ارسال فایل صوتی خطبه ها ـ دانیال فلاحی زاده
تایپ فایل صوتی خبر ـ عباس کرم الهی
به همت ستاد برگزاری نماز جمعه ی شهرستان شوش ؛ نمازسیاسی عبادی و دشمن شکن جمعه این هفته جمعه 10 اسفند ماه 1403 به مجری گری « دکتر محمد امین اسلامی » ـ تلاوت قرآن« محمد کاظمی » مؤذنی « محمدرضا تریچی » و قرائت زیارت آل یاسین توسط « حاج عبدارحیم انصاری» به امامت «حجت الاسلام شیخ عارف آ ل کثیر امام جمعه ی موقت شهرستان شوش» در مسجد شهید دانش آستان مقدس حضرت دانیال نبی (ع) برگزار شد .
به گزارش شوش نیوز ؛ با حضور« غلامحسین نظری رئیس کمیته ی امداد حضرت امام خمینی(ره) ـ علی الهایی رئیس بنیاد شهید شهرستان شوش ـ عیسی ناصر رئیس مرکزآمورش فنی و حرفه ای شهرستان شوش ـ جمعی از اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) ـ جمعی از عشایرغیورعرب ؛ لر و بختیاری ؛ جمعی از هنرمندان ، اصحاب رسانه و مطبوعات ؛جمعی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و بانوان»؛ نماز جمعه ی شهرستان شوش به امامت حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل امام جمعه ی موقت و رئیس اداره ی تبلسغات اسلامی شهرستان شوش در شبستان آستانه حرم دانیال نبی(ع) برگزار شد .
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش سخنان خود را با دعا آغاز نمود و گفت : بسم الله الرحمن الرحیم ـ احمدالله رب العالمین ـ احمده و اشکره و استعینه و استغفره و اتوکّل علیه و اصلّی و اسلّم علی حبیبه و نجیبه و خیرته فی خلقه حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته بشیر رحمته و نذیر نقمته سیّدنا و نبیّنا و حبیب قلوبنا و طَبیبِ نُفوسِنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی ءاله الأطیبین الأطهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین و صلّ علی ائمّة المسلمین و حماة المستضعفین و هداة المؤمنین و صلّ علی بقیّةاللّه فی الأرضین. «اوصیکم عباداللّه بتقوی اللّه و نظم امرکم ـاَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً، اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله » . ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را دعوت به تقوای الهی می کنم ، سفارش به انجام واجبات و پرهیز از محرمات .
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش در ابتدای سخنان خود در خطبه ی اول روایتی از امیرالمؤمنین حضرت امام علی (ع) است که فرمود :« رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) در آخرینو جمعه ی ماه شعبان المعظم در جمع مسلمانان خطبه ایی تحت عنوان خطبه ی شعبانیه قرائت فرمود :« ایها الناس انه قد اقبل الیکم شهر الله» این جمله طلیعه خطبه شعبانیه است. اگر بخواهیم این خطبه را در چند کلمه خلاصه کنیم، باید بگوییم رسول خدا (ص) ضمن بیان عظمت ماه رمضان به پاداش روزه داران اشاره کردند و در پاسخ به حضرت علی (ع) از ترک گناه به عنوان برترین عمل در این ماه یاد کردند. رسول خدا (ص) افزودند: « نفس های شما در این ماه پاداش تسبیح و خواب شما ثواب عبادت و عمل شما در آن مورد قبول درگاه الهی و دعای شما نیز مستجاب است.» آنگاه سفارش کردند: با نیت های راست و دل های پاک از خدا درخواست کنید که شما را برای روزه و تلاوت قرآن توفیق دهد و بدعاقبت، کسی است که از آمرزش خدا در این ماه بزرگ محروم شود. سفارشهای دیگر پیامبر این است که « با گرسنگی و تشنگی خود در این ماه به یاد گرسنگی و تشنگی روز قیامت باشید، به فقیران و نیازمندان صدقه بدهید، به سالمندان احترام بگذارید، به افراد خردسال ترحم داشته باشید، زبان های خود را (از آن چه نباید گفت) و چشم هایتان را از آن چه نباید دید و گوش هایتان را از آن چه نباید شنید حفظ کنید» .
وی افزود : آن حضرت تاکید کردند که با یتیمان مردم مهربان باشید تا با یتیمان شما مهربان باشند و در ادامه فرمود: از گناهان خود به سوی خدا توبه کنید و دست های خود را در هنگام نماز به دعا بلند کنید که آن زمان بهترین ساعت هاست. چون خدا در این ساعت ها با رحمت به سوی بندگانش نظر می کند و هرگاه با او مناجات کنید، جواب می دهد. سپس چه زیبا فرمود: ای مردم! همانا جان های شما در گرو اعمال شماست؛ پس با استغفار آزادش کنید و پشت های شما از گناهانتان سنگین است، پس به طول دادن سجود، آن را سبک سازید و بدانید که خدا به عزّت خود سوگند یاد کرده که نمازگزاران و سجدهکنندگان را عذاب نکند و آنها را به آتش جهنّم در روز قیامت نترساند.
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش یادآور شد : در این خطبه پیامبر اکرم (ص) به افطاری دادن سفارش کردند که «ای مردم! هر کس از شما مؤمن روزهداری را در این ماه افطار دهد، برای او نزد خدا ثواب یک بنده آزاد کردن و آمرزش گناهان گذشته خواهد بود.» در این لحظه شخصی از عدم توانایی خود برای افطاری دادن سخن گفت و رسول خدا (ص) اینگونه پاسخش را داد «با افطار دادن به روزهدار اگر چه به نصف دانه خرما یا جرعهای آب، از آتش بپرهیزید.» نگاه مسلمانان را خطاب قرار داد و فرمود: ای مردم! هر کس از شما خُلق خود را در این ماه نیکو سازد، از صراط عبور خواهد کرد؛ در روزی که قدم ها بر آن میلغزد. کسی که در این ماه بر زیردستانش آسان بگیرد، خدا در قیامت حساب او را آسان سازد و هر کس در این ماه شرّ خود را از مردم باز دارد، خدا خشم خود را از او در روز قیامت باز دارد و کسی که یتیمی را در این ماه گرامی بدارد، خدا او را در روز قیامت گرامی دارد و کسی که در این ماه با خویشاوند خود صله نماید، خدا او را در قیامت به رحمت خود وصل کند و کسی که در این ماه قطع رحم کند، خدا در روز قیامت رحمت خود را از او قطع فرماید. بعد از طرح این مسائل اجتماعی پیامبر اکرم (ص) به مسائل عبادی اشاره کرده و فرمود: هر کس در این ماه نماز مستحبّی به جای آورد، برای او برائت از آتش نوشته میشود و کسی که نماز واجب به جای آورد، مثل کسی است که در ماههای دیگر هفتاد نماز واجب به جا آورد و کسی که در این ماه بسیار بر من صلوات بفرستد، خدا در روزی که میزان ها سبک باشد، ترازوی عمل او را سنگین میفرماید و هر کس در این ماه تلاوت آیه ای از قرآن کند، ثواب ختم قرآن در ماههای دیگر را دارد.
حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر در ادامه اظهار داشت : آن حضرت در پایان فرمود: ای مردم! درهای بهشت در این ماه گشوده است؛ از خدا بخواهید که (این درها را) به روی شما نبندد و درهای آتش، بسته است؛ از پروردگار خود بخواهید که آنها را به روی شما باز نگرداند و شیاطین دربند هستند؛ از خدا درخواست کنید که آنها را بر شما مسلّط نسازد. در این قسمت از خطبه بود که حضرت علی (ع) از پیامبر سوال کرد که بهترین اعمال در این ماه چیست و پیامبر اعظم (ص) فرمود: یا اباالحسن! برترین اعمال در این ماه پارسایی از آن چیزی است که خدا حرام کرده است. البته حضرت محمد (ص) پس از بیان این جمله گریست و حضرت علی (ع) علت رو جویا شد که رسول خدا (ص) فرمود: گریه میکنم برای آن چه در این ماه به تو میرسد. گویا تو را می بینم در حالی که برای پروردگارت نماز می گزاری، شقی ترینِ اوّلین و آخرین که همانند کشندۀ ناقه ثمود است برخاسته و بر فرقت ضربتی زده است که با آن محاسن تو خضاب به خون شده است. آنگاه علی بن ابی طالب از رسول خدا (ص) سوال کرد که «آیا در آن هنگام در سلامت دین هستم؟» و پیامبر فرمود «آری، در سلامت دین قرار داری» و در ادامه به فضایل امیرمومنان پرداخت. اینک با کسب آمادگی بیشتر به استقبال ضیافت الهی می رویم و در این ایام که بسیاری از افراد با مشکلات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کنند، تلاش می کنیم تا در این ماه که ماه انفاق و ایثار است به کمک مستمندان برویم و اگرچه بسیاری از مردم خود را برای حضور در این رزمایش گسترده آماده کرده و مواسات و همدلی مومنانه را برای رفع نیاز نیازمندان و فقرا به نمایش گذاشته اند و صحنه هایی زیبا از جامعه مهدوی را به گفته رهبر معظم انقلاب رقم زده اند، سهم خود را هر چند به اندازه جرعه ای آب باشد، ادا کرده و از خدا می خواهیم که ما را به لطف و رحمت خود در این ضیافت پذیرا باشد.
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش افزود : عید قربان، عید لقاءالله/ در اسلام دو عید به رسمیت شناخته شده است: عید فطر برای ضیافة الله و عید قربان برای لقاءالله لذا نیمه ی شعبان را در این فرصت باقیمانده جبران کن و چند توصیه به من فرمودند ؛ فر ومد در این فرصت باقیمانده زیاد دعا کن زیاد استغفار کن ، قرآن تلاونت کن ، توبه کن ، تا خالص و پاک وارد ماه مبارک رمضان شوی ، اگر امانتی بر عهده ی تو است آن امانت را پرداخحت کن و کینه را به دل را نده ، خیلی مهم است ما در این ماه اگر کینه ایی به دل داریم ؛ دل آزرده شدیم از کسی آن را از ته دل ببخشیم ، اگر کینه در دلهایمان باشد حال خوبی نخواهیم داشت بگذریم تا خداوند متعال هم از ما بگذرد و بعد فرمود در ایام باقیمانده ی ماه شعبان این دعا را زیاد تلاوت کنید « اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ» ـ خدیا بارپروردگارا به عزت و جلالت قسمت می دهیم ما را از روزه داران حخقیقی و واقعی ما مبارک رمضان قرار بده ـ به ما توفیق انجام انجام واجبات و ترک محرمات را عنایت بفرما ـ به ما توفیق تلاوت و فهم قرآن را عنایت بفرما ـ خدایا فجر امام زمان(عج)را برسان ـ ما را از سربازان واقعی آ؛ن حضرت قرار بده ـ طول عمر و سلامتی محضر مقام معظم رهبری عنایت بفرما ـ توفیق خدمت به خدمتگذاران نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوایت بفرما ـ حوائج و گرفتاری های مردم را برآورده بخیر بگردان
حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر امام جمعه ی موقت شهرستان شوش در آغاز خطبه ی دوم گفت : «بسماللَّه الرّحمن الرّحیم الحمدللَّه ربّ العالمین. بارئی الخلائق اجمعین. والصّلاة والسّلام علی سیّدنا و نبیّنا و حبیب قلوبنا و شفیع ذنوبنا و طبیب نفوسنا ابیالقاسم محمّد و علی آله الأطیبین الطاهرین المعصومین سیّما بقیةاللَّه فی الارضین . روحی و اَرواحُ العالَمین لِتُرابِ مَقدَمِهِ الفِداء.الحمد للّه ربّ العالمين و الصّلاة و السّلام على سيّدنا و نبيّنا ابىالقاسم المصطفى محمّد و على ءاله الأطيبين الأطهرين سيّما بقيّةاللّه فى الأرضين و صلّ على علىّ اميرالمؤمنين و فاطمة الزّهراء سيّدة نساءالعالمين و صلّ على الحسن و الحسين سيّدى شباب اهل الجنّة و على علىّبنالحسين و محمّدبنعلىّ و جعفربنمحمّد و موسىبنجعفر و علىّبنموسى و محمّدبنعلىّ و علىّبنمحمّد و الحسنبنعلىّ و الخلف القائم المهدىّ حججك على عبادك و امنائك فى بلادك و صلّ على ائمّة المسلمين و حماة المستضعفين و هداة المؤمنين..... اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله . »بار ديگر ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را به تقوای الهی دعوت می کنم . تقوای الهی که شاخص قبولی اعمال است شاخص برترینسبت به سایرین است .
حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر در ادامه به آغاز ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت : یگشنبه 12 اسفند 1403 مصادف است با اول ماه مبارک رمضان 1446 هجری قمری در خحطبه اول عرض کردم که باید آمادگی داشته باشیم ، از جمله این آمادگی ها ـ آمادگی فضایی است که ما در این ایام قرار داریم و آن غبار روبی مساجد و اماکن متبرکه است که فضاسازی محیطی می بایست در کنار خودمان که باید آماده ی این ماه مبارک شویم و جا دارد از مجموعه ی شهرداری که در مناسبت های اخیر در باب فضاسازی محیطی اقدامات شایسته ایی انجام دادند ان شاءالله با توجه به ایام آخر سال و ایام ماه مبارک رمضان شهرستان شوش دانیال (ع) به عنوان یک شهر زیارتی و شهری است که سرآمد شهرستانهای مذهبی کشور هست می بایست پذیرای این ماه با عظمت و بزرگ باشد .
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش به روزه داری توصیه کرد و اظهارداشت : در این ماه می بایست رعایت حقوق مسلمانان را داشته باشیم و واجب شرعی است ، پرهیز بشود از اتفاقاتی که موجب هتک حرمت به این ایام مقدس می شود ، انوتظار دار یم از عزیزان در اصناف و در مجموعه ی بازار که مردم متدین و فهیم ما هستند حرمت ماه مبارک رمضان ان شاءالله به نحو شایسته حفظ خواهد شد ؛ اتفاقی برای سال دوم در کشونر قرار است رقم بخورد و آن حرکت هم افزای زندگی با آیه هاست ، سال گذشته سی فراز از آیات پرکاربرد و پر انس قرآن کریم ارسال شد و در سی شب ماه مبارک رمضان« تلاوتـ ترجمه ـ تفسیر و تدبر » شدو فهم مبانی آن پیدا شد ؛ امسال هم مجدد در ماه مبارک رمضان 30 آیه ون 30 فراز پرکاربرد و پر انس با جامعه ی مردم الحمدالله ارسال شده در قالب حرکت زندگی با آیه ها هر روز یک آیه و آن آیه مخصوص آن جز آن روز هست ؛ آیه منتخبی که سال گذشته زیاد بازخود پیدا کرد و خیلی از عموم مردم آن را حفظ کردند و با مبانی آن زندگی کردند و آن را تطبیق دادند و با این آیه ی قرآن عهد بستند آیه ی 139 سوره مبارکه ی آل عمران است که می فرماید : « وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ /// شما هرگز سستی نکنید و (از فوت متاع دنیا) اندوهناک نشوید، زیرا شما فیروزمندترین و بلندترین ملل دنیایید اگر در ایمان ثابت قدم باشید.» امسال هم 30 آیه بسیار مهم که در زندگی اجتماعی ـ ایمانی و تمدنی ما نسبت به استکبار و جوامعی که در دونر و بر ما هستند و بسیار کاربرد دارندارسال شده که مجری این حرکت عزیزان ما در مساجد ـ حسینیه ها ـ اماکن متبرکه و در جلسات خانگی است ؛ ان شاءالله این را فرهنگ سازی کنیم ؛ حداقل اوایل در شهرما این حرکت غریب بود اما امروز کمتر مسجدی را ما سراغ داریم که تلاوت روزانه ی یک سفحه را نداشته باشند ؛ عموم مردم مطالبه می کنند و خودشان استقبال می کنند .در سال گذشته 60 درصد مردم جام/ عه ی ما ماه رمضان را قرآنی تر دانسته اند این خیلی حرکت امید آفرینی است و شأنش هم همین است که ماه بهار قرآن ـ ماه نزول قرآن است می بایست به قرآن بیشتر بپردازیم و انس به قرآن مأنوس تر شود ؛
حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر افزود : هفته ایی که گذشت شاهد یک اتفاق تاریخی بودیم ،« تشییع تاریخی و میلیونی رهبران جبهه ی مقاومت در لبنان » سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین ؛ این چهره های بی بدیل و ستاره های درخشان در جبهه ی مقاومت ؛ این حضور معنی دار ـ این حضور پر شور پیام هایی دارد این جمعیتی که امروز میبینیم بیشتر به یک سیل شبیه است؛ سیلی از مردم عاشق و زنان و مردان عاشق مقاومت که امروز به اینجا آمدهاند و به نظر من یک تجدید عهد و پیمان مجدد با مقاومت و حزبالله در لبنان است؛ انشاءالله آینده به نفع این مردم رقم خواهد خورد. سید حسن نصرالله با تقوا زیست و در تشییع جنازهاش، این عزت به اوج خود رسید، او نه تنها در میان مومنین، بلکه در قلوب همه آزادیخواهان جهان جای داشت. تشییع میلیونی پیکر این شهید، که میتوان آن را "طوفان بشریت" نامید، نشان داد که مقاومت همچنان جریانی زنده و پویاست، این مراسم، فراتر از یک سوگواری بود، نمایشی تمامعیار از وحدت و انسجام جبهه مقاومت بود.
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش در ادامه به فرازی از بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت :این مردم با وفا غیور و مقاوم شعار دادند بر علیه صهیونیست و شعار دادن در وفاداری و آرمان های انقلابی ؛ مقاومت و راه شهید سید حسن نصرالله یک سیازمان دسته چندم نیست بلکه سازمانی است که دارای استحکام درونی است ، دارای عقبه و پایگاه مردمی است تا زمانی که ظلم و جنایت علیه بشریت هست مفهوم و منطق و اندیشه ی مقاومت همچنان پر خروش است این کلام مقام معظم رهبری است اینکه بعضی ها می گویند تا کی باید مقاومت کنیم ؛ مقاومت حد و مشخصی ندارد، « مقاومت انتهایی ندارد ، تا زمانی که در سراسر عالم ظلم باشد مقاونمت در جریان است »
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش در ادامه به مناسبتها اشاره کرد و خاطر نشان نمود : 14 اسفنود ماه رونز احسان و نیکوکاری و روز ترویج فرهنگ قرض الحسنه است ؛ روزی است که به فرمان امام راحل و عظیم الشأن با تدبیر و درایتش اقدامی اساسی فرمود وکمیته ی امداد حضرت امام خمینی(ره)تأسیس نموند که این روز را به همه ی عزیزان خدوم مجموعه ی کمیته ی امداد که جهت رفع آلام و محرومیت های قشر نیازمندون توانومدمان زحمت می کشند تبریک عرض می کنیم و تقارن خوبی است در طلیعه ی ماه مبارک رمضان هستم و روز احسان و نیکوکاری است هرچه می توانویم و در وسع داریم کمک کنیم به ایتام و نیازمندان شهرستان شوش .
وی افزود : چهارشنبه 15 اسفند 1403 مصادف است با روز درخحتکاری و روز آموزش همگانی حفظ محیط زیست ؛ روزی است که ما می بایست نسبت به سال های قبل بیشتر و بهتر نسبت به فضای محیط زیست و طبیعتمان ، درست است یک سری مسئولیت ها نهادی برایش در نظر گرفته اند اما وظیفه ی آحاد مردم را هم دوچندان می کند نسبت به حفظ محیط زیست نسبت به طبیعت که همه ی مردم از آن استفاده می کنند لذا ما باید رعایت کنیم و نسبت به فرهنگ اصیل اسلامی که درختکاری از فرهنگ های اصیل اسلام است .
حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر در ادامه به افتخارآفرینی دانش آموزان نوجوان قرآنی شوش اشاره کرد و اظهار داشت : این دانش آموزان در مسابقات استانی در قطب سوم رتبه ی اول را کسب نمودند ؛ آفرین و مرحبا بر این نوجوانان که در شهرستان شوش کم نداریم ـ جوانان نخبه ی قرآنی که در سطح مسابقه ایی بین جندین شهرستان رتبه ی اول را کسب نمودند خدا قوت می گوئیم به این دانش آموزان و احسنت بگوئیم به اولیا و خانواده ی با افتخار این دانش آموزان و مربیان خدوم آموزش و پرورش که آموزش این دانش آموزان را بقر عهده داشتند
امام جمعه ی موقت شهرستان شوش در بخش پابانی خطبه ی دوم به تقارن راهیان نور در هفته ی گذشته گفت : در هفته ایی که گذشت شاهد حضور برخی از مسئولین رده بالای شهرستان ئشوش در یادمان شهدای فتح المبین بودیم امام جمعه ـ نماینده ی شهرستانهای شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی و فرماندار گه مطلبات و درخواست های عمومی را به دنبال داشت ؛ مردم عزیز یک مطالبه هم از سردار سرتیپ بهمن کارگررئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس پیرامون ثبت ملی روز مقاومت و پایداری شهرستان شوش دانیال(ع) داشتند و بهتر است بگویم که مردم شوش همراه با رزمندگان مقاومت کردند ، شوش جبهه ایی از جبهه های ایران بود ضروری است با تدبیر ـ درایت و اتحاد و یکرنگی این اتفاق اثربخش می بایست ثبت و ضبط شود ؛ می بایست نوجوانان امروز از رشادتهای پدران خودشان بدانند ـ خدایا بارپروردگارا فرج امام زمان(عج) را برسان ـ عاقبت امر ما ختم بخیر بگردان ـ مقام معظم رهبری طول عمر با عزت عنایت بفرما ـ اسلام و مسلمین نصرت عنایت بفرما ـ دشمنان اسلام در رأس آنها استکبار جهانی و رژیم جعلی صهیونیست را خار و ذلیل بدار
غلامحسین نظری رئیس کمیته ی حضرت امام خمینی(ره) شهرستان شوش به مناسبت روز احسان و نیکوکاری به ئعنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه به تشریح عملکرد دستگاه خود پرداخت و گفت : ضمن عرض سلام و درود به روح پر فتوح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و سلام درود به روان پاک شهدا از صدر اسلام تا شهدای جبهه ی مقاومت و آرزوی سلامت ـ تندرستی و طول عمر باعزت برای مقام معظم رهبری در این روز پرخیر و پرپرکت و در جوار حرم حضرت دانیال نبی(ع)به خحواهران و برادران نمازگذاران سلام و عرض ادب می گویم و قبل از آغاز هرگونه سخن از مسئول برگزاری نماز جمعه برادر رحمتی تشکر و قدردانی می کنم که این فرصت را به ما داد تا با نمازگذاران به صورت مستقیم و مردم شریف شوش از طریق رسانه های داخلی چند کلامی سخن بگویم .
وی سپس به سالروز تأسیس کمیته امداد به فرمان حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت : کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) سازمانی شبهدولتی است، که به فرمان امام راحل ، در ۱۴ اسفند ۱۳۵۷ با شعار پشتیبانی از محرومان و مستضعفان و توانمندسازی آنها بنیانگذاری شدو این روز آغاز هفته ی احسان و نیکوکاری می باشد ؛ وظیفه ی این کمیته رسیدگی به معیشت نیازمندان و مددجویان تحت پوشش و همچنین ترویج کار و توانمندسازی قشر کم برخوردار می باشد .و یکی دیگر از وظایف کمیته ی امداد ترویج فرهنگ انفاق و احسان و نیکوکاری و نشر سنت های حسنه ی اسلامی و کمک های مادی و معنوی به محرومان جامعه و در نهایت تلاش مستمر فعالیت های مردمی شدن این قشر کم برخوردار با کمک های مادی و معنوی مردم است ؛ قران می فرماید « مسلمانان همه برادرند و اگر مشکلی برای آنها پیش بیاید باید ورورد کنیم و ان شاءالله عزیزان به یاری نیازمندان بشتابند جشن نیکوکاری صرف نظر از هدایایی که طی آن جمع آوری می شود به لحاظ معنوی ، اجتماعی و فرهنگی دارای کارکرد های ویژه ای است که از جمله آنها می توان به گسترش و تقویت هرچه بیشتر فرهنگ احسان و انفاق، کمک به همنوع و انسجام اجتماعی اشاره کرد. نوع دوستی و کمک به همنوع از دیدگاه آیین الهی و جهانی اسلام امری ذاتی و فطری است. در واقع خداوند متعال تمایل به کمک کردن به همنوعان را به صورت یک شناخت در قلب هر بشری الهام کرده است . بدین مفهوم که عمل نیکوکاری به صورت نور الهی در قلب و سرشت انسان وجود دارد. قرآن مجید اجر و مزد انفاق در راه خدا را هفتصد برابر بیشتر می داند. و نیز می فرماید: «اگر چیزی را در راه او انفاق کنید، خداوند عوض آن را می دهد و جای آن را پر می کند و او بهترین روزی دهندگان است.»
از دیگر برنامه های این هفته می توان به « قرائت زیات آل یاسین توسط حاج عبدلرحیم انصاری » و یا یاد و خاطره ای شهدایی که از تاریخ 11 الی 17 اسفند ماه در هشت سال جنگ دفاع مقدس شربت شهادت نوشیدند به « شهید عبدالله رنجبر شنگریان ـ شهید عبدالزهرا الهائی سحر ـ شهید مسلم رویشدی ـ شهید علیرضا دهان ـ شهید علی محمد پور ـ شهید رحیم بنی عگبه دیلم ـ شهید هوشنگ حاجی کلی سگوند و شهیدهادی گله دار» اشاره کرد ـ یادشان گرامی باد .