04302024سه شنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۴۰۲۱۴874

دفتر بنیاد فرهنگی مهدویت در روستای میثم تمار افتتاح شد

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

با حضور پور فرجی مدیر کل بنیاد مهدویت استان خوزستان  ، دفتر بنیاد فرهنگی مهدویت در روستای میثم تمار از توابع بخش شاوور شهرستان شوش افتتاح شد .

 

 

 

 

خدایار رضایی میرقائد مدیر اجرایی بنیاد مهدویت شهرستان شوش  نوجوانان را سرمایه ی اصلی بنیاد مهدویت دانست و در این راستا اظهار داشت : اگر امروز  شاهد آن هستیم که به برکت خون شهداء ، نظام مقدس جمهوری اسلامی پایدار مانده است  به خاطر  حضور مردانی است که  حضرت امام خمینی (ره) در سال 1343 فرمود : سربازان من اطفالی هستند که هم اکنون در قنداقه در آغوش مادران خود  هستند و در واقع باید گفت  همین جوانان و نوجوانان  امروز  سربازان بنیاد مهدویت در روستای میثم تمار قرار است از تجربیات  عبدالزهرا لطیفی مسئول دفتر بنیاد مهدویت در این روستا استفاده کرده و با تشکیل دو جلسه در هفته بستر را برای جذب اقشار مختلف مردم فراهم کنند .

 

وی افزود : باید طوری برنامه ریزی شود که تابستان همین امسال  بزرگترین جشنواره ی  مهدویت به میزبانی شما  در سطح شهرستان شوش  برگزار شود  .


 

سردار پور فرجی مدیر کل بنیاد مهدویت استان خوزستان  ضمن تقدیر از  علی لطیفی به خاطر میزبانی اینت همایش و عبدالزهرا لطیفی به خاطر تقبل مسئولیت دفتر فرهنگی بنیاد مهدویت در روستای میثم تمار ؛ سخنان خود را با  اشاره به آیه ای از قرآن مجید آغاز کرد و گفت : رب الشرحلی صدری و یسرلی امری وحلل عقدتا من لسانی یفقهو قولی ، با توجه به  حضور این جوانان و نوجوانان که آرزومندم در آینده وارد دانشگاه شده و هرکدام  برای این جامعه مثمرثمر باشند و  طوری که من به این آینده سازان  نگاه می کنم ، با ادب و تربیتی که از خانواده های خود بهره مند شده اند ، این ادب و معرفت از حضرت  زهرا(س) است که توسط  خانواده ها به  شما  منتقل شده است و نمودار بارز آن آیاتی از کلام الله مجید است که توسط یکی از نوجوانان  این روستا بدون کوچکترین غلطی به زیبایی قرائت گردید ، اما با این وجود می بایست تلاش  بیشتری داشته باشیم که اطلاعات ما نسبت به امام زمان(عج)  روز به روز  بیشتر شود و انجام این مسئولین خطیر وظیفه ی ماستکه از اساتید بزرگی که توسط بنیاد مهدویت  و یا اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی می گردند تا جوانان این روستا  استفاده ی لازم را از جلسات ببرند .

 

وی افزود : اما در مقابل شما وظیفه دارید  که  مسابقاتی در ابعاد « فرهنگی ـ ورزشی ، هنری و سرگرمی » و صرفا برای شناخت بیشتر مهدویت شناسی انجام دهید  و ما هم این قول را می دهیم که برندگان مسابقات در کلیه ی بخش ها  را تشویق نمود و به یک اردوی سیاحتی به مسجد جمکران ببریم  .

 

پور فرجی در ادامه  به اتحاد بین تمام اقشار و اقوام  در خصوص عزاداری های محرم و صفر ، خاطر نشان کرد : شور حسین  در تمام دل های ما ایرانی ها نسبت به سایر کشورهای جهان پر رنگ تر است و لذا برگزاری این گونه مراسم ها  تا ظهور آقا امام زمان(عج)  ادامه خواهد داشت .


 

عبدالزهرا لطیفی مسئول دفتر فرهنگی بنیاد مهدویت در روستای میثم تمار ،  مهدویت شناسی در سطح روستاها را امری ضروری دانست و تصریح نمود : از آنجایی که سربازان امام زمامن نوجوانان و جوانان هستند ، با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود ماهواره و اینترنت در دورترین نقاط محروم ،  مهدویت شناسی  می بایست به مراتب پر رنگ تر از قبل باشد ،  اگر ما میبینیم که جوانان در کنار مسن ها در مراسم عزادارای ها با خون گرمی  در تلاش هستند که عزاداری ها در شأن و منزلت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و دیگر یارانش  برگزار شود به خاطر این است که  می دانند امام حسین(ع) دنبال چه هدفی بوده و در چه راهی شهید شده و در چه منطقه ای  دفن شده  ؛ اما برای این که بتوانیم روز به روز مهر صاحب الزمان(عج)  را در دل سربازانش منورتر کنیم  تا دشمنان اسلام ذلیل تر شوند ، هزینه کردن در این راه که در واقع سرمایه گذاری است امری ضروری می باشد تا با تشکیل کلاس ها و تدارک اردوهای آموزشی  این دغدغه را برطرف کرد ، چون شناخت این قشر نسبت به ولیعصر(عج ) فقط در سطح روایات است ، لذا ما باید بدانیم که مسئولیت مستقیم این بنیاد با چه شخص و یا اداره ای است .

 

مدیر کل بنیاد مهدویت استان خوزستان در پاسخ به  نظر  عبدالزهرا لطیفی گفت : مرکز تخصصی  بنیاد مهدویت در استان قم است که به اقصی نقاط کشور در صورت نیاز اساتید خود را اعزام می کند و مسئولیت بنیاد مهدویت در سطح کشور  به عهده حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی است  که البته ریاست آن مستقیماً به عهده ی مقام معظم رهبری می باشد و ریاست آن در سطح استان و شهرستان ها به عهده ی ائمه ی جمعه است و ما هم به عنوان مدیر اجرایی در سطح استان و خدایار رضایی میرقاید در سطح شهرستان شوش  فعالیت داریم و با این وجود می بایست بگویم که نگاه ما  باید مردمی باشد .

 

وی در ادامه به وظیفه ی اصلی مسئولین و اعضای دفاتر مهدویت در سطح شهرها و روستاها اشاره کرد و اظهار داشت : می بایست خیرین هر منطقه را که در تمام زمینه ها  کمک های مالی قابل توجهی را دارند شناسایی کرده و به آنها بگوییم که  همانطور که به امام حسین(ع) ارادت دارید  ، امام زمان(عج)  فرزند امام حسین(ع) را نیز در نظر داشته باشید و در راه او  انفاق کنید .

 

سردار پور فرجی در ادامه به وظایف واقعی منتظران مهدی(عج) اشاره کرد و در این خصوص عنوان نمود : 82 وظیفه برای منتظران حضرت موعود(عج) وجود دارد  که هر کس می خواهد در ردیف منتظران قرار بگیرد  می بایست تمام آن 82 وظیفه را انجام دهد که از مهمترین وظایفی که  معروف است  خواندن نماز اول وقت آن هم در نماز جماعت است و امام زمان(عج) سربازان خود را از بین منتظرانش به همین روال انتخاب می کند  .

 

وی سپس به پنج علائم واقعی ظهور آقا اشاره کرد و گفت : علامت در لغت عرب به معناي نشانه است. بنابراين منظور از علائم ظهور، نشانه‌هايي است كه نزديك شدن ظهور را نشان مي‌دهند. با تحليل ماهيت علائم ظهور، در مي‌يابيم كه علائم ظهور، نسبت به ظهور رابطه سببي ندارند يعني اين گونه نيست كه به محض تحقق نشانه‌ها و علائم ظهور بگوييم پس ظهور هم حتماً تحقق خواهد يافت، بلكه تنها جنبه اعلام و كاشفيت دارند يعني تحقق آنها كاشف از اين واقعيت است كه ظهور نزديك شده است.


 

علائم را از جهات مختلفي مي‌توان تقسيم بندي نمود ، از جمله مي‌توان بیان داشت « 1. خروج سفياني؛ پيش از قيام حضرت مهدي(ع) مردي از نسل ابوسفيان، در منطقه شام، خروج مي‌كند و با تصرف بخش‌هايي از سرزمين اسلام، براي يافتن و كشتن شيعيان جايزه تعيين مي‌كند. (بحار الانوار، ج52، ص182)

 

2. خسف در بيداء؛ خسف، يعني فرورفتن، و بيداء نام سرزميني بين مدينه و مكه است. سفياني كه در آستانه ظهور حضرت مهدي(ع) خروج مي‌كند، هنگامي كه از ظهور ايشان با خبر مي‌گردد سپاهي عظيم به مدينه و مكه مي‌فرستد و چون به سرزمين بيداء مي‌رسند، خداوند آنان را در كام زمين فرو مي‌برد و هلاك مي‌شوند.

 

3. خروج يماني؛ سرداري از يمن قيام مي‌كند و مردم را به حق و عدل دعوت مي‌كند. خروج يماني، اجمالاٌ از نشانه‌هاي ظهور است، هر چند جزئيات و چگونگي قيام وي، روشن نيست.

 

4. قتل نفس زكيه؛ نفس زكيه، يعني انسان پاك و بي گناه. در آستانه ظهور حضرت مهدي، جواني بي گناه، مظلومانه در مسجد الحرام به قتل مي‌رسد.

 

5. صيحه آسماني؛ منظور از آن، صدايي است كه در آستانه ظهور حضرت مهدي، از آسمان به گوش مي‌رسد و همه مردم آن را مي‌شنوند. محتواي اين پيام آسماني، دعوت به حق و حضرت مهدي است. امام باقر(ع) مي‌فرمايد:«ندا كننده‌‌اي از آسمان، نام قائم ما را ندا مي‌كند. پس هر كه در شرق و غرب است، آن را مي‌شنود.(الغيبة، نعماني، ص252)

 

البته در برخي از روايات، به علائم ديگري نيز اشاره شده است، مانند خورشيد گرفتگي در نيمه ماه رمضان و ماه گرفتگي در آخر آن. (الغيبة، طوسي، ص444) و يا طلوع خورشيد از مغرب(الغيبة، طوسي، ص435).

 

خدایار رضایی میرقاید مسئول دفتر بنیاد مهدویت در شهرستان شوش تنها راه رسیدن به هدف را پشت سر گذاشتن موانع و سختی ها داست و در این راستا تصریح نمود : به هر جهت در گام اول نباید انتظار داشته باشیم که زمینه خود به خود برای  تشکیل کلاس ها و جذب خیرین مهیا شود  بلکه می بایست تمام سختی ها را پشت سر گذاشت  و تا رسیدن به هدف نهایی ، نا امیدی ها را باید کنار گذاشت و برای رفع این نا امیدها از بین همین جوانان و بزرگتر ها می بایست تیمی  قوی را تشکیل داد  و از دهیاری و شورای اسلامی روستا هم کمک خواست تا  با تنظیم  تقویم فرهنگی  و تشکیل  جلسات ماهانه با حضور حداقل 40 نفر در هر جلسه در تقویت نمودن نقاط قوت و بر طرف نمودن نقاط ضعف تلاش خود را به کار گرفت  و ما هم  می توانیم این قول را بدهیم که  در بعضی از جلسات شما حضور داشته باشیم .


Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست