تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی
ساعت 16 روز شنبه 25 آذرماه 1396 به منظوری بررسی اعتبارات تخصیص داده شده به دستگاه های دولتی بابت پروژه های مصوب ؛ کمیته ی برنامه ریزی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان شوش تشکیل جلسه داد .
به گزارش شوش نیوز ؛ عبدالحسن خنیفر معاونت فرمانداری شهرستان شوش با اشاره به این که 40 درصد از اعتبارات تملک دارایی شهرستان شوش تخصیص و به حساب ادارات کل واریز شده است گفت : چرا پروژه های مصوب شده که در حال حاضر برای آنها 40 درصد از اعتبارات تخصیص داده شده شروع به کار نکرده و گزارشی در این راستا توسط ادارات ارائه نشده است ؟
وی سپس به جایگاه خبرنگاران اشاره کرد و خاطر نشان نمود : مسئولین ادارات تعامل و همکاری خود را با خبرنگاران تقویت کنند چون این قشر در رفع مشکلات مردم می توانند کمک کنند لذا انتظار دارم تحمل و انتقاپذیری خود را افزایش دهید .
وی با اشاره به فرموده ی مقام معظم رهبری در مورد فضای مجازی گفت : وقتی که مقام معظم رهبری می فرماید ؛ « اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم،رئیس فضای مجازی کشور میشدم! رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست ،اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید می توانید یک کلمه حرف درست خودتان را به هزاران مستمعی که شما را نمی شناسند برسانید!این فرصت فوق العاده ایست مبادا این فرصت را ضایع کنید که اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سئوال خواهد کرد. » پس باید بدانیم که قشر خبرنگار برای جامعه بسیار مفید هستند ، اما در مقام هم از خبرنگاران انتظار دارم وقتی که نقدی می کنند در کنار آن راهکار هم بدهند تا مشکلی از مشکلات کمتر شود .
سپس مهندس غلامعلی مجدیان دبیر کمیته ی برنامه ریزی فرمانداری شهرستان شوش در این خصوص اظهار داشت : طبق گزارش ارسالی از مجید پورفاطمی کارشناس کمیته برنامه ریزی استان ، 44 میلیارد تومان معادل 40 درصد از کل اعتبارات شهرستان شوش برای 48 پروژه به حساب ادارات کل واریز شده و علاوه بر آن قیر مورد نیاز شهرداری ها برای ساخت آسفالت نیز در نظر گرفته شده است .
مهندس مجدیان سهل انگاری در این راستا را جایز ندانست و اظهار داشت : اگر شما پیگیر نباشید و یا به ما گزارش ندهید قطعا 40 درصد اعتباری که در نظر گرفته شده به سایر شهرستان ها پیگیر داده می شود .
دکتر غزی سرپرست فرمانداری شهرستان شوش که به خاطر حضور در جلسه ای خارج از شهرستان با تأخیر به این جلسه آمده بود خاطر نشان نمود : در نظام بروکراسی اداری ما ، کاغذبازی ها متأسفانه رواج پیدا کرده و کاری که به مدیر برمی گردد آن کار را به فرد یا افراد دیگری نسبت می دهد و خود را از پیگیر شدن دور می کند . مردم این را از ما نمی پذیرند چون در طول هشت سال دفاع مقدس « شهید و جانباز » تقدیم انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده اند و از ما انتظار دارند .
وی افزود : متأسفانه اکثرا منتظر هستند که وقت اداری تمام شده و به خانه بروند ،گاهی وقت ها یک ضرورت پیش می آید و مواردی را که مصوب می کنیم بعد از مدتی به فراموشی می سپارند ؛ در حالی که یک مدیر می بایست بهتر از پرسنل و زیر مجموعه خود با قوانین ، شرح وظایف و مقررات دستگاه خود آشنایی کامل داشته باشد و اجرای دقیق مصوبات را مدنظر داشته باشند .
سرپرست فرمانداری شهرستان شوش با اشاره به حدیثی از حضرت امام علی(ع) گفت : از امام علی (ع ) روایت شده است که می فرماید :" طوبی لمن علم من این، فی این ، الی این " بنابر این حدیث ، انسان باید به سه مسئله آگه باشد :اولا بداند از کجاست ، یعنی مبدأ و اصل وجود خود را بشناسد ،ثانیا بداند در کجاست و چه استعددهایی در وجودش دارد ، موقعیت و توانایی های خود را بشناسد و بفهمد در جایی که هست ، تکلیفش چیست ؛ و ثالثا بداند کجا می رود و به چه کیفیت باید استعدادهای وجودش را به "الله" که نهایت کمال وجود اوست ، برساند . این سه اصل ، از کجا آمدن ، در کجا بودن و به کجا رفتن ، برای هر انسانی تفهیم شود ، به یقین او به کمال لایق خود رسیده است و رحمت خدا شامل حالش می شود .
وی در ادامه تصریح نمود : به جز عده ای انگشت شمار ؛ اکثرا روستا زاده هستیم و یا در خانواده های فقیر اما مؤمن به دنیا آمده ، تربیت شده و به اینجا رسیده ایم ؛ پس باید تا مسئولیتی را بر عهده داریم به مردم خدمت رسانی کنیم .
در ادامه مدیران ادارات « فرهنگ و ارشاد اسلامی ، آب و فاضلاب روستایی ، امور عشایر ، راه و شهرسازی ، شهرداری های شوش ، فتح المبین و حر ، محیط زیست ، آموزش و پرورش ، منابع طبیعی ، تعاون کار و رفاه اجتماعی ، جمعیت هلال احمر ، هواشناسی و... » یا از عدم تخصیص 40 درصد سخن به میان آوردند ، یا اظهار داشتند که در این راستا پروژؤه ای نداشته و فقط تعمیر و تجهیز مدنظر ما بوده و یا این که به جای پرداخت وجه نقد اوراق بهادار می دهند که کاری را نمی تواند با آن انجام داد .
نادر عمیدزاده معاونت استانداری در بودجه و برنامه ریزی به ارزش اوراق بهادار اشاره کرد و عنوان نمود : با توجه به کمبود اعتبارات و وضعیت اقتصادی کشور بر آن هستیم با همین اوراق برنامه ها را پیش ببریم ، سال گذشته پروژه ی سوسنگرد به چذابهبا فروش همین اوراق به بهره برداری رسید .
وی افزود : بازار سرمایه بهعنوان یکی از نهادهای مالی فعال در اقتصادها، نقش برجستهای در تقویت رشد اقتصادی، اشتغالزایی، سرمایهگذاری و ... دارد. اهمیت این بازار در اقتصاد کشورها در غالب تئوریهای نظری بهصورت مبسوط منجر به ارایه نظریههای علمی شده و تحقیقات تجربی نیز این نظریهها را تایید کرده است. بررسی وضعیت شاخصهای اصلی بورس اوراق بهادار تهران طی پنج سال گذشته حاکی از روند رو به رشد ارزش بازاری، حجم و ارزش معاملات و کمک به تأمین مالی پروژههای اقتصادی در این بازار بوده است. با این وجود بر اساس گزارشهای نهادهای بینالمللی، بازار سرمایه کشور ظرفیت بیشتری برای توسعه و افزایش سهم خود در تأمین مالی داخلی را دارد. پس نگران این که اوراق کاری را پیش نمی برد نباشید .