ارسال فایل صوتی خطبه ها ـ دانیال فلاحی زاده
تایپ فایل صوتی به متن ـ عباس کرم الهی
عکس ـ دانیال فلاحی زاده
به همت ستاد برگزاری نماز جمعه ی شهرستان شوش ؛ نمازسیاسی عبادی و دشمن شکن جمعه این هفته جمعه 02 تیر ماه 1403 همزمان با« آغاز هفته ی دولت و سالروز شهادت سید علی اندرزگو » به مجری گری « عبدالامیر بشکار » ـ تلاوت قرآن« محمدرضا تریچی » مؤذنی « علی دیناروند » و قرائت زیارت آل یاسین توسط « حاج عبدارحیم انصاری» به امامت «حجت الاسلام شیخ مهدی غلیزاده اصل امام جمعه ی شوش» در شبستان آستان مقدس حضرت دانیال نبی(ع) برگزار شد .
به گزارش شوش نیوز ؛ با حضور« مهندس موحسن حویزه فرماندار شهرستان شوش ـ مهندس سید مهدی چلوی معاونت سیاسی ؛ امنیتی و اجتماعی فرمانداری شوش ـ مهند خالد لطیفی مجد معاونت برنامه ریزی فرمانداری ـ آیت الله سید محمد امام زعیم حوزه های علمیه ی شهرستان های شوش و کرخه ـ مهندس فیروز حاجی کلی رئیس محیط زیست شهرستان شوش ـ حجت الاسلام شیخ محمد دانیالی نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه شوش دانیال(ع)ـ غلامحسین نظری رئیس کمیته ی امداد امام خمینی (ره) شهرستان شوش ـ علی الهایی رئیس بنیاد شهید شهرستان شوش ـ عامر الهایی سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان شوش ـ رضا ذاکری کارشناس فرهنگی اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش ـ عیسی ناصر رئیس مرکزآمورش فنی و حرفه ای شهرستان شوش ـ فروغ پور احمدی مشاور فرماندار در امور بانوان و خانواده ـ دکتر حمیلا چرنگ عضو شورای اسلامی شهر شوش ـلیلا سادات جادران رئیس جمعیت هلال احمر ـ جمعی از اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) ـ جمعی از عشایرغیورعرب ؛ لر و بختیاری ؛ جمعی از هنرمندان ، اصحاب رسانه و مطبوعات ؛جمعی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و بانوان»؛ نماز جمعه ی شهرستان شوش به امامت حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر امام جمعه ی موقت و رئیس اداره ی تبلسغات اسلامی شهرستان شوش در شبستان آستانه حرم دانیال نبی(ع) برگزار شد .
امام زمان سخنان خود را آغاز نمود و گفت : « ٱلحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلعَلَمِينَ ، اَلْحَمْدُ لِلهِ بِجَمِیعِ مَحَامِدِهِ كلِّهَا عَلَی جَمِیعِ نِعَمِهِ كلِّهَا الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا مُضَادَّ لَهُ فِی مُلْكهِ وَ لا مُنَازِعَ لَهُ فِی أَمْرِهِ الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا شَرِیك لَهُ فِی خَلْقِهِ وَ لا شَبِیهَ [شِبْهَ] لَهُ فِی عَظَمَتِهِ وَ نحمده نَسْتَعِينُهُ وَ نَسْتَغْفِرُهُ وَ نَسْتَهْدِيهِ وَ نَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ مِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِی اللَّهُ فَلَا مُضِلَّ لَهُ وَ مَنْ يُضْلِلْ فَلَا هَادِيَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ انْتَجَبَهُ . الحمد لله رب العالمین وصلی الله علی سیدنا محمد وآله الطاهرین المعصومین سیما بقیة الله في الأرضین واللعن علی أعدائهم إلی یوم الدین ، رُوحِی وَ اَرْواحُ الْعَالَمیِنَ لِتُرابِ مَقْدَمِه اَلْفدَاء .... اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن ، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی ، هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ ، دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ ؛طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا”.... اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله » . ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را دعوت به تقوای الهی می کنم .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ابتدای سخنان خود در خطبه ی اول به انسان مؤمن و متقی اشاره کرد و گفت : این انسان برای زندگی خودش به دنبال برگزیدنِ الگوست ؛ خداوند عالم الگو را به ما معرفی کرده است « لَقَدْ کانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» نبی مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) که از لحاظِ تقدسِ وجودی ؛ نسب به تمام مقدسین عالم بالاترین است و برای ما الگو می باشد؛ و خداوند این را برای ما الگو قرار داده تا از این الگو استفاده بکنیم فرمود : « یا صاحبَ الجمالُ و یا سید البشر/ من وجهک المنیرُلقد نُوِرَ القمر/ لا یمکنُ الثناء کما کان حقهُ / بعد از خدا بزرگ تویی قصه مختصر» اینکه بعد از اینکه خداوند عالم از بین مخلوقینِ ؛ خداوند بالاترین تقدس نسبت به نبی مکرم اسلام است ؛ نسبت به پیامبراست ؛ کسی است که رحمت العالمین است ؛ اگر ما در آیات قرآن نگاه بکنیم ؛ خداوند عالم در جهت تکریمِ این پیامبر بزرگوار چند نکته را بیان کرده است .
خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش در ادامه اظهار داشت : درآیه ی یک از سوره ی حجرات می فرماید :« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَرَسُولِهِ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ/// ای کسانی که ایمان آوردهاید (در هیچ کار) بر خدا و رسول تقدّم مجویید و از خدا پروا کنید، که خدا شنوا و داناست.» اینکه مؤمنِ حقیقی هیچ وقت از ولی خودش پیشی نمی گیرد؛ جلوتر از وحی حرکت نمی کند ؛ این رفتار حقیقی مؤمن است .یا در آیه ی 2 از سوره ی حجرات می فرماید :«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَرْفَعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِيِّ وَلَا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ كَجَهْرِ بَعْضِكُمْ لِبَعْضٍ أَنْ تَحْبَطَ أَعْمَالُكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تَشْعُرُونَ///ای اهل ایمان، فوق صوت پیغمبر صدا بلند مکنید و بر او فریاد بر مکشید چنانکه با یکدیگر بلند سخن میگویید، که اعمال نیکتان (در اثر بی ادبی) محو و باطل شود و شما فهم نکنید.» در محضر پیامبر مراعات ادب می کند ؛ مدیری که شاید در خانه ؛ بازار و باغات همدیگر را صدا می کنند اما در محضر پیامبر مراعات می کند .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل در ادامه به کتاب ملل و نحل اشاره کرد و خاطر نشان نمود : المِلَل و النِحَل کتابی است برپایه ی مذاهب و ادیان و عقاید ملتهای مختلف جهان در دورانی که نویسنده میزیستهاست. این کتاب توسط محمد بن عبدالکریم شهرستانی (۴۷۹ ـ ۵۴۸) هجری قمری به زبان عربی نوشته شدهاست. در آن مراتبی درباره یٔ آداب و رسوم دین زرتشتی وجود دارد. در این کتاب ؛ شهرستانی جهان را به هفت اقلیم تقسیم وشرح مینماید وچنین میگوید: در هفت اقلیم دنیا طبق روال آن زمان کسانی در این اقالیم هفتگانه وجود دارند که از لحاظ زبان، طبایع، انفس، شکل ورنگ اختلاف گوناگونی دارند. تقسیم هفت اقلیم به جهات اربع که عبارتاند از: شرق، غرب، جنوب، شمال. انسانهایی در این جهات اربع زندگی میکنند که لغات و طبایع مختلف با همدیگر دارند.
وی افزود : شهرستانی مللهایی که در این جهات اربع زیست میکنند به چهار ملل بزرگ تقسیم کردهاست که عبارتاند از:عرب، عجم، روم و هند ؛ این کتاب دانشنامه کوتاهی از ادیان، مذاهب و آراء فلاسفه در دوران نویسنده است که در زمان خودش مورد استقبال مردم چه در شرق و چه در غرب قرار گرفته بود. این کتاب به چندین زبان زنده دنیا از جمله آلمانی توسط تئودور هابروکر، ترجمه شدهاست. هابرکر در مقدمه ی ترجمه ی خود میگوید: «مردم جهان توسط شهرستانی توانستند به تاریخ فلسفهٔ قدیم و جدید پی ببرند.» متن عربی و ترجمه فارسی جلد سوم این کتاب با ترجمه فارسی دکتر محسن ابوالقاسمی در بازار موجود است .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به کتاب و عترت اشاره کرد و گفت : تا زمانی که با همدیگر متمسک باشید هیچوقت گمراه نمی شوید . مسیر اصلی همین مسیر است ؛ مسیر هدایت این مسیر است ؛ اجازه ندادن پیامبر این مطلب را به رشته ی تحریر در بیاورد ؛ آقا رسول الله(ص) در همان بیماری قبل از اون درخواست؛ به تعبیری به شهادت رسید و به تعبیری وفات یافت ؛ در آن حال و احوال ؛ کسی که خیلی آنجا گریه و ناله می کرد صدیقه ی طاهره حضرت فاطمه ی زهرا(س) است ؛ در این خصوص چند کلامی را عرض بکنیم .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل در ادامه گفت : «اَلسَلامُ عَلَیکَ یا اَبَاالقاسِم یا رَسوُلَ اللّهِ یا اِمامَ الرَّحمَةِاِنّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَ قَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ» خیلی گریه و ناله می کرد؛ آقا رسول الله(ص) او را خواست ؛ دیدندآرام شد ؛ لبخندی بر لبانِ بی بی نشست فرمود : « آقا رسول الله(ص) شما رفتیدوعهده را داده بودی اما این وعهده چطوری بود؟ ؛ بعد از رفتن شما ؛ بستن دستها آغاز شد ؛ دست امیر المؤمنین را بستند ؛ آتش زدن در خانه شروع شد ؛ لگد زدن به در و فرو رفتن میخ به پهلو شروع شد ؛ سیلی در کوچه شروع شد»؛ چه دید امام حسن مجتبی(ع) وقتی با مادرداشتن می رفتند و این قباله در اختیارِ مادر بود امام حسن(ع) چه دید؟در کوچه ایی که جای طلوع ؛ غروب نیست ؛ خورشید را به کنده ی زانو کشد و رفت؛ وقتی که دید سیلی او هم اثر نکرد ؛ انگار تازه نقشه ی بازو کشید و رفت ؛ انگار پشت در ثمر مصطفی نبود ؛ زد به لگد به سینه و پهلو کشید و رفت ؛ از دور عده ایی به تماشای آن پلید ؛ دیدند هُرمه شعله به گیسو کشید و رفت ؛ افتاده بود مادرمان زیر دست و پا ؛ گرگی رسید و پنجه به ابرو کشید و رفت ؛ حرامیان آمدند دوره کردند صدیقه ی طاهره را؛ همین دوره کردن ها سنتی بود که بعدها هم ادامه داشت؛ در خانه ی صدیقه ی طاهره را آتش زدن ؛ خانه ای که حضرت عزرائیل هم بدون اذن وارد آن خانه نشد ؛ وقتی می خواست جان نبی عزیزما را بگیرد اذن گرفت وارد خانه شد ؛ آتش زدن ؛ اما این تازه شروع کار بود ؛ یک آتش زدن دیگر هم اتفاق افتاد ؛ وقتی امام حسین(ع) افتاد توی گودی قتلگاه ؛ دیدن نگاه امام حسین(ع) به خیمه هاست ؛ قراره اتفاقی سمت خیمه ها بیوفتد ؛ دوره کردن امام حسین(ع) را ؛ امام امام حسین(ع) همچنان به خیمه ها نگاه می کرد ؛ وقتی امام حسین(ع) را به شهادت رساندند ؛وقتی آمدن سراغ امام سجاد(ع) گفتن الان چه کنیم؟ امام سجاد(ع) به اهل بیت(ع) فرمود : « فرار کنید اینها می خواهند خیمه ها را آتش بزنند » خیمه ها را آتش زدند ؛ بچه ها همه فرار می کردند ؛ آتش دامن ها را می گرفت ؛ خدایا بار پروردگارا عاقبت همه ی ما را ختم به خیر بگردان ـ ظهور امام زمان(عج) را نزدیک و نزدیکتر بگردان ـ ما را از یاران واقعی آن حضرت قرار بده ـ رهبر معظم انقلاب را طول عمر با عزت عنایت بفرما ـ شر اشرار را به خودشان باز گردان ـ اسلام و مسلمین را نصرت عنایت بفرما .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل امام جمعه ی شهرستان شوش در آغاز خطبه ی دوم گفت : «بسماللَّه الرّحمن الرّحیم الحمدللَّه ربّ العالمین. بارئی الخلائق اجمعین. والصّلاة والسّلام علی سیّدنا و نبیّنا و حبیب قلوبنا و شفیع ذنوبنا و طبیب نفوسنا ابیالقاسم محمّد و علی آله الأطیبین الطاهرین المعصومین سیّما بقیةاللَّه فی الارضین . روحی و اَرواحُ العالَمین لِتُرابِ مَقدَمِهِ الفِداء.الحمد للّه ربّ العالمين و الصّلاة و السّلام على سيّدنا و نبيّنا ابىالقاسم المصطفى محمّد و على ءاله الأطيبين الأطهرين سيّما بقيّةاللّه فى الأرضين و صلّ على علىّ اميرالمؤمنين و فاطمة الزّهراء سيّدة نساءالعالمين و صلّ على الحسن و الحسين سيّدى شباب اهل الجنّة و على علىّبنالحسين و محمّدبنعلىّ و جعفربنمحمّد و موسىبنجعفر و علىّبنموسى و محمّدبنعلىّ و علىّبنمحمّد و الحسنبنعلىّ و الخلف القائم المهدىّ حججك على عبادك و امنائك فى بلادك و صلّ على ائمّة المسلمين و حماة المستضعفين و هداة المؤمنين..... اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله . » بار ديگر ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را به تقوای الهی دعوت می کنم .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه ی خطبه ی دوم به چند نکته اشاره کرد و گفت : نکته ی اول ؛ در ارتباط با مدلِ ولایتمداری است که در این راستا به روایتی از امام حسن مجتبی(ع) اشاره می کنم ؛ در زمانی که صلح ایشان با معاویه صورت گرفت ؛ و بسیاری از مردم ایشان را سرزنش می کردند بیان بکنم تا ببینید مدلِ ولایتمداری چیست . این که ما از ولی نباید جلو بزنیم و پشت سر ولی باید قدم برداریم ؛ امروز هم می بینید گاهی اوقات در شرایط امروز جامعه ؛ خیلی ها که حرفهای ولیشاید خواست آنها نباشد و آنها را تأمین نکند شروع می کنند حرفهایی زدن که چرا این حرف گفته شده ؛ این خیلی مهم است که آیا ما در تمام مسیر پا به نعل پشت سر ولی قدم برمی داریم ؟
امام جمعه ی شهرستان شوش افزود : اوایل دهه ی 80 یکی از اساتید ما رفته بود لبنان برای تبلیغ ؛ وقتی برگشت استاد ما بود نزد او رفتیم و گفتیم چه خبر؟ جمله ایی گفت ؛ این جمله بعدها پخش شد ولی آن طوری که باید و شاید ما به آن جمله فکر نکردیم ؛ می گفت در این جریان تبلیغاتی جلسه ایی داشتیم با سید حسن نصرالله حدود 26 سال پیش ؛ گفت سئوال کردم از بچه های حزب الله لبنان ؛ سید حسن گفت که اینها از شما ولایی تر هستند چه به شوخی یا جدی این را گفتند به استاد گفتم چطور؟ گفت شما تابع ولایت هستید ولی برای خودتان هم نظر قائل هستید می گوئید من نظری دارم؛ نظر ولی این است من به خاطر اینکه ولایت پذیر باشم نظر خودم را کنار می گذارم ؛ از نظر ولی تبعیت می کنم؛ ولی این بچه های حزب الله برای خودشان نظری در مقابل ولی قائل نیستند . خیلی این جای تأمل دارد ؛ بله وقتی امام حسن(ع) صلح می کند ممکن است منم نظر داشته باشم ولی چون شما گفتید چشم ما می پذیریم . این اقل ولایتمداری است ؛ ولایتمداری بالا این است که من در مقابل ولی نظری برای خودم قائل نشوم .« لما صالح حسن ابن علی ابن ابیطالب معاویه بن أبی سفیان» این در کتاب الاحتجاج آمده است« معاویه بن أبی سفیان دخل الناس الا بیعته » بعضی ها آمدند شروع کردند و او را ملامت کردن .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل اقزود : امام حسن(ع) در پاسخ به مردم معترض به بیعت با معاویه فرمود :« ای مردم! اگر از مشرق تا مغرب را بگردید، جز من و برادرم کسی را نخواهید یافت که جدش رسول خدا باشد. همانا معاویه در چیزی (خلافت) که حق من است، با من به نزاع برخاست و منبرای مصلحت امت و حفظ خون مردم، از آن چشم پوشیدم. آیا مىدانید که وقتى خضر (ع) کشتى را سوراخ کرد و دیوار را بپا داشت و آن جوان را کشت، این اعمال موجب خشم موسى بن عمران شد و چون حکمت آنها بر وى پوشیده بود، اما آن اعمال نزد خداى تعالى عین حکمت و صواب بود؟أَ مَا عَلِمْتُمْ أَنَّ الْخَضِرَ ع لَمَّا خَرَقَ السَّفِینَةَ وَ أَقَامَ الْجِدَارَ وَ قَتَلَ الْغُلَامَ کَانَ ذَلِکَ سَخَطاً لِمُوسَى بْنِ عِمْرَانَ إِذْ خَفِیَ عَلَیْهِ وَجْهُ الْحِکْمَةِ فِی ذَلِکَ وَ کَانَ ذَلِکَ عِنْدَ اللَّهِ تَعَالَى ذِکْرُهُ حِکْمَةً وَ صَوَابا»
خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به دومین نکته ی مورد نظر اشاره کرد و اظهار داشت : تشکری داشته باشیم از مردم ولایتمدار و هیئات مذهبی و همه ی کسانی که در راستای برگزاری باشکوه اربعین سیدالشهداء(ع) ؛ سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قدم برداشتند کار کردند و از عزیزانمان که تأمین امنیت را بر عهده داشتند ؛ نیروی انتظامی ؛ سپاه ؛ دوستانمان در اداره ی اطلاعات ؛ کسانی که در برقراری این امنیت دست داشتند که رأس اینها یک رئیس شورای تأمین است که فرماندار است از فرماندار عزیزمان هم تشکر می کنیم ان شاءالله که اجر همه با آقا ابا عبدالله (ع) باشد .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل در ادامه به سومین نکته پرداخت و خاطر نشان نمود : سومین نکته هفته ی دولت است ؛ این هفته را به دولتمردان تبریک عرض می کنیم و یاد و خاطره ی شهدای دولت که این هفته ی دولت برای آن بنا شده است را گرامی می داریم شهید رجایی و شهید باهنر و یاد و خاطره ی شهید رئیسی را گرامی می داریم ؛ ضمن تشکری از همه ی کسانی که زحمت می کشند در این راستا به نکاتی اشاره کنم .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه گفت : اولا ؛ در بحث شعار سال که مقام معظم رهبری بیان فرمودند ؛ بابت شهادت شهید رئیسی و رفتن در بحث انتخابات و این مسیری که طی کرد تا رئیس جمهور انتخاب بشود و وزرا رأی اعتماد بگیرند چند ماهی شعار سال فراموش شد و آن مردمی کردن اقتصاد ؛ از مردم کمک گرفتن ؛ « در این پیچ و خم ها فراموش شد ؛ نباید اجازه بدهیم شعار سال فراموش شود و همان رویه ای که در ابتدای سال نسبت به تحقق شعار سال داشتیم این انجام دهیم . » این نکته ی اول ؛ نکته ی دوم ؛ مقام معظم رهبری به نکته ای اشاره فرمودند اینکه گره های اقتصادی با فرمول های که قبلا جواب ندادند ؛ دوباره هم جواب نمی دهند ؛ شما باید دنبال فرمول جدید باشید ؛ یک سری راه ها رفته شده ؛ یک سری برجام ها نوشته شد ؛ یک سری کارها انجام شد ؛ راه حلی برای اقتصاد کشور نبودند ؛ هرجایی گفتیم خودمان می توانیم کارها جلو رفت .
خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش به نکته سوم در راستای هفته یدولت اشاره کرد و یاد آور شد : مقام معظم رهبری فرمودند « مهمترین اولویت ها بحث اقتصاد است» چیزی که مردم با گوشت و پوست و استخوان خود درک کرده اند ؛ گرانی که اصلا قابل انکار نیست؛ «اگر کسی بگوید گرانی وجود ندارد ؛ اگر کسی بگوید قدرتی قدرت مردم پائین نیامده ؛ این یعنی در جامعه زندگی نمی کند .» این اقتصاد بیماری که باید این اقتصاد درمان شود ؛ یکی از راه ها این است که جزیره ای عمل نکنیم ؛ هر مجموغه ای برای خودش عمل نکند . ید واحده شویم برای درمان این مشکل ؛ اقتصادی که باید درمان شوم .یکی از مشکلاتی که قبل از گرانی باید حل شود تورم است شب خوابیدی صبح همان پول را با خود بردی که جنس مورد نظر را بخری می بینی قیمت بالا رفته است هیچ مانع ایی هم برایشان وجود ندارد ؛ افرادی مسئولیت می گیرند که خودشان کلید که نیستند خودشان معظل هستند ؛ کسانی باشند که ان شاءالله کلید باشندو این دولت بتواند مشکلاتی را ازمشکلات مردم حل بکند که اگر این اتفاق بیوفتد در دستگاه خداوند عالم مخفی نمی ماند و هست و صحب اجر است ان شاءالله
مهندس محسن حویزه فرماندارشهرستان شوش به مناسبت هفته دولت به عنوان سخنران پ=یش از خطبه ها به ایراد سخنرانی پرداخت .
از دیگر برنامه های این هفته ابتدا می توان به پشت مز خدمت قرار گرفتن فرماندار و معاونین ایشان و روئسای دستگاه های دولتی اشاره کرد که به سئوالات نمازگذاران پاسخگو بودند ـ قرائت زیارت آل یاسین توسط حاج عبدالرحیم انصاری » نام برد و باد و خاطره ی شهدای شهرستان شوش از 10 شهریورماه الی 16 شهریورماه را گرامی داشت ؛ شهدایی نظیر « شهید کریم هیوری ـ شهید جعفر حیدری کویخ ـ شهید سید محمد موسوی ـ شهید رعد ناصری ـ شهید علاء طاهری و شهید علی بهریی » گرامی داشت .
از دیگر برنامه های این هفته ابتدا می توان به پشت میز خدمت قرار گرفتن فرماندار و معاونین ایشا و روئسای دستگاه های دولتی اشاره کر که به سئالات نمازگذاران پاسخگو بودند ـ قرائت زیارت آل یاسین توسط حاج عبدالرحیم انصاری » نام برد و باد و خاطره ی شهدای شهرستان شوش از 10 شهریورماه الی 16 شهریورماه را گرامی داشت ؛ شهدایی نظیر گرامی داشت .