کد خبر: ۰۴۰۲۰۷5540

اجتماعی

حلاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد

به قلم ـ عباس کرم الهی

ضمن غرض تسلیت به خانواده های جانباختگان حادثه ی دلخراش بندر شهید رجایی بندر عباس از استان هرمزگان هم باید خط بطلانی بر شایع سازانی که این حادثه را به عهده ی اسرائیل انداختند تا مذاکرات غیر مستقیم را زیر سئوال ببرند که این از طرف مقامات قضایی پیکیر قانونی دارد .

 برخی هم قصدشان راه اندازی جنگ روانی بود تا مردم را دلسرد کنند اما در واقع هیچ کدام از این اراجیف حداقل کارشناسان را نمی تواند فریب دهد .

وقتی در هر بندر بیش لز 150 هزار کانتینرکه عمده ی آنها حامل وسیله اشتعال آور از جمله قیر وجود دارد و اگر به موقع این کانیتنر ها با کامیون کانتینربر به مکان های خرید حمل می شد ؛ نه در بازار احتکاری به وجود می آمد و نه چنین حادثه رخ می داد  .

پس کسی جز سهل انگاری برخی دست اندرکاران کار کسی نه از خارج از کشور بوده و نه از داخل کشور کسی جرأت خسارت زدن به چنین تجهیزاتی که نه نظامی بوده نه امنیتی و نه حفاظتی بلکه مایحالج مردم بوده که یا به عنوان واردات  انبار شده و یا به عنوان صادرات روی هم چیدهشده است .


امیدوارم این را آویزه گوشمان کنیم که در دیگر بندر ها چنین فاجعه ایی رخ دهد ؛ همه ی کانتینتر ها را به موفع تخلیه کنیم که هم احتکار کمتر شود و هم تلمباری از کانتینررا مشاهده کنیم . ان شاءالله

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست