11242024یکشنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۵۰۹۲۷2046

مراسم جشن میلاد رسول اکرم(ص) در مسجد ولیعصر(عج) کوی دانیال برگزار شد

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

ساعت 18 روز حمعه 26 آذرماه 1395 هم زمان با میلاد با سعادت وپر خیر و برکت رسول اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع) مراسم جشنی توسط کانون فرهنگی هنری محبان اهل بیت(ع)  و با مشارکت پایگاه مقاومت بسیج در مسجد ولیعصر(عج) کوی دانیال نبی(ع) برگزار شد .

 

 

 

 

در این آیین جشن با شکوه حجت الاسلام امیری امام جماعت مسجد در سخنانی کوتاه ضمن تبریک و تهنیت میلاد رسول اکرم(ص) و امام صادق(ع) به بذل و عاطفه ی پیامبر در خانواده پرداخت و در این خصوص بیان داشت : پیامبر (ص) در خانواده نسبت به همسران خود ، هیچ گونه خشونتی بروز نمی داد و این بر خلاف خلق و خوی مردم مکه بود. بد زبانی برخی از همسران خویش را تحمل می کرد تا آن جا که دیگران از این همه تحمل رنج می بردند. او به حسن معاشرت با زنان توصیه و تأکید می کرد و می فرمود: همه مردم دارای خصلت های نیک و بد هستند، مرد نباید تنها جنبه های ناپسند همسر خویش را در نظر بگیرد و او را ترک کند.


 

وی افزود : رسول خدا(ص) با فرزندان خود فوق العاده عطوف و مهربان بود و به آن ها محبت می کرد. سیره تربیتی آن حضرت نشان می دهد که در طول زندگی، ارتباط عاطفی و کلامی با فرزندانش داشت. یکی از همسران پیامبر می گوید: فاطمه(س) در رفتار و گفتار و سیمای ظاهری شبیه ترین فرد به رسول خدا(ص) بود، ارتباط این پدر و فرزند آن چنان مستحکم بود که او هرگاه به دیدن پیامبر(ص) می آمد، پیامبر (ص) از جای خود برمی خاست و سرو دست دخترش را می بوسید و او را در جای خود می نشاند و هرگاه پیامبر(ص) به منزل فاطمه (س) می آمد، فاطمه از جایش برخاسته و پدر گرامی اش را می بوسید و آن بزرگوار را در جای خویش می نشانید. این ارتباط عمیق عاطفی و معنوی بین پدر و دختر همچنان ادامه داشت تا این که رحلت رسول خدا(ص) نزدیک شد، در یکی از آخرین روزهای حیات پیامبر(ص)، فاطمه(س) به حضورش آمد، او خود را روی سینه پیامبر(ص) افکند و صورت آن حضرت را بوسید. پیامبر(ص) با او آهسته سخن گفت: هنگامی که سر برداشت، به شدّت گریست. دوباره با اشاره پیامبر(ص) خود را به پدر بزرگوارش نزدیک نموده و با رسول گرامی اسلام(ص) نجوا کرد، امّا این بار با چهره باز و سیمایی گشاده و خندان از پیامبر(ص) جدا شد. حاضران از این دو حرکت متفاوت تعجب کردند، اما وقتی که بعد از رحلت پیامبر(ص) از حضرت زهرا(س) این نکته را پرسیدند، فاطمه(س) در پاسخ فرمود: بار نخست رسول الله به من فرمود: من از این بیماری نجات نخواهم یافت و منجر به مرگ من خواهد شد. از شنیدن این سخن و تصور جدایی از آن حضرت اندوهگین شدم و گریستم، امّا در مرتبه دوم فرمود: دخترم! تو به زودی و پیش از سایر خاندانم به من خواهی پیوست و من خوشحال شدم.

 

سپس دکتر علیرضا کریمی مسئول پژوهش دفتر بنیاد فرهنگی مهدویت شهرستان شوش حضرت ولیعصر(عج) را عامل اصلی ایجاد وحدت بین مسلمین جهان دانست و گفت : حفظ وحدت عمل به دستورات پیامبر و پرهیز از انجام منهیات می باشد و در حالی که « آمریکا ـ انگلیس و اسرائیل » عاملان اصلی اختلاف بین ملت ها هستند در مقابل حضرت مهدی موعود(عج) عامل به وجود آمدن وحدت بین مسلمین جهان است  و در چنین روز فرخنده ای می بایست ما زمینه را برای ظهورش فراهم کنیم و آن هم ایجاد وحدت بین تمام ادیان و اقوام است .


 

در ادامه یکی ازمداحان به مولوی خوانی پرداخت و به 10 نفر از نوجوانان فعال مسجد توسط پایگاه مقاومت بسیج لوح تقدیر و هدایایی اهدا گردید .


Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست