11232024شنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۵۱۰۲۳2096

نشست آسیب های اجتماعی در روستای مالک اشتر برگزار شد

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

عکس ـ بهمن میرمنکره

به همت پایگاه مقاومت بسیج و جلسه ی قرآن مسجد امام موسی کاظم(ع) روستای مالک اشتراز توابع بخش مرکزی شهرستان شوش نشست آسیب های اجتماعی در روستا در این مسجد برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ روز چهارشنبه 22 دیماه 1395 ساعت 19 با حضور مجید افراخته رئیس دادگستری بخش شاوور ، سرهنگ حمیدرضا بهاروند فرماندهی نیروی انتظامی ، سروان دیانت و جمعی از اهالی روستای مالک اشتر ، نشست آسیب های اجتماعی با محوریت استفاده از ماهواره در این روستا برگزار شد .

فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان شوش ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال ملکوتی یاردیرین انقلاب اسلامی ، امام راحل و مقام معظم رهبری ، آیت الله هاشمی رفسنجانی ، از بانیان برگزاری این نشست تقدیر و تشکر به عمل آورد .

سرهنک بهاروند در این نشست صمیمانه به تعریف آسیب های اجتماعی پرداخت و گفت : آسیب شناسی  اجتماعی مفهوم جدیدی است که از علوم زیستی گرفته شده و مبتنی بر تشابهی است که دانشمندان بین بیماری های عضوی و آسیب های اجتماعی( و یا به عبارتی کجروی ها و ناهنجاری ها در جامعه ) قائل می شوند. واژه آسیب شناسی از دیدگاه پزشکی به فرایند ریشه یابی بیماری ها گفته می شود و باید گفت که آسيب شناسي اجتماعي به بررسي انواع مشکلات مي‌پردازد که در سطح اجتماعي مطرح هستند و سعي مي‌کنند علل مختلف آنها را از جنبه‌هاي مختلف فردي ، اجتماعي و غيره مورد بررسي قرار دهد.


وی افزود : آسیب های اجتماعی که به تعبیر بعضی از اندیشمندان حاصل و معلول مستقیم انقلاب صنعتی هستند، در اکثر جوامع وجود دارند و تاثیرات خود را می گذارند. اما آن چه جوامع مختلف را در این مورد از هم متفاوت می سازد، نوع نگرش این جوامع به علل به وجود آورنده آسیب ها و راهکارهای اصلاح وبهبود آن است. در مورد نگرش، آن چه مهم است این که این آسیب ها چرا به وجود آمده اند؟ آیا وجود آسیب ها در جوامع امری لازم وضروری است یا می توان جامعه ای بدون آسیب داشت؟ پاسخ به این پرسش ها مستلزم شناخت نظریه های مختلف جامعه شناسی و روان شناسی است که هرکدام سعی درتبیین مسائل ،آسیب ها وبحران های اجتماعی از نظر گاه های مختلف دارند.این دید گاه ها متاثر از باورهای سیاسی و اقتصادی هر جامعه است.


سرهنگ بهاروند یکی از این آسیب های اجتماعی را استفاده از ماهواره در منازل دانست و در این راستا خاطر نشان نمود : در چند سال اخیر بسیاری از رسانه های داخلی مانند « تلویزیون و روزنامه » سعی کرده اند مردم را نسبت به نادرست بودن و زیان آور بودن این تبلیغات و محصولات آگاه کنند اما این روند گویا همچنان ادامه دارد و نتیجه ای جز افزایش مصرف گرایی ندارد.

وی افزود : یکی از مهمترین و آشکارترین پیامدهای منفی فیلم ها و برنامه های شبکه های ماهواره ای،افزایش خشونت در جامعه است. تحقیقات مختلف روانشناسی با محوریت نظریه یادگیری مشاهده ای آلبرت بندورا نشان داده اند مشاهده صحنه های خشونت آمیز، گرایش به پرخاشگری را در بینندگان آن بالا می برد و این در حالی است که حجم قابل مشاهده برنامه های ماهواره ای به فیلم های سینمایی و سریال هایی اختصاص دارد که در آن صحنه های خشونت آمیز به طور مکرر تکرار می شود. سهل و آسان نشان دادن کشتار و قتل و هرگونه جنایت با سلاح سرد و گرم، ترس بیننده را فرو می ریزد؛ در واقع هنگامی که بیننده ساعت های متوالی، چنین برنامه هایی را می بیند، گویا در کلاس آموزشی ترویج خشونت قرار گرفته است. این تاثیرپذیری بر روی کودکان و نوجوانان بیشتر و قابل تامل تر است.


فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شوش ؛ بلوغ زودرس و دسترسی سریع به اطلاعات جنسی و باورهای غلط درباره مسائل عاطفی و جنسی را استفاده از ماهواره دانست و در این خصوص اظهار داشت : اکثر سریال ها و برنامه های ماهواره ای به راحتی و بدون هیچ سانسوری، مسائل جنسی را مطرح می کنند و نمایش می دهند. این شیوه ارائه اطلاعات حتی در آگهی های بازرگانی ماهواره ای نیز به وفور دیده می شود. متاسفانه بارها مشاهده شده فرزندان کوچک خانواده نیز بدون هیچ محدودیتی و در کنار والدین خود به تماشای این صحنه ها پرداخته اند و این در حالی است که هیچگونه ظرفیتی برای پذیرش اینگونه اطلاعات ندارند، در نتیجه تحت تاثیر آن قرار می گیرند. بلوغ زودرس یکی از نتایج منفی این مسئله است. الگوگیری و تکرار اعمال مشاهده شده با فرزندان کوچکتر نیز، بارها به علت همین مسئله گزارش شده است و همچنین تبلیغات غلط و غلو شده در شبکه های ماهواره ای که دائما بر توانایی های جنسی افراد مجرد و حتی متاهل تاکید می کنند، می تواند زمینه ساز شکل گیری باورهای غلط و کسب اطلاعات نادرست در زمینه مسائل جنسی افراد شود. این برنامه ها و تبلیغات که هدفی جز فروش محصولات خود ندارند، باعث شده اند بسیاری درباره چگونگی و توانمندی های جنسی خود شک کنند و در پی درمان های نادرست بروند. از سویی اطلاعاتی که برنامه های ماهواره ای درباره چگونگی روابط عاطفی در سریال ها و فیلم های خود نشان می دهند، باعث شکل گیری سبک های نادرست ارتباطی بین جوانان می شود.


سرهنگ بهاروند « فراهم سازی گسست و درگیری بین نسلی ـ ایجاد زمینه های اختلاف و تنش بین همسران ـ کاهش تعاملات واقعی ـ وابستگی و اتلاف وقت ـ افت عملکردهای تحصیلی و شغلی ـ افزایش مصرف گرایی ـ تهدید سلامت جسمانی و .... را از دیگر تهدیدهای ماهواره دانست که خانواده های شهر و روستا را تهدید می کند .


Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست