تهیه و تنطیم ـ عباس کرم الهی
هم زمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) و هفته ی بسیج کارگری به همت فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش از کارآفرینان برتر و کارگران نمونه ی شهرستان شوش در بخش تولید تجلیل به عمل آمد .
به گزارش شوش نیوز ؛ ساعت 10:15 صبح روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه 1400 آیین تجلیل از کارآفرینان برتر و کارگران نمونه شهرستان شوش در سال 1399 با حضور «سرگرد پاسدار علیرضا ایمانی فرماندهی سپاه ناحیه ی شوش ـ عبدالزهرا برهانی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و از فعالان اجتماعی ـ محمد حسین دهقان رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان شوش ـ عبدالامیر بشکار مدیر حوزه ی بسیج ادارات و کارخانجات ـ مهدی عبدالخانی سرپرست اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی ـ مهندس سید عبدالله مؤذنی مدیرعامل گروه صنایع کاغذپارس ـ دکتر قاسم فدایی مدیرعامل شرکت پارس طبیعت سلولز ـ مهندس شاپور ابراهیمی مدیر مجتمع گروه صنایع کاغذپارس و عباس شوهانی مشاور مدیرعامل شرکت پارس طبیعت سلولز » در سالن کنفرانس سپاه برگزار شد .
مدیر حوزه ی بسیج ادارات و کارخانجات سپاه ناحیه ی شوش ضمن تبریک میلاد حضرت امام حسن مجتبی(ع) و قبولی طاعات و عبادات و تبریک فرا رسیدن هفته ی بسیج کارگری و هفته ی کار و کارگر و عرض تبریک به مدیرعاملان «گروه صنایع کاغذپارس و شرکت پارس طبیعت سلولز» به خاطر انتخاب به عنوان کارآفرینان برتر گفت : با تلاش و ابتکار این مدیرعاملان که در سخت ترین شرایط و تحریم ها صنایع را سرپا و پویا نگه داشته و افزایش تولید داشته اند .
وی سپس به هدف برگزاری جلسه اشاره کرد و یادآور شد : با تدبیر سرگرد پاسدار علیرضا ایمانی فرمانده ی سپاه ناحیه شوش امروز دور هم جمع شده ایم تا از «مهندس سید عبدالله مؤذنی مدیرعامل گروه صنایع کاغذپارس هفت تپه و دکتر قاسم فدایی مدیرعامل شرکت پارس طبیعت سلولز» به عنوان دو کارآفرین برتر و همچنین کارگردان نمونه تجلیل به عمل آید تا هم از شعار سال که به فرموده ی حضرت آقا به عنوان «تولید ، مانع زدایی ها و پشتیبانی ها» نام گذاری شده است حمایت کرده باشیم و هم انگیزه ای برای سایر مدیران در بخش های تولیدی و صنعتی باشد ، به همین منظور ما گروه صنایع کاغذپارس که افزایش تولید داشته و شرکت پارس طبیعت سلولز را که بیش از 200 نفر را به کار جذب نموده و همچنین محصولی را تولید کنند که متناسب با طبیعت است را به عنوان دو کارگاه تولیدی برتر و مدیرعاملان این دو شرکت را به عنوان کارآفرینان برتر معرفی و مورد تجلیل قرار می دهیم .
سرگردپاسدار علیرضا ایمانی فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش با تبریک میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و سلام و درود به روح پرفتوح حضرت امام خمینی(ره) و همه ی شهدا از صدر اسلام تاکنون خصوصا شهدای بخش کارگری و سلامت و تبریک هفته ی کار و کارگر سخنان خود را آغاز نمود و در ادامه آرزوی بهره مندی از فیوضات ماه مبارک رمضان ، ماه مهمانی خدا برای مسلمین جهان را مسئلت داشت .
وی سپس به خاطر شیوع ویروس منحوس کرونای جهش یافته و همچنین به دلیل کوچک بودن سالن ؛ فقط از کارآفرینان برتر دعوت شده تا به صورت نمادین از آنها تجلیل به عمل آید ؛ ان شاءالله از این وضعیت که به خوبی عبور کردیم از کارگران نمونه که در مجموعه های تولید و صنعتی تلاش می کنند تجلیل خواهد شد تا تولید بیش از پیش رونق یابد و گره های اقتصادی منطقه باز شوند .
فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش در ادامه به اهمیت کار و تلاش اشاره کرد و تصریح نمود : یکی دیگر از راه های حلّ مشکلات فقر، توصیه ها و راه حل های «دین مبین اسلام» است که عمل بدان ها، سبب پر شدن شکاف فقر و کم شدن فاصله های طبقاتی مردم می شود. همان گونه که در صدر اسلام و در زمان پیامبر (ص) با عمل به فرمان های الهی و دستورات دینی، چنان شد و برای اوّلین بار در تاریخ بشر، جامعه ای بی طبقه یا دست کم با فاصله طبقاتی بسیار اندک، عملا پدیدار شد. امروزه هم، اگر بتوانیم در جامعه خود و حتّی همه جوامع بشری، این دستور العمل ها را به کار بندیم، توزیع ناعادلانه ثروت و فاصله فقیر و غنی و به طور کلّی نابرابری در جوامع بشری از میان خواهد رفت.پیامبر اعظم(ص) می فرماید : « ما اگر کار بکنیم از فقر نجات پیدا می کنیم و بعد می پردازیم به عبادت » یعنی کار کردن را مساوی عبادت می داند . یعنی اگر ما بتوانیم روی پای خود بایستیم می توانیم شکر خدا را هم به جا آوریم .
سرگرد پاسدار علیرضا ایمانی در ادامه به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری پیرامون «تولیدملی» اشاره کرد و گفت : حضرت آقا می فرماید : « اگر ما بخواهیم اشتغال در کشور به وجود بیاید، باید به تولید ملّی ؛ تولیدِ بهمعنای عامّ کلمه؛ « تولید صنعتی ، تولید کشاورزی ، تولید خدمات» اهمّیّت بدهیم؛ همهی اینها بایستی مورد توجّه قرار بگیرد و برای اینها برنامهریزی بشود. اینها چیزهایی نیست که جایز باشد ما اینها را تأخیر بیندازیم، باید در اوّلین فرصتها مسئولین ذیربط به این مسئله بپردازد. بنابراین، این مسائل، جزو مسائل اولویّتدار و درجهی اوّل نظام است.» لذا ما ادارات باید کمک کنیم که هم مانع را از سر راه تولید برداریم و هم ازکارآفرینان و کارگاه های تولیدی پشتیبانی و حمایت نماییم .
وی در ادامه به حمایت کارآفرینان در جمع آوری کمک های مؤمنانه اشاره کرد و یادآور شد : از ماه شعبان سال گذشته کمک های مؤمنانه را تاکنون جمع آوری کردیم که یک سوم از این کمک ها را ادارات و کارخانجات با هماهنگی عبدالامیر بشکار مدیر حوزه ی بسیج ادارات و کارخانجات از همین عزیزان و سایر مدیران کارخانجات جمع آوری شده که به عنوان دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و ریاست قرارگاه ، امام جمعه و معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شوش از همه ی شما عزیزان تشکر و قدردانی می کنم ، امیدوارم عزیزان همچنان در این عرصه حضور داشته باشند ، چون این کار رضایت مندی کاملی در شهرستان ایجاد خواهد نمود .
محمد حسین دهقان رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان شوش ، میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) را به مردم ولایتمدار شهرستان شوش تبریک گفت و در ادامه به واژه ی «رمضان کریم» اشاره کرد و اظهار داشت : چند سالی است که می گویند « رمضان کریم » بارها در کامپیوتر جستجو نمودم ، دیدم از بس این ماه مبارک رمضان بخشایشش آنقدر زیاد هست که این کلمه فقط مختص ماه مبارک رمضان است ؛ معنای «کریم» در زبان ما ، به عنوان «بخشنده» و «کسی که با بزرگواری دست به عطا می زند» رایج شده است .ان شاءالله ما هم توانسته باشیم از فیوضات این ماه مبارک بهره برده باشیم .
وی افزود : علاوه بر اینکه بخشی از کار من نظامی است ، از زمانی که بازنشسته شده ام حدود 10 سالی است که دستی هم بر «تولید، اقتصاد ، تجارت و بازرگانی» دارم و جای بسی شگفتی است که در کشور با این مشکلاتی که از نظر اقتصادی و موضوع تحریمی که اکثر کشورها علیه ما دارند ، افرادی که وارد کارآفرینی می شوند مخصوصا مدیران گروه صنایع کاغذپارس باید دست آنها را بوسید ، چون وارد کار می شوند در حالی که نمی دانند بعدها چه اتفاقی می افتد ،لذا باید از این عزیزان حمایت و پشتیبانی شود .
رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان شوش در ادامه یادآور شد : از امکانات و تجهیزات شهرستان شوش غیر شوشی ها بیشتر استفاده می کنند و بهره می برند ؛ عزیزانی که قصد دارند در شوش ، شهرستان خودشان سرمایه گذاری کنند ، مسئولین باید دست آنها را بگیرند تا غیر بومی ها هم بیایند و در شهرستان شوش سرمایه گذاری کنند ؛ در حال حاضر خیلی تلاش می شود که سرمایه گذاران شوشی در شهر خود سرمایه گذاری کنند ولی آنقدر موانع وجود دارد که یا عطای سرمایه گذاری را می بخشد و کار را رها می کند و یا سرمایه ی خود را در دیگر شهرستان ها به کار می گیرد .
وی افزود : در شهرستان دزفول ما هایپرمارکت گلبهاران را داریم حدود 800 نفر پرسنل دارد که بخش عمده ای از این سرمایه گذاری در این هایپرمارکت از سرمایه ی عزیزان شوشی است ما از روستاهای دور و گمنام سراغ داریم که می آیند و در دزفول سرمایه گذاری می کنند . مسئولین باید روی این موضوع فکر کنند و تدابیری بیاندیشند و ببینند عیب کار کجاست؟ چرا باید یک نفر از یک روستای دورآفتاده از شهرستان شوش برود و در دزفول سرمایه گذاری نماید ؟ قطعا خود ما مشکل داریم ان شاالله تلاش کنیم از این به بعد یک پشتیبانی داشته باشیم ومن تشکیل این جلسه رابه فال نیک می گیرم و این تشویق ها باعث خواهد شد که انگیزه ها بیشتر شود .
محمدحسین دهقان در پایان به مانع زادیی ها در مسیر تولید اشاره کرد و گفت : ما موانع زیادی در خط تولید داریم باید با هم اندیشی و هم فکری موانع را ابتدا شناسایی و در نهایت آنها را یکی پس از دیگری برداریم و این را بدانیم که با حرف و گفته کاری پیش نمی رود بلکه باید در عمل ثابت کنیم و اگر می خواهیم شاید جهش تولید در کشور باشیم بدانیم که حرف اول را عمل می زند و هر کس بتواند عمل کند موفق است .
وی برای اثبات گفته خود به مشکل برق یکی از کارگاه های شهرک صنعتی اشاره کرد و تصریح نمود : برای راه اندازی یک کارگاه به یک انشعاب برق نیاز داشتیم ، چند ماه دوندگی کردیم ، در حالی که این مانع به راحتی قابل حل است ؛ در دیگر پروژه ها هم کوچکترین موانعی اگر وجود داشته باشد به سختی حل می شود .
مهندس سید عبدالله مؤذنی مدیرعامل گروه صنایع کاغذپارس ضمن تبریک میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و درود نثار روح پرفتوح شهدا خصوصا شهدای سنگر تولید گروه صنایع کاغذپارس هفت تپه ، یادآور شد : ما وارث یک مجموعه ای بودیم در سالیان گذشته آسیب های فراوانی دیده بود و فراز و نشیب های زیادی داشته است و با همت ، تلاش و کوششِ اهالی عزیز شوش و همکارانم در گروه ، توانستیم انجام وظیفه داشته و دین خود را به این آب و خاک و خطه ی بسیار ارزشمند ایران انجام دهیم .
وی افزود : اگر کاری در این هفت ، هشت سال گذشته انجام شده ، کوچکترین کاری بوده که با همکاری تمام عزیزان و بزرگ مردان عرصه ی کار ، تولید و تلاش که واقعا جانفشانی کردند و از خودگذشتگی داشتند ، سال گذشته با توجه به مشکلات عدیده ای که وجود داشته و تحریم های ظالمانه ای که بوده توانستیم افزایش تولید قابل توجهی داشته باشیم و برنامه سال 1400به مراتب خیلی بهتر از سال قبل است و اگر خداوند کمک کند هم تولید گروه صنایع کاغذپارس و هم شرکت پارس طبیعت بهتر خواهد شد .
دکتر قاسم فدایی مدیرعامل شرکت پارس طبیعت سلولز ضمن تبریک میلاد حضرت امام حسن مجتبی(ع) از کارکنانی که در بدترین شرایط آب و هوایی در سنگر تولید تلاش می کنند قدردانی نمود و گفت : حاصل و زحمات این عزیزان است که امروز دور هم جمع شده ایم و در ابتدا صحبت هایم لازم می دانم که از تک تک آنها تشکر نمایم و هفته ی کارگر را نیز به همکارانم تبریک می گویم ؛ هر چند که اینجا نیستند اما امروز در مراسمی که خواهیم داشت اعلام می کنم این موفقیت حاصل زحمات آنهاست .
وی افزود : امروز جنگ دنیا جنگ اقصادی است ؛ اگر امروز کشوری امنیت دارد با تمام فوت و فنی که دارد مشخص نمی شود بلکه با حجم اقتصادش مشخص می شود و اگر چین برای خود ابرقدرتی شده است و در جهان حرف برای گفتن دارد ، اساسا به خاطر تولید داخلی آن کشور است که ظرف سی چهل ساله گذشته افزایش عجب و قریبی پیدا کرده است و دلیل آن یک چیز بیشتر نیست ؛ اگر به این کشور رفته باشید ، چینی ها مصداق « اذا ارادنا شریعا» هستند یعنی وقتی اراده می کنند تولید کنند فردا تولید می کنند و همان روز می فروشند .
ایجاد امنیت در گرو رشد اقتصاد است همانگونه که مقام معظم رهبری در ششمین سال متوالی رمز موفقیت کشور را در ابتدای سال « اقتصاد و تولید» می داند .این برای ما پر از نکته است اما ما متأسفانه گوش نمی دهیم و هر کسی راه خودش را می رود و اگر واقعا اراده ای برای این کار داشته باشیم که مستعد این کار هستیم ، یکی از بهترین پنجره های جمعیتی دنیا را داریم نباید این فرصت سوخته شود ، این پنجره 20 سال است به روی ایران باز است ، امیدوارم با کمک شما بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم .
در پایان از مهندس سید عبدالله مؤذنی مدیرعامل گروه صنایع کاغذپارس و دکتر قاسم قدایی مدیر عامل شرکت پارس طبیعت سلولز با اهدا لوح تقدیر و کادو از طرف فرمانده سپاه ناحیه ی شوش تجلیل به عمل آمد .