تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی
سه شنبه 26 بهمن 1395 ساعت 20 با حضور ستوان یکم پاسدار برسیم فرماندهی حوزه ی مقاومت بسیج شهید دانش ، مراسم سخنرانی ، روضه خوانی و سینه زنی در مسجد امام حسن مجتبی(ع) روستای قلعه ی نصیر برگزار شد .
به گزارش شوش نیوز ، حجت الاسلام شیخ احمد کثیر از روحانیون حوزه ی علمیه ی امام محمدباقر(ع) شهرستان شوش با اشاره به چهار زن تاریخ اسلام عنوان نمود : در امـت هـاى گـذشـته و نيز امت اسلام زنان بزرگى بوده اند، كه از شخصيت والايى برخوردار بـوده و در مـدارج عـالى عـلم ، فـضـل و كـمـال قـرار داشـتـه انـد. در بـيـن آنـان نـام چـهار زن از درخـشـنـدگى خاصى برخوردار است . آنان به درجه بالايى رسيده و گوى سبقت را از ديگران ربوده اند. اين چهار زن كه زنان برگزيده جهان هستند عبارتند از« فـاطـمـه زهـرا (س) ؛ مـادرش خـديـجـه دخـتـر خـويـلد ، هـمـسـر رسـول خـدا (ص) ، مـريم دختر عمران مادر حضرت عيسى (ع) و آسيه دختر مزاحم ، در این راستا روايت هاى متعددى درباره فضيلت اين چهار بانو وارد شده و آنان را به عنوان بافضيلت ترين زنان جهان و برترين زنان بهشت معرفى كرده است . اما در این میان حضرت فاطمه زهرا(س) افضل برگزیدگان است .
وی افزود : فاطمه (س) در نزد مسلمانان برترین و والامقام ترین بانوی جهان در تمام قرون و اعصار میباشد. این عقیده بر گرفته از مضامین احادیث نبوی است. این طایفه از احادیث، اگر چه از لحاظ لفظی دارای تفاوت هستند، اما دارای مضمونی واحد میباشند. در یکی از این گفتارها ، که البته مورد اتفاق مسلمانان، اعم از شیعه و سنی است ، رسول اکرم (ص) میفرمایند: " فاطمه سرور زنان جهانیان است. اگر چه بنابر آیه ی شریفه ی قرآن، حضرت مریم برگزیده زنان جهانیان معرفی گردیده و در نزد مسلمانان دارای مقامی بلند و عفت و پاکدامنی مثالزدنی میباشد و از زنان برتر جهان معرفی گشته است، اما او برگزیدهی زنان عصر خویش بوده است. ولی علو مقام حضرت زهرا (س) تنها محدود به عصر حیات آن بزرگوار نمیباشد و در تمامی اعصار جریان دارد. لذا پیامبر اکرم (ص) در کلامی دیگر صراحتاً فاطمه (س) را سرور زنان اولین و آخرین ذکر مینمایند. اما نکتهای دیگر نیز در این دو حدیث نبوی و احادیث مشابه دریافت میشود و آن این است که اگر فاطمه(س) برترین بانوی جهانیان است و در بین زنان از هر جهت، کسی دارای مقامی والاتر از او نیست، پس شناخت سراسر زندگانی و تمامی لحظات حیات او، از ارزش فوق العاده برخوردار میباشد. چرا که آدمی با دقت و تأمل در آن میتواند به عالیترین رتبههای روحانی نائل گردد. از سوی دیگر با مراجعه به قرآن کریم درمییابیم که آیات متعددی در بیان شأن و مقام حضرتش نازل گردیده است که از آن جمله میتوان به آیهی تطهیر، آیه مباهله، آیات آغازین سوره دهر، سوره کوثر، آیه اعطای حق ذی القربی و... اشاره نمود که خود تأکیدی بر مقام عمیق آن حضرت در نزد خداوند است.
در ادامه سید محمد مجتبایی از مداحان کوی ابوذر غفاری با ذکر مصیبت و نوحه خوانی به زبان عربی حاضرین را در غم و اندوه فرو برد .