به قلم ـ احمد معین
چند سالی است که ما از هر جا ، رسانه ، محافل ، کوچه ، خیابان و... اسم داعش را می شنویم و روزی و لحظه ای نیست که خبری از جنایات این گروه تکفیری به گوشمان نرسد .
گروهی که برای ایجاد رعب و وحشت در دل جهانیان به وحشتناکترین روش انسانهای بی گناه را به قتل می رساند تا به اهداف پوچ و پلیدش دست یابد .
این گروهک در ابتدا ، افرادی بودند که در مقیاس کم و و نیروی اندک دست به اعمال ایذایی در سوریه می زدند . ولی پس از اینکه رهبران این گروه آلت دست دول غربی و عربی قرار گرفتند ، تروریسم سعودی با قراردادن سرمایه و پول در اختیار آنها به قدرتی فراوان رسیدند که توانایی کنترل قسمتی از خاک سوریه و عراق را به دست آوردند . آنها با دریافت حمایت های مالی فراوان از سوی گروهی از کشورهای عربی ، ترکیه و دول غربی و در اختیار گرفتن مدرن ترین ادوات جنگی ، از کوچکترین جنایتی ابا ندارند . با حمایت ترکیه نفت عراق را استخراج و در بازرهای بین المللی می فروشند نیزبا تشویق صهیونیستها و غرب آموزش نیروهای جدید، عملیات لجستیک و ترانزیت تروریست در این کشور صورت می گیرد. اتباع اروپایی با تشویق و حمایت دولتهایشان برای جنگ با مردم سوریه و عراق راهی این سرزمینها می شوند . سران اروپایی از این افراد به عنوان پیکارجو یاد می کنند و حکومت آنها را دولت اسلامی می خوانند ، تا با این عناوین و القاب وجهه و ارزش و اعتبار آنها را افزایش دهند ، هنگام بازگشت اتباع خود از جنگ آنها را تکریم می کردند . با هشدار جامعه شناسان اروپایی زنگ خطر در این سرزمینها به صدا درآمد ، که این نیروها هنگام بازگشت ، با شستشوی مغزی که بر روی آنها صورت گرفته خوی وحشی گری و خونریزی را با خود به ارمغان می آورند و خواب راحت را از اروپائیان خواهند ستاند و در آینده مشکلاتی برایشان به وجود خواهند آورد .
بمب گذاری در ترکیه ، عربستان ، کویت و اردن ، از حامیان تروریستها ، دلیلی بر اشتباه تاکتیکی در سیاست حمایت از داعش است . فرانسه به دلیل اینکه بیش از 2000نفر از اتباعش ( بنا بر آمار خودشان که در رسانه ها منتشر شده است ) در گروه داعش عضویت دارند ، بیشترین غرامت را برداخت کرده است . حادثه تروریستی در قطار پاریس – آمستردام ، حادثه شارلی و اوج این سیاست غاط و عمق فاجعه در چند روز گذشته در فرانسه اتفاق افتاد ، هنگامی که گروهی از اتباع داعشی این کشور با عملیات تروریستی، حدود400نفر از هموطنان خود را قتل عام کردند که باعث شُکی بزرگ به قدرتهای غربی شد و با اعلام آماده باش ، در اروپا وضعیت فوق العاده اعلام نمودند ! و با پی بردن به اشتباهات خود ، داعش و پیکار جویانش ! را تروریست خواندند .از حملات روسیه علیه داعش حمایت و جنگنده های فرانسوی و انگلیسی را برای بمباران مواضع آنها اعزام کردند ، در پایان نشست گروه بیست در ترکیه بر مبارزه با تروریسم و داعش تاکید نمودند . این در حالی است که در چند سال گذشته بارها رهبر انقلاب و دیگر مسئولان ایرانی خطر گسترش خشونت گرایی ، افرط گرایی و تروریسم را به سراسر جهان هشدار داده بودند . اما هنگامی که سرشان به سنگ خورد و کار از کار گذشت تازه فهمیدند که فرزند نامشروعشان چه مشکلاتی برایشان به وجود آورده است و الان باید گفت که " چاقو گاهی هم دسته اش را می برد"