تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی
روز یکشنبه 15 بهمن ماه 1396 ساعت 14:15 نشست اساتید و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد شهرستان شوش با محوریت « اشتغال و تحصیلات » در این دانشگاه برگزار شد .
به گزارش شوش نیوز ، دکتر رضا فرشیدی رئیس دانشگاه آزاد ، واحد شوش ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه ، فرا رسیدن دهه ی مبارک فجر را تبریک و ایام فاطمیه را تسلیت گفت و در ادامه از معاونت فرمانداری شهرستان شوش خواست تا در مورد اشتغال و دانشجو به ایراد سخنرانی بپردازد .
عبدالحسن آل کثیر معاونت فرمانداری شهرستان شوش ضمن قدردانی از مدیریت دانشگاه آزاد به خاطر برگزاری این نشست به تفاوت انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها در جهان اشاره کرد و خاطر نشان نمود : انقلابهاى گذشته كم و بيش روند مشابهى را طى كرده اند و اين روند بر آيندى طبيعى و اجتناب ناپذير است ؛ اما انقلاب اسلامى خط بطلان بر نظريات اين مكتب كشيد، اگر چه در بعضى موارد انقلاب اسلامى با ديگر انقلابها وجه تشابه دارد، در عين حال شرايط و اوضاع و احوال سياسى، اجتماعى آنها تفاوتهاى اساسى را نشان مى دهد و از آنجا كه كثرت پديده هاى مورد مقايسه كار سنجش و تطبيق را مشكل و پيچيده مى سازد .
وی افزود : مهمترين وجه تمايز بين انقلاب ايران و انقلابهاى روسيه و فرانسه، ريشه مذهبى آن است كه هيچگونه شباهتى به دو انقلاب ديگر ندارد در ايران مذهب قوه محركه اصلى انقلاب به شمار مى رفت و آتش انقلاب از درون مساجد زبانه كشيد و سرانجام منجر به پيروزى انقلاب اسلامى ايران شد. تمام نويسندگان نيز به مذهب به عنوان عاملى در جهت تحريك و تهييج توده هاى ميليونى نگاه مى كنند و سياست اسلام زدايى شما را به عنوان عامل اصلى و تعيين كننده سقوط رژيم شاه مى دانند. انقلاب اسلامى ايران بر عكس همه انقلابها تداوم و توالى بخش مهمى از ميراث اسلامى است به يك معنى آغاز اين ميراث به قرن هفتم ميلادى و گشوده شدن ايران به روى اسلام بر مى گردد و يكى از عوامل مهمى كه انقلاب اسلامى ايران را از تمامى انقلابهاى دگرگون ساز ديگر متمايز مى سازد همين ريشه هاى عميقى است كه اين انقلاب در گذشته تاريخى دارد. امروزه مى بينيم كه به اعتقاد صاحب نظران آنچه فرهنگ غربى را مورد تهديد قرار مى دهد همين سكولاريسم است كه ملهم از انقلاب فرانسه مى باشد و امروزه تنها راه رهايى از اين بحران را در احياء عنصر مذهب مى دانند.
آل کثیر در ادامه به محور اصلی نشست یعنی « اشتغال و تحصیلات» اشاره کرد و اظهار داشت : اشتغال یک معضل اجتماعی در سطح کشور است و در شهرستان شوش « فرماندار ، نماینده و حتی اداره ی تعاون ، کار و رفاه اجتماعی» روزانه مراجعات زیادی در مورد اشتغال داریم و با توجه به این که شهرستان شوش یک منطقه ی « صنعتی ، تولیدی ، توریستی ، کشاورزی و گردشگری » می باشد ، از اساتید دانشگاه انتظار دارم که در به دانشجویان اطلاع رسانی نموده تا با تشکیل گروه های تعاونی ؛ این قشر را به رو آوردن به چنین کارهایی دعوت کنند .