03182025سه شنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm

نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت : طاغوت را مانع ایمان و ظهور امام زمان(عج) دانست .

به گزارش شوش نیوز با حضور« حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی امام جمعه ـ حجت الاسلام شیخ طاها آل کثیر ـ سرهنگ پاسدار مهدی طرفی فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) ـ جمعی از مسئولین محلی ـ فرهنگیان ـ سادات ـ شیوخ ـ جوانان و بانوان » آیت الله عباس کعبی نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت جشن پیروزی انقلاب اسلامی ـ نیمه ی شعبان و میلائ حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان در شوش وجود طاغوت را مانع ایمان و ظهور امام زمان(عج) داننست .


بانک اذان صبح در تنها مسجد روستای عمله صیف پخش نمی شود

محمد ولی پور ـ خبرنگار شوش نیوز

در حالی که بعد از ماه ذیحجه به استقبال ماه مبارک رمضان می روریم مذم روستای عمله صیف از توابع بخش مرکزی شهرستان شوش به هنگام سحری با پخش اذان محروم هستند و میبایست از رادیو این اذان را گوش بدهند .

مردم ولایتمدار شوش در پی پیروزی مقاو مت فلسطین حماسه ایی دیگر آفریدند

تهیه تنظیم ـ عباس کرم الهی

عکس ـ دانیال فلاحی زاده

پس از نماز جمعه ی 28 دیماه1403 و به دنبال  پذیرفتن آتش بس حماس توسط اسرائیل مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه ی شوش  و مسئولین با راهپیمایی از حرم دانیال نبی(ع) تا میدان یازهرا اسرائیل کودک کش را محکوم کردند

شوش،من و انقلاب

به فلم ـ استاد جعفر دیناروند

شوش شهری با قدمت طولانی و مملو از آثار به جای مانده ی از گذشتگان، دارای گفته های بسیاری است.از زوایای مختلف می توان به آن نگریست و در باره ی آن کتاب ها نوشت.

جشن میلاد امیرالمومنین حضرت علی (ع) در جوار بارگاه مطهر پیامبر باران حضرت دانیال نبی(ع)

زینب مخیطی ـ خبرنگار شوش نیوز

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام (ع) ؛  جشن باشکوهی با حضور صدها نفر از دوستداران اهل بیت(ع) در صحن حرم حضرت دانیال نبی (ع) ؛ نجف ایران برگزار گردید.

انقلاب شوش و یاران همیشگی

به قلم ـ استاد جعفر دیناروند

ماه های پاییز پنجاه و هفت در شهر کوچک آن زمان شوش،دارای فراز و نشیب های بسیاری بود.فعالیت های انقلابیون به همان دو شکل،جوانان و بازاریان،ادامه داشت.مدارس شهر تعطیل بودند و تعدادی از دانش آموزان به صف تظاهرات اضافه شدند.

در همین زمان و به دلیل کارگری بودن شهر، خبری از اعتصاب نیشکر و کاغذ پارس،منتشر نمی شد.از دزفول خبر رسید که ساواک آن شهر،حرکات انقلابیون شوش را زیر نظر دارد.اخطارهایی به آقای دانش منتقل می شد.

مرکز انقلاب شوش،مسجد جامع بود.آقای دانش تصمیم گرفت که مرکز دیگری نیز ایجاد کند.حسینیه اعظم که در دست سنت گرایان مراسم بود،انتخاب گردیدگاه گاهی، آقای دانش را نمی دیدیم.او که رهبری را در دست داشت،چند روزی از شوش رفته بود.ما فکر می کردیم که به دلیل خطرات ساواک،چنین کاری را انجام می دهد که بعد متوجه شدیم که ایشان با گروهای مبارز دزفول جلسات مخفیانه ای برگزار می کند.

تظاهرات با همان تعداد نه چندان زیاد،ادامه  داشت.چون پاسگاه ژاندارمری به بیرون شهر منتقل شده بود،ترس مردم کمتر شده بود.


در این میان،شکل تظاهرات،تنها با تصمیم چند نفر، اجرایی می شد.به همین دلیل،مانند تیم فوتبال،یاران ثابتی داشت.گرچه،این افراد تمایلی به ذکر  نام ندارند اما تاریخ شوش باید آن ها را در دل خود ثبت کند.

یکی از یاران همیشگی،حمید سیلانی بودمنظم و بدون غیبت،شرکت می کرد.او کفشی ورزشی به پا داشت و وقتی از او دلیل را پرسیدم،سبکی و امکان فرار از دست مامورین را مطرح کرد.

در یکی از آن روزها،خلع سلاح مامورین را ‌یشنهاد داد.او مسئولیت ابن کار را پذیرفت به همین دلیل،مسیر تظاهرات،تغییر  یافت.به جای حرکت از دعبل به سمت بازار،از آخر  چهار دستگاه و گذر از مقابل شهرداری،برگزیده شد.علت آن،استفاده از پارک پر درخت روبروی شهرداری بود.

استاد نعمت جوشکار، فرد دیگری بود که همیشه در کنار ما بود.قرار شد که او نقش جر و بحث با مامورین و حتی کتک خوردن را تقبل کند تا حمید از فرصت استفاده کرده،ضمن خلع سلاح یک مامور، یا درگیر شود و یا از طریق پارک،پنهان گردد.

خوشبختانه،چون تظاهرات بدون وسایل صوتی و البته ساده برگزار می شد،تنها دغدغه خاطر، نیروی انسانی بود.

تظاهرات به درب شهرداری رسیده بود که ماموران ژاندارمری از دور  نمایان شدند.آن ها روبروی دبستان آپادانا توقف کردند.

استاد نعمت که آخر تظاهرات مستقر بود، با مشت به سمت مامورین اشاره می کرد.هدف او تحریک و کشاندن مامورین به درون جمعیت بود.ما که در فکر نقشه بودیم،یکباره متوجه دویدن استاد نعمت شدیم.او به سرعت می دوید،همین کافی بود تا دیگر افراد، چوه عمدتا دانش آموز و کم سن  و سال بودند،پا به فرار  بگذارند.من و حمید،بدون هیچ عکس العملی،به درون پارک پناه بردیم.حمید بد طوری عصبانی بود.

رئیس حل اختلاف خوزستان: هیات‌های صلح، پل ارتباطی موثر برای کاهش اختلافات مردمی هستند.

زهرا حیدری نیا ـ خبرنگار شوش نیوز

در دومین دوره آموزشی علمی-کاربردی هیات‌های صلح کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی مرکز استان خوزستان، رئیس حل اختلاف استان بر نقش کلیدی این هیات‌ها در پیشگیری و کاهش اختلافات بین مردم تأکید کرد.

برگی از دفتر انقلاب در شوش ـ خطرها

به قلم ـ استاد جعفر دیناروند

مهرماه پنجاه و هفت و در اولین ماه پاییز،مدارس بازگشایی شدند.این،برای انقلابیون ناخوشایند بود.باید برای اعتصاب معلمان و دانش آموزان،فکری کرد.در آن زمان،تعداد مدارس انگشت شمار بودند و عمده آن ها در مرکز شوش قرار داشتند.دبیرستان کورش،راهنمایی پسرانه خشایار،دخترانه داریوش،دبستان پسرانه آپادانا و دخترانه ماندانا،مورد توجه بودند.

شوش،نگین تاریخ

به قلم ـ استاد جعفر دیناروند

بررسی حوادث گذشته در مطالعات علمی،در حداقل شکل،نشان دهنده قدمت تاریخی مورد نظر است.اینکه چگونه می توان به این آگاهی ها دست یافت یا دقت عمل در این مسیر چگونه خواهد بود؟موضوعی مستقل اما قابل درک است.

شوش و انقلاب

به قلم ـ استاد جعفر دیناروند

حوادث و رویدادهای تاریخی هر کشوری،دارای ابعادی مختلف و ریشه هایی متفاوت هستند.جنبش هایی که هر یک توانستند وضعیت را متغیر سازند و به تبع آن، جامعه را دگرگون کنند.

رئیس سواد آموزی شوش گفت آمار با سوادان ما از97 درصدبالاتر رفته است

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی در سال 1358 ؛ رئیس سواد آموزی  شهرستان شوش به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه عملکرد دستگاه خود را تشریح نمود .

مقالات دیگر...


کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست