11222024جمعه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۶۰۸۰۵2762

جلسه ی شورای اشتغال استان خوزستان در شوش برگزار شد

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

از ساعت 8 صبح الی 11:45 روز جمعه 5آبان ماه 1396 با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان ، سیدنور محمدپور مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و کیخسرو چنگوایی مدیر کل جهاد کشاورزی، جلسه ی شورای اشتغال استان خوزستان در سالن فرمانداری شوش برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ، سرپرست فرمانداری شهرستان شوش ضمن عرض خیر مقدم به استاندار و مدیران کل و اعضای شورای اشتغال استان و شهرستان پیرامون ایجاد فرصت های شغلی جدید عنوان نمود : در صورت حمایت استانداری حوزستان با طرح های اشتغالزایی در حال اجرا در شهرستان پیش بینی می شود تا اوایل سال 97 بیش از 5 هزار شغل جدید ایجاد شود.

دکترعدنان غزی در نشست شورای اشتغال شهرستان شوش که با محوریت تدوین سند توسعه ی اشتغال پایدار با حضور استاندار خوزستان،نماینده مردم شهرستان در مجلس،اعضای شورای تامین، جمعی از مدیران کل استان و مسوولان شهرستان شوش در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید، با اشاره به جایگاه شهرستان گفت: یکی از مهمترین پتانسیل ها در شوش ظرفیت کشاورزی است که باید به این حوزه توجه ویژه ای صورت گیرد.

غزی گفت: شهرستان شوش در حوزه تولید غلات گندم و ذرت و همچنین چغندر قند و پرورش شتر و اسب در سطح استان و کشور دارای رتبه های اول می باشد.

سرپرست فرمانداری شوش با اشاره به نبود صنایع تبدیلی در شهرستان ابراز امیدواری کرد با پیگیری های صورت گرفته در زمینه ی ایجاد این صنایع، شهرستان  شوش به جایگاه اصلی خود در زمینه ی کشاورزی برسد.

وی از اجرای 67 طرح اشتغالزایی خانگی با مبلغ تسهیلات 3 میلیارد ریال در شش ماهه ی نخست سال 96 در این شهرستان خبر داد و گفت: بسیاری از این طرح ها در مرحله پرداخت تسهیلات قرار دارند.

"غزی" بر همکاری و حمایت بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی تاکید کرد و گفت:  در صورت حمایت استانداری خوزستان و همکاری بانک ها در جهت اجرای این طرح ها بیش از 5 هزار شغل جدید در شهرستان شوش ایجاد خواهد شد.


سرپرست فرمانداری شهرستان شوش با اشاره به پیگیری های صورت گرفته در زمینه ی ایجاد منطقه ی ویژه ی اقتصادی شوش خواستار تسریع در روند اجرایی این منطقه شد.

وی از مهمترین اولویت ها و نیازهای شهرستان در زمینه ی کشاورزی را احداث شهرک کشاورزی و صنایع تبدیلی از جمله احداث کارخانه های فرآوری ذرت، روغن کشی از محصول کلزا و تولید خوراک آبزیان عنوان کرد.

"غزی" از پیگیری های صورت گرفته در زمینه ی احداث کارخانه تولید کاغذ از سنگ آهک نیز خبر داد و گفت: این طرح با سرمایه گذاری 220 میلیارد ریالی و زمینه ی ایجاد اشتغال 70 نفر در شهرستان شوش احداث خواهد شد.

سرپرست فرمانداری شوش همچنین احداث شهرک مرغداری با 60 میلیارد ریال سرمایه گذاری را نیز یکی از مهمترین طرح های شهرستان عنوان کرد که در آینده ای نزدیک عملیاتی خواهد شد.

دکتر سید راضی  نوری نماینده ی شهرستان شوش در مجلس شورای اسلامی  ضمن اشاره به سال اقتصادمقاومتی ؛ تولید و اشتغال گفت : با توجه به این که وارد هشتمین ماه از این سال شده ایم می بایست خودمان را بسنجیم و بدانیم کجای کار هستیم و یادی هم از سپاه پاسداران داشته باشیم که در بخش اشتغال زایی یکی از دستگاه های تأثیر گذار است .

وی خطاب به استاندار خوزستان اظهار داشت : آقای استاندار امروز  در شهرستان شوش در هر خانه ای را بزنید عمده ترین مشکل آنها بیکاری است ؛ خدا به  آنهایی که آمار می دهند قوت بدهد و فرماندار که آمار بیکاری را 17400 نفر اعلام می کند یک  واقعیت است اما همه می دانیم که شوش ظرفیت ها بزرگ و نعمت های فراوانی  را در بخش های « کشاورزی ـ صنایع دستی ـ گر دشگری ـ صنعتی و حتی نیروی انسانی »  دارد ؛ چرا باید در این وضعیت بیکاری مبتلا باشد ؟ اگر ما این همه  ظرفیت را  قدر بدانیم می توانیم به راحتی مدیریت داشته باشیم ؛ کافیست کارگروهی تشکیل دهید در واقع حمایتی از مقاومت اقصادی به وجود خواهد آمد ؛ نمونه بارز آن فردی به نام امیری که قصد داشت  « 70 تا 80 میلیارد تومان در یک شهرستان و در بخش صنایع دستی و گردشگری »  سرمایه گذاری کند ؛ با مشکلات و مشقات زیادی رو به رو شده است و اگر چنین کارگروهی تشکیل شود قعطا مشکلات افرادی نظیر آقای امیری مرتفع می گردد .

وی افزود : آیا دادن  آمار دردی درمان می شود ؟ در حال حاضر چهار ماه است که شرکت کشت و صتعت نیشکر هفت تپه حقوق کارکنان خود راپرداخت نکرده است ، یکی از کارکنانش می خواست خودکشی کند  ؛ این دردها را باید به چه  کسی بگوییم ؛ ما از شما که نماینده ی عالی دولت در استان خوزستان هستید انتظار رسیدگی داریم ؛ من اگر با صدای بلند در حضور شما حرف میزنم شرمنده ام اما باید صدای مردم را به شما انتقال دهم ، انتظار دارم به شرکت ها رفته و سرکشی کنید و ببینید کدام شرکت شورای کارگری فعال دارد ؟ خداوند سر و صدا را دوست ندارد اما نبود همین شوراهای کارگری باعث شده کارگران برای احقاق حق قانونی خود مستأصل بمانند و وقتی احساس کرد بیش از حد مورد ظلم واقع شده به هر طریق می خواهد ندای خود را به مسئولین عالی رتبه برساند ؛ شما به عنوان نماینده ی دولت تمام اختیارات را  در استان خوزستان بر عهده دارید ؛ جای حکومت جمهوری اسلامی این را می پذیرد که کارفرما در دفترش خود را مخفی کند تا پاسخگویی کارگران نباشد ؟ این کارگردان دارند نان خالی خود را هم با اقساط می خرند تا گرسنه نمانند . وجود شورای کارگری می تواند چنین مشکلاتی را  حل کند ؛ باید از کارفرمایانی نظیر حمید حمدانی که در شرکت پاک چوپ میلیاری هزینه می کند قدردانی کنیم و درمقابل با  کارفرمایانی که از کارگرانی  فرار می کنند و حقوق آنها را نمی دهند برخورد شود .

وی افزود : من از شما برادر ارزشی و مؤمن انتظار دارم چنین مسائلی را پیگیری نمایید و به این جملاتی که « انشاءالله افتتاح می شود ، در دست اقدام است ، به امید خدا پرداخت می شود و .... » دلخوش نباشیم ؛ بلکه باید ما واقعیت ها را بپذیریم و بگوییم ؛ آنچه در میدان است را باید ببینیم ؛ ما مشکلات بسیار عدیده ای داریم ، جای تشکر است از شرکت هایی نظیر گروه صنایع کاغذپارس که با مشکلاتی که داشته توانسته است در کنار تولید کاغذ به  تولید ظروف یکبار مصرف رو آورد و قریب به 200 نفر در در این بخش مشغول به کار نماید و یا شرکت پاک چوب که به دنبال توسعه و تحول است .

دکتر نوری در مورد استخدام در شرکت قند خاطر نشان نمود : در شرکت قند یک نفر غیر شوشی استخدام نخواهد شد ، جناب  استاندار کارگران  جلوی شما را گرفتند و شما قول دادید که یک نفر غیر شوشی در شرکت قند استخدام نخواهد شد . همانطور که شهرستان های همجوار ما حاضر نیستند یک نفر شوشی را در تأسیسات و دستگاه های خود استخدام کنند ما هم  به هیچ عنوان غیر شوشی را در شرکت قند استخدام نخواهیم کرد ؛ امروز تمام کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به خاطر حقوق معوقه ی چهارماهه قصد داشتند به اینجا بیایند و تجمع کنند به والله دیشب که با من حرف می زدند گریه می کردند و من با توجه به خدا ترسی که از شما استاندار سراغ دارم به آنها گفتم که امروز تصمیمی جانانه خواهیم گرفت و لذا آنها راضی شدند که در اینجا تجمع نکنند  ، ما نباید بگذاریم اشخاصی به نام بخش خصوصی هر کاری که دلشان بخواهد در اینجا انجام دهند ما این نوع حرکات و فعالیت ها را نمی پذیریم  ؛ لذا از کلیه دست اندرکاران شورای اشتغال استان خوزستان و شهرستان شوش انتظار دارم که به این موضوع ورود کنند .


 

وی در ادامه به بخش کشاورزی اشاره  کرد و  خطاب به مدیر کل جهادکشاورزی استان خوزستان اظهار داشت :  شما قول ندادید که اولین  شهرک کشاورزی در شهرستان شوش احداث شود ، پس چرا این قول شما اجرا نگردید و به شهرستانی دیگر اختصاص داده شد ؟ ظرفیت های شوش به  حدی بالاست که اگر به آنها توجه شود علاوه بر ریشه کنی بیکاری در شوش می توانیم کارگر پذیر از سایر شهرستان ها باشیم ؛ در حالی که  چسبیده ایم به آمار که اینقدر بوده و الان  به اینقدر تغییر یافته است ؛ ما باید در نظام مقدس جمهوری اسلامی آنچه که امروز مقام معظم رهبری تأکید می فرماید: « مردم ، مردم و مردم » و ما اگر به این مردم توجه داشته باشیم و به مشکلات  آنها رسیدگی کنیم هم مردم  را از خود راضی کرده ایم و هم نزد خداوند یکتا سر بلندیم .

استاندار خوزستان با بیان اینکه دولت بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه کرده تا کارخانه قند شوش امروز در مرحله انعقاد قرارداد خرید چغندر باشد گفت: جذب نیرو برای کارخانه قند شوش باید از نیروهای بومی شهرستان شوش باشد؛ این کارخانه به صورت غیر مستقیم چهار هزار نفر (فصلی) و به صورت مستقیم نیز ۲۵۰ نفر اشتغالزایی دارد.

غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در ستاد اشتغال شهرستان شوش در محل سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: ظرفیتی بی نظیر و غیرقابل انکاری دست شرکت نیشکر هفت تپه است؛ بنابراین همین شرکت هم باید موتورمحرکه اقتصادی و اشتغالزایی شهرستان شوش باشد.

وی خطاب به نمایندگان بخش خصوصی، کارگاه ها و کارخانه های شوش گفت: انتظار است که نارضایتی نسبی موجود در شهرستان را برطرف کنید. البته در این بین از شرکت نیشکر هفته تپه شوش انتظار بیشتری دارم و باید دغدغه های کارگرانی که قادر به پاسخگویی به نیازهای خانواده نیستند را برطرف کند.

استاندار خوزستان تصریح کرد: برای حمایت از بخش تولید نیز تمامی دستگاه های خدمات رسان از جمله شرکت های زیرساختی مثل برق، گاز و آب را مؤظف کردیم تا انشعاب صنایع و کارگاه های تولیدی را قطع نکنند.

شریعتی ادامه داد: حمایت از سرمایه گذار، تولید، رفع دغدغه های آنها و نگهداری شرایط موجود آنها را در حد بضاعت انجام می دهیم. این حمایت ها را وظیفه خود می دانیم ولی در ازای این پشتیبانی ها نیز رفع دغدغه های کارگران را از آنها خواستاریم.

وی خبر داد: به منظور ایجاد رفاه بیشتر برای مردم، مجوز تردد تاکسی های شهری اروندی را اخذ کردیم که در ابتدای کار این طرح را در شهر اهواز اجرا کردیم.

استاندار خوزستان تأکید کرد: باید با پتانسیل هایی که شوش دارد، شرایط این شهرستان خیلی بهتر از این باشد؛ بنابراین شرایط به نحوی باشد که به سمت مطلوب تر شدن شرایط شهرستان به ویژه در حوزه جوانان حرکت کنیم.


شریعتی عنوان کرد: در سال ۹۰ جمعیت این شهرستان ۲۰۲ هزار نفر و در حال حاضر ۲۰۵ هزار نفر هست که خیلی رشد نداشته ولی ۱۱۰ هزار تن گندم در سال ۹۰ خریداری شده بود که امسال به ۲۵۷ هزار تن افزایش پیدا کرده و این معنای افزایش خلق ثروت در این شهرستان است.

وی با اشاره به دو و نیم برابر شدن خلق ثروت در شهرستان شوش بیان کرد: خوزستان جزو استان هایی هست که بیشترین پرداختی هزینه خرید گندم را داشته و تنها یک درصد از مطالبات این حوزه پرداخت نشده است.

استاندار خوزستان ادامه داد: البته باید به زیرساخت های شهرستان شوش از جمله کارخانه قند شوش توجه بیشتری داشت. دولت بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه کرده تا کارخانه امروز در مرحله انعقاد قرارداد خرید چغندر باشد.

شریعتی با تأکید بر جذب نیرو برای کارخانه قند شوش از نیروهای بومی شهرستان شوش یادآور شد: این کارخانه به صورت غیر مستقیم چهار هزار نفر (فصلی) و به صورت مستقیم نیز ۲۵۰ نفر اشتغالزایی دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: کارخانه کاغذ پارس از وضعیت مناسبی برخوردار و برنامه توسعه ای را نیز درنظر دارد و حدود ۲۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم خواهد داشت. همچنین کارخانه پارس چوب نیز اشتغالزایی خوبی ایجاد و فقط درگیر مسائل صندوق پولی خود هست که پیگیری آن نیز در حال انجام است.

استاندار خوزستان تأکید کرد: بانک توسعه را باید مؤظف کنیم که شخصا پیگیر راه اندازی کشتارگاه صنعتی شهرستان شوش شود؛ با توجه به اینکه خط دو کشتارگاه صنعتی را در خوزستان نداریم و این کمبود باعث جلوگیری از صادرات مرغ به خارج از کشور می شود، باید هرچه سریعتر در اسرع وقت این مشکل را حل کنیم.

شریعتی با اشاره به پیگیری مشکلات شرکت شیر پگاه در زمینه مالیات ادامه داد: تلاش بر این است تا خریدهای این شرکت از درون استان آن هم در حد امکان انجام شود. همچنین برای تحرک بیشتر این شرکت مطالبات بعدی آنها را از آموزش و پرورش پیگیری می کنیم.

وی اظهار کرد: پایانه صادراتی در دزفول در حال اجراست و در عین حال اندیمشک و شوش نیز پیگیر راه اندازی آن هستند ولی واقعا هدررفت منابع است و جوابگو نخواهد بود. این رقابت ناسالم بین شهرها پیش خواهد آورد که به هر سه شهر آسیب وارد می کند.

استاندار خوزستان خطاب به مسئولان گفت: هر سه شهرستان باید به توافق برسند تا تنها یک پایانه احداث شود چون فعالیت هر سه کنار هم باعث هدررفت منابع و ایجاد رقابت ناسالم بین شهرستان های مجری می شود.

شریعتی تصریح کرد: تعدد فرصت ها و پتانسیل های خوزستان نعمت های بسیاری برای این استان دارد ولی این موضوع مشکلاتی را در زمینه صدور مجوزهای سرمایه گذاری ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: در استان خوزستان باید از ۲۳ سازمان برای صدور مجوز سرمایه گذاری استعلام انجام شود که در برخی موارد به ۲۸ مورد هم افزایش پیدا می کند و چنین مسئله ای باعث تأخیر در روند سرمایه گذاری ها می شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: به دلیل همین استعلامات صدور مجوز بالا سختی کار برای سرمایه گذاری در خوزستان بسیار بالا است ولی با برنامه نویسی و کدگذاری دنبال حذف فرآیندهای اضافه و هم تراز هستیم.

شریعتی ابراز امیدواری کرد: امیدوارم روند صدور مجوز سرمایه گذاری از دو تا سه سال به حدود ۶ ماه کاهش پیدا کند. با این کاهش زمان دیگر ترمز سرمایه گذاری در استان خوزستان نخواهیم داشت و کار سرعت بیشتری به خود می گیرد.

وی خطاب به فرمانداران و سایر مسئولان اجرایی شهرستان شوش گفت: یکی از شاخص های اصلی ما برای روند پایش از مسئولان اشتغال و سرمایه گذاری است. میزان سرمایه گذاری، اشتغالزایی و همچنین تسهیل امور سرمایه گذاران نیز از جمله مؤلفه های این شاخص پایش عملکرد مسئولان استان است.

استاندار خوزستان با تأکید بر لزوم دنبال کردن کار سرمایه گذاران تأکید کرد: همه مسئولان باید با حفظ سلامت کاری دنبال کار سرمایه گذاران و پیمانکاران باشند چون همه جزو سرمایه های استان هستند.

شریعتی با تأکید بر لزوم حفظ، صیانت و حمایت از سرمایه گذاران خوزستانی گفت: این سرمایه گذاران به راحتی رتبه دو را در حوزه فعالیت خود کسب نکرده بلکه استان برای چنین رتبه ای هزینه کرده است؛ بنابراین برای توسعه استان باید از آنها حمایت کرد.

وی با اشاره به اینکه دشمن اصلی جمهوری اسلامی بیکاری است، گفت: اولویت اصلی استان خوزستان اشتغالزایی است و حتی سپاه نیز برای افزایش ضریب امنیت نسبت به اشتغالزایی به روش مشاغل خانگی اقدام می کند.

استاندار خوزستان در پایان خطاب به رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: یک نفر را به عنوان نماینده راه اندازی شهرک های کشاورزی در استان معرفی کنید؛ این ظرفیت برای شهرستان شوش نیز بسیار کارساز خواهد بود و علاوه بر اشتغالزایی باعث افزایش خلق ثروت و تحول اقتصادی شهرستان نیز می شود.

در این جلسه خلیلی مدیرعامل شرکت شیر پگاه مشکلات مختلف خود از جمله مطالبات این شرکت از آموزش و پرورش را بیان و مدیرعامل شرکت نیشکر هفت تپه شوش نیز از به روز شدن مطالبات کارگران تا چهار ماه آینده خبر داد.

وی افزود : اگر بشود که دوماه حق سنوات سالانه ای که کارفرما در زمان بازنشستگی به کارگران از چرخه حذف گردد  در واقع کمک بسیار بزرگی به  روند تولید خواهد بود .

سرهنگ پاسدار  کریم بابایی فرماندهی ناحیه ی مقاومت بسیج شهرستان شوش به سرمایه گذاری دشمن برای جدا نمودن جوانان از پیکره ی نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و در این خصوص خاطر نشان نمود : اگر ما مشاهده می کنیم که برخی از جوانان از فعالیت های مذهبی فاصله گرفته اند در واقع از کم کاری ما نیست بلکه از  سرمایه گذاری دشمن است که بستری که می بایست  ما برای آنها فراهم کنیم دشمن با رنگ و لعاب دیگری فراهم می کند پس نتیجه می گیریم باید در این زمینه بیشتر کار کنیم و آن هم فراهم نمودن بستر اشتغال برای جوانان جویای کار است .

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست