12042024چهارشنب
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۰۳۰۹۱۰5350

امام جمعه شهرستان شوش گفت : نشود دوباره تجمعاتی رخ بده و نارضایتی های کارکنان هفت تپه ایجاد شود ؟ آقایان از همین الان به هوش باشند

ارسال فایل صوتی خطبه ها ـ دانیال فلاحی زاده

تایپ خبر ـ عباس کرم الهی

عکس ـ دانیال فلاحی زاده  

نمازجمعه ی جمعه ی این هفته 09 آذر ماه1403 به مجریگری « عبدالامیر بشکار» ـ تلاوت قرآن « محمدرضا تریچی »  مؤذنی « علی دیناروند  » مکبری « مصطفی کعبی» و قرائت دعای آل یاسین توسط « حاج عبدارحیم انصاری» نماز سیاسی نماز سیاسی  جمعه به امامت حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی  در مسجد شهید دانش حرم مطهر حضرت دانیال نبی(ع) برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ با حضور «آیت الله سید محمد امام زعیم حوزه های علمیه ی شهرستان های شوش و کرخه ـ  مهندس محسن هویزه فرماندار شهرستان شوش ـ دکتر سید مهدی چلبی معاوت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شوش ـ  حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر  رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شوش ـ علی الهایی رئیس بنیاد شهید و ایثارگران ـ عامر الهایی سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان شوش ـ  غلامحسین نظری رئیس کمیته ی امداد حضرت امام خمینی(ره) شوش ـ  عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای  ـ محمدحسن پور نعمت رئیس اداره ی اوقاف و امور خیریه ـ عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ـ جمعی از عشایرغیور ـ  جمعی از هنرمندان ـ اصحاب رسانه و مطبوعات ـ اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال (ع)  ـ  رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ـ اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) و بانوان» نماز جمعه ی شهرستان شوش به امامت حجت الاسلام شیخ مرتضی مرعشی  در مصلای نمازجمعه برگزار شد .

امام جمعه ی شهرستان شوش در ابتدا به دعا و نیایش پرداخت و گفت :«بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ . الحمد للَّه ربّ العالمین . لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم . حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ . العبد المؤید و رسول المسدد المصطفی الامجدالمحمود الاحمد القاسم مصطفی محمد(ص) السلام علی ابن ابیطالب و آله الطیّبین الطاهرین المعصومین الهداة المهدییّن و لعنت الله علی اعدائهم اجمعین من الآن الی قیام یوم الدین . أستغفر الله الذی لا اله الّا هوالحی القیوم و أتوب الیه توبة عبدٍ خاضعٍ مسکینٍ مستکین ، لا یستطیع لنفسه صرفاً و لا عدلاً و لا نفعاً و لا ضراً و لا حیوةً ولا موتاً و لا نشورا و صلّی الله علی محمدٍ و عترته الطّیبین الطاهرین الآخیار الأبرار و سلّم تسلیما . اللهّم صلّ علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم و أهلک عدّوهم من الجنّ و الأنس من الأولیّن و الآخرین  . ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را دعوت به تقوای الهی می کنم که همان راه خداست  .راه انبیاست . راه پیغمبران است که از مسیر انجام واجبات ؛ ترک محرمات ؛ خدمت به خلق و گره گشایی از مردم می گذرد . روز جمعه است ؛ متعلق به آقا امام زمان(عج) است .


امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به ایام عزای اهل بیت(ع) ؛ ایام فاطمیه ی حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت : بنا با آن سنت همیشگی در مناسبت ها و زمان های پیش رو پیرامون همان مناسبت خطبه های اول هر هفته را به همین مناسبت ها اختصاص می دهیم ؛ در هفته های گذشته ؛ به اینجا رسیدیم که خداوند عالم در قرآن کریم ؛ سوره مبارکه ی کوثر را نازل کرد و فرمود : « بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ . إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ . فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ . إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ /// به نام خداوند رحمتگر مهربان . ما تو را [چشمه] كوثر داديم .پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن .دشمنت‏ خود بى‏ تبار خواهد بود » گفتیم خداوند عالم فرمودند : « ای پیامبر خدا ؛ به تو کوثر و خیر کثیر دادم» شیعه و سنی اعتقاد دارند ؛ که کوثر یعنی حضرت  فاطمه ی زهرا(س)  ؛ چرا که همه ی سلاله ی اهل بیت(ع) از حضرت فاطمه ی زهرا(س) متولد شده اند وادامه پیدا کردند ؛ در زمانی حضرت فاطمه ی زهرا(س) متولد شد ؛ و این خیر کثیر را خداوند به پیامبر اکرم(ص) داد ؛ که دختر در زمان خود مورد مزمت بود .


خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش افزود : در آن زمان داشتن دختر ننگ بود ؛ در آن زمان خداوند عالم به پیفمبرش دختری داد ؛ بارها شنیدیم جنایات آن زمان نسبت به مظلومیت دختر ؛ شدیدتر بود ؛ کسی نزد پیامبراکرم حضرت محمد مصطفی(ص) آمدگفت : یا رسول الله ؛ من آمده ام توبه کنم تا خدا مرا ببخشد ؛ رسول اکرم(ص) فرمود : « مگر چکار کرده ایی؟ خدا می بخشد» گفت :« نه باید بگویم » فرمود :« به درگاه خداوند توبه کن ؛ خدا می بخشد »  ؛ ولی آن شخص گفت :« یا رسول الله خدا به من دختری داد ولی آن را زنده به گورش کردم ؛ دختر دوم را هم که خدا به من داد باز زنده به گورش کردم ؛ دو تا پسر خدا به من داد ؛ آنها را نگه داشتم  ؛ اما بعد از آنها صاحب پنج دختر دیگر شده که هر پنج دختر را زنده بگور کردم » پیامبر خیلی ناراحت شد ؛ موضوع اینتجای مسئله است ؛ گفت : « یارسول الله ؛ دختر هفتم را که خدا بهم داد ؛ برم که زنده بگورش کنم ؛ کاری پیش آمد ؛ می بایست می رفتم ؛ خانمم گفت ؛ عجله داری باید بروی ؛ برو من خودم می برم خاکش می کنم ؛ به خانمم اعتماد کردم لذا بچه را تحویل خانم دادم و رفتم ؛ روزگار گذشت ؛ بعد از هفت سال به خانه آمدم ؛ دیدم دختر کوچولویی در خانه نشسته است ؛ به خانم گفتم ؛ این بچه کیست؟ خانمم گفت ؛ این همان دختر هفتمی است ؛ وقتی که او را به من تحویل دادی و رفتی ؛ این بچه میوه ی دلم بود ؛ نتوانستم آن را زنده به گور کنم ؛ و به قولی که به تو دادم عمل نکردم ؛ بردم به امانت به جایی دادم الان بعداز هفت سال بزرگ شده ؛ شیرین و دوست داشتنی شده ؛ گفتم بیارم او را ببینی شاید مهرش به دلت افتاد و قبول کردی که این را نگهداریم . » این مردِ ظالم عصبانی شد ؛ گفت : « اشتباه بزرگی کردی ؛ آماده اش کن می خواهم او را به گورستان ببرم و زنده به گورش کنم . مادر بچه را با ناراحتی آماده کرد و تحویل من داد ؛ به گورستان که رسیدیم بچه را نشاندم» ؛ بچه گفت : « بابا می خواهی چه کنی ؟» من مشغول کردن گودال بودم ؛ وقتی گودال آماده شد ؛ بچه را درون گودال قرار دادم ؛ بچه ی معصوم مظلومانه چشم در چشم نگاهم می کرد ؛ شروع کردم به خاک ریختن رو دختر بچه ؛ بچه بلند شد و مرتب لباس مرا می کشید و گفت : « نکن بابا دارم خفه می شوم»  ؛ «من بی تفاوت خاک می ریختم تا اینکه دختر بچه در زیر تلی از خاک کشته شد ؛ الان کمی دلم یک جوری است ؛ که آن لحظه که بچه داشت به من التماس می کردم به یادم می آید » پیامبر اکرم(ص) خیلی ناراحت شد ؛ خلاصه در این فضا ؛ این جنایت در این روزگار ؛ خداوند عالم به حضرت رسول(ص) حضرت فاطمه ی زهرا(س) را داد ؛ پیامبر وقتی که حضرت فاطمه ی زهرا(س) می آمد در منزل ؛ به احترامش تمام قد بلند می شد .


حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه یادآور شد : پیامبر دست حضرت زهرا(س) را می بوسید ؛ بعضی از نکته ها برخی وقتها در عشایر یا اقوام یک جوری است که پدر دست دختر را ببوسد ؛ معمولا دختر دست پدر را می بوسد ؛ اما پیغمبر دستِ این دختر را می بوسید ؛ همان‌گونه که پیامبر اکرم(ص) در شأن حضرت زهرا(س) فرمودند: «فداها ابوها»؛ پدرش به فدایش باد، حضرت موسی بن جعفر(ع) نیز در شان حضرت معصومه(س) فرمودند: «فداها ابوها».در روایات آمده است که روزی عده‌ای از شیعیان وارد مدینه شدند و پرسش‌هایی داشتند که می‌خواستند از محضر امام کاظم(ع) بپرسند و ایشان در سفر بود. از این رو حضرت فاطمه ی زهرا (س) پاسخ آن پرسش‌ها را نوشت و به آنها داد، آنان از مدینه خارج شده و در بیرون شهر امام موسی کاظم(ع) را دیدند. هنگامی که امام موسی کاظم (ع) پرسش‌های آنان و پاسخ‌های حضرت زهرا (س) را مشاهده کرد، سه بار فرمود: «فِداها اَبوها»؛ پدرش به فدایش.


امام جمعه ی شهرستان شوش به یکی از سفارشات علما و بزرگان اشاره کرد و خاطر نشان نمود : این ایام فاطمیه را وقتی برگزار می کنیم ؛ باید از مظلومیت حضرت فاطمه ی زهرا(س) بگوئیم  ؛ واضح است که مظلومیت حضرت فاطمه ی زهرا(س) انکار نشدنی است.اما باید بگونه ای بازگو شود که علاوه بر اینکه پرده از حقایق برداشته می شود، بدعت را از سند مظلومیت آن حضرت دور کند.لذا در اینجا به بیان چند باب از اسناد مظلومیت حضرت صدیقه کبری حضرت  فاطمه ی زهرا(س)  می پردازیم. باشد که انشاءالله در شناخت این بانوی بزرگ، قدمی برداریم تا در عصر ظهور منتقم خونش مهدی فاطمه (عج)آماده یاری مولایمان باشیم.


خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به « قنفذ و سقط محسن» پرداخت و اظهار داشت : در بیان علت اصلی و کیفیت شهادت حضرت زهرا(س) ؛  ابوبصیر، از حضرت صادق  در ضمن حدیثى آورده است: سبب و علت درگذشت حضرت آن بود که «قنفذ» غلام آن مرد به دستور وى با غلاف شمشیر بر آن حضرت نواخت، ایشان بر اثر ضربات محسن را سقط کرده و بدین جهت به سختى بیمار شد و به هیچ کس از آزار کنندگانش اجازه عیادت نداد . شدت جراحات وارده بر حضرت بسیار سنگین بود و ایشان متحمل رنج بسیاری شدند و به شوق وصال حق و دیدار پدر بزرگوارشان رسول گرامی اسلام حضرت محمد در خانه خود چشم از این جهان فرو بست.در روایتی حضرت به اسماء فرمود: آبى برایم آماده کن، بعد با آن غسل کرده و سپس فرمود: جامه هاى جدیدم را به من بده، آنها را پوشیده و فرمود: بقیه حنوط پدرم را از فلان جا برایم بیاور و زیر سرم بگذار و مرا تنها گذاشته و از اینجا بیرون برو، مى خواهم با پروردگارم مناجات کنم. و فرمود : قدرى مرا به خود واگذار و بعد مرا بخوان، اگر پاسخ تو را دادم که بسیار خوب و اگر جوابى ندادم بدان که من به سوى پدر خود، (یا پروردگارم) رفتم.اسماء لحظه اى حضرت را به حال خود واگذاشت و بعد صدا زد و جوابى نشنید، صدا زد اى دختر محمد مصطفى،اى دختر بهترین کسى که بر روى ریگ هاى زمین پاى گذارده… اما جوابى نیامد چون جامه را از روى صورت حضرت برداشت، مشاهده کرد از دنیا رخت بر بسته است.


خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به « کیفیت شهادت حضرت زهرا(س) » پرداخت و گفت : شهادت حضرت زهرا(س)  بعد از رحلت حضرت رسول اکرم(ص)   در زمانى بود که اندازه آن به اختلاف نقل شده است، آن کس که خواسته آن مدت را خیلى زیاد بداند تا شش ماه گفته و کمتر از چهل روز گفته نشده است. لذا شیخ کلینى رحمه الله می گوید: حضرت فاطمه ی زهرا(س) درسال پنجم بعثت حضرت رسول اکرم(ص)  متولد شد و در هنگام فوت هیجده سال و هفتاد و پنج روز داشت و بعد از رحلت رسول خدا (ص) هفتاد و پنج روز زندگى کرد. از حضرت امام جعفرصادق(ع)  روایت کرده و مى فرماید : « همانا فاطمه  بعد از رحلت رسول خدا(ص) هفتاد و پنج روز زنده بود و در این مدت از درگذشت و فقدان پدرش بسیار اندوهگین بود. جبرئیل نزد آن حضرت آمده و او را تسلیت و دلدارى مى داد و جایگاه پدرش را به او مى فرمود ، و از حال آن حضرت و رویدادهاى آینده اى که بر فرزندان آن حضرت وارد مى شود به او خبر مى داد و امیرالمؤمنین حضرت امام على(ع)  آنها را مى نوشت. شهادت حضرت زهرا (س)  بعد از رحلت حضرت رسول اکرم (ص) در زمانى بود که اندازه ی آن به اختلاف نقل شده است. حضرتاما جعفر صادق(ع)  از آبائش و آنها از حضرت رسول خدا (ص) نقل مى کنند که آن حضرت فرمود: « ملعون است، ملعون است کسى که بعد از من به فاطمه ستم روا دارد، حقش را برباید و او را بکشد» لذا آدم باید دلت را به یاد خدا و دین خدا بکند؛ چرا که توسل به حضرت زهرا(س) رمز ماندگاری ؛ بقاء و عاقبت بخیری است . خدایا بار پروردگارا ؛ توفیق عمل به احادیث نورانی اهل بیت(ع) به همه ی ما عنایت بفرما ـ خدایا بار پروردگارا ما را شرمنده ی حضرت فاطمه ی زهرا(س) قرار مده  .


خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش خطبه ی دوم آغاز نمود و گفت : « ٱلحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلعَلَمِينَ ، اَلْحَمْدُ لِلهِ بِجَمِیعِ مَحَامِدِهِ كلِّهَا عَلَی جَمِیعِ نِعَمِهِ كلِّهَا الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا مُضَادَّ لَهُ فِی مُلْكهِ وَ لا مُنَازِعَ لَهُ فِی أَمْرِهِ الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا شَرِیك لَهُ فِی خَلْقِهِ وَ لا شَبِیهَ [شِبْهَ] لَهُ فِی عَظَمَتِهِ وَ نحمده نَسْتَعِينُهُ وَ نَسْتَغْفِرُهُ وَ نَسْتَهْدِيهِ وَ نَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ مِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِی اللَّهُ فَلَا مُضِلَّ لَهُ وَ مَنْ يُضْلِلْ فَلَا هَادِيَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ انْتَجَبَهُ . الحمد لله رب العالمین وصلی الله علی سیدنا محمد وآله الطاهرین المعصومین سیما بقیة الله في الأرضین واللعن علی أعدائهم إلی یوم الدین ، رُوحِی وَ اَرْواحُ الْعَالَمیِنَ لِتُرابِ مَقْدَمِه اَلْفدَاء .... اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن ، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی ، هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ ، دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ ؛طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا”.... اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله » . مجددا خودم و شما عزیزان  را دعوت می کنم به تقوای الهی ـ  دعوت می کنم به راه خدا ـ دعوت می کنم به عمل احادیث نورانی اهل بیت (ع) ـ رهرو بودن در مکتب حضرت فاطمه ی زهرا(س) و اولاد عزیزش ـ پرچم داری کردن از مکتب حضرت فاطمه ی زهرا(س)چرا که هر چه هست از محبت اهل بیت(ع) ـ هر چه هست از  ادای احترام به گذاشتن به خاندان عصمت و طهارت(ع) است ؛ هر کسی به جایی رسید از پرتوی ارادت و ادب به این خاندان با عظمت است ؛ خیر دنیا و آخرت همین است و بس ؛ عمل به این احادیث نورانی این که بارها و بارها می شنویم از منبرها و  رسانه ها ؛ عمل خیلی مهم است . از حرف تا عمل خیلی فرق است لذا با توسط و توکل باید بتوانیم این دانش ها و این احدیث و این نکته هایی که می شنویم عمل بکیم ؛ یکی از توفیق ها است « التوفیق و من الله »  که خادم باشیم درب خانه ی اهل بیت(ع) ؛ کسی که خادم باشد؛ متواضع ترین است ؛ کسی که نوکر اهل بیت(ع) باشد؛ مؤمن ترین است   


حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه گفت : در چنین لحظاتی مگر حضرت فاطمه ی زهرا(س) به دادمان برسد؛ جوانیمون رفت ؛ اگر در راه حضرت فاطمه ی زهرا(س) بود عاقبت بخیریم ؛ در آن زمان امید داریم که حضرت فاطمه ی زهرا(س) نگاهی به ما بکند ؛ می گوئیم بله ؛ شیعیع ی مرتضی علی (ع) بود ؛ مالش را در راه  حضرت فاطمه ی زهرا(س) خرج کرد ؛ در ایام فاطمه در راه دفاع از مظلومیت منه فاطمه زهرا(س) موکب زد ؛ خدمت کرد ـ پرچم عزا زدـ بخیل نبود ـ حضرت زهرا بر خلاف برخی ها دنبال تجملات نبود ؛ از برخی روایات چنین برداشت می‌شود که پیامبر (ص) از برخی حرکات و افعال حضرت فاطمه (س) ناراحت شده است؛ درحالی‌که این با عصمت حضرت فاطمه (س) منافات دارد؛ زیرا اگر عمل او اشکال نداشت، دلیلی نداشت که پیامبر (ص) از ایشان ناراحت شوند. نا به روایتی روزی رسول گرامی ص وارد منزل حضرت فاطمه س می‌شوند و در گردن حضرت فاطمه س گردنبندی از طلا می‌بینند؛ جواهری که امام علی ع از سهم غنایم جنگی خود خریده بودند. پیامبر ص خطاب به حضرت فاطمه( س) فرمودند: «سخن مردم که می‌گویند تو دختر رسول خدایی، تو را گول نزند تا لباسی شبیه لباس ستمگران و جبّاران بپوشی». در این هنگام، حضرت فاطمه (س) گردنبند را از گردن جدا کردند و آن را فروختند و با پول آن، عبدی خریدند و آزاد کردند که پیامبر (ص) از این کار خوشحال شدند. در روایات دیگر آمده است که پیامبر ص هرگاه قصد مسافرت داشت، با آخرین نفری که خداحافظی می‌کرد، دخترش فاطمه س بود و پس از برگشتن از سفر نیز با اولین نفری که دیدار می‌کرد، حضرت فاطمه( س) بود و مدت طولانی نزد دخترش می‌ماند. اما در یکی از سفرهایی که برمی‌گردد، وقتی وارد منزل حضرت فاطمه (س) می‌شود، می‌بیند پرده‌ای بر در خانه نصب است و دو دستبند نقره‌ای در دستان امام حسن(ع) و امام حسین (ع) است. پیامبر (ص) درحالی‌که در چهره‌اش غضب نمایان بود، از همان در خانه برمی‌گردد و دیگر به منزل دخترش وارد نمی‌شود. حضرت فاطمه س متوجه می‌شود که پیامبر ص به دلیل پرده و دو دستبند فرزندانش وارد منزل نشد؛ از این‌رو آن دو دستبند را از دستان فرزندانش در می‌آورد و پرده‌ای را که نصب کرده بود، جدا می‌کند و به حسنین ع می‌دهد که آنها را نزد پیامبر ص ببرند. امام حسن و امام حسین (ع) ، درحالی‌که گریه می‌کردند، گردنبند و پرده را نزد پیامبر (ص) بردند. سپس پیامبر ص فرمود: «آنها اهل بیت من هستند و من دوست ندارم که در این دنیا از اشیای طیب استفاده کنند».


حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی افزود :حضرت زهرا در صلح و سازش کمک کرد ؛ در گره گشایی از مردم ؛ این حسابش ما من زهراست . این خادم من بود لذا دلهایمان را آماده می کنیم ؛ عمر زود گذر الله اکبر وقتی می خواهیم از خونه بزنیم بیرون ؛ ببینیم سر و ریش سفید شده ؛ آن حال و هوای جوانی را دیگر نداریم ؛ این یک زنگ خطر است ؛ افتخار می کنیم که خادم حضرت فاطمه ی زهرا (س) هستیم و ما شکر گذاریم که مسئولین پای کار هستند و خودشان را مسئول می دانند ؛ چرا ؟ شهید رئیسی عزیز گفت  به مسیئولینی که دارند غفلت می کنند و آن قائله را دارند مطرحش می کنند ؛ دارن با بی تفاوتی و ساده انگاری نسبت به مسئله ی هفت تپه دارند برخورد می کنند ؛ الحمدالله مسئولین شهرستان دارند پیگیری و تذکر می دهند ؛ از تریبون نماز جمعه هم نسبت به حق و حقوق کارگران هفت تپه و همچنین همه ی کارگران کارخانجات هشدار می دهیم؛ خانه ها در راستای توسعه همت بکنند ,؛ « نشود دوباره تجمعاتی رخ بده و نارضایتی های کارکنان هفت تپه ایجاد شود ؟ آقایان از همین الان به هوش باشند »


خطیب نماز جمعی شهرستان شوش در ادامه به نمایندگان گفت : همه ی نمایندگان به نحوه احسنت الگو بگیرند و ان شا

ءالله تلاش های مضاعف و متعددی که دارند ان شاءالله بیشتر بشود در راه خدمت گذاری به مردم .


امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به پیروزی غیرت مندانه حزب الله لبنان اشاره کرد و یاد آورشد  :  این روز یک یوم الله است ؛ این پیروزی یک سند است ؛ یک نماد از قدرت است ؛ یک نماد از عذت است ؛ به یاد بیاریم بغضی از آدم های ضعیفی که می گفتند ؛ با اسرائیل قدرتمند است ؛ ارتش چهارم دنیا را دارد ؛ مگه کسی می تواند با اسرائیل در بیوفتد ؟ آمریکا چکار می کند ؛ اروپا چکار می کند ؛ اسرائیل از پس یک حماس و غزه و لبنان هم بر نیامد .یک سال و چند ما با حمایت همه ی ظالمان این جنایتها را انجام داد آخرکار به کار کشیبده شد ؟آخرش با همه ی بی آبرویی با همه ی افتضاح ؛ و نفریتی که برای خودش درست کرد؛ رفت به آمریکا التماس کردکه بیا وصاطت بکن تا آتش بس بکنیم . اسرائیل رو به نابودی بود و این را همان سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله بود همه بزرگان ما فرمودند : که حزب الله و حماس پیروزند » امروز هم شهرستان غیور و شهید پرور و شیفتگان حضرت دانیال نبی (ع) لذا همه مردم در نماز وحدت آفرین به صورت یک صدا همان شعار همیشگی و جهانی را فریاد می زنیم « مرگ بر آمریکا ـ مرگ بر اسرائیل » خار و ذلیل شدند ؛ همه ی دنیا ؛ حکم بازداشت آنها را دادند حضرت آقا فرمود : «حکم بازداشت کمه باید حکم اعدام صادر شود » 


وی در آخر به روز ایدز اشاره کرد وگفت : این بیماری عجیب و غریب که خیلی ها در دنیا گرفتارش هستند باید اطلاعات در مورد این بیماری داشته باشیم ؛ باید صحبت کنیم و مشورت داشته باشیم ؛ باید محافظت بکنیم ؛ باید آزمایش بدهیم و اگر کسی گرفتار شده باید درمان کند ؛ لذا این را هم تذکر داده و یادآوری می کنیم ـ خدایا بار پروردگارا توغیق عمل و احادیث نورانی اهل بیت(ع) به همه ی ما عنایت بفرما ـ خدایا بارپروردگارا ؛ به حق پهلوی شکسته ی فاطمه ی زهرا(س) توفیق خدمتگذاری ؛ نوکری خالصانه ؛ نوکری عالمانه  در راه دین ؛ در راه مکتب حضرت فاطمه ی زهرا(س)در راه دستبوسی از مردم ؛ خدمتگذاری به مردم ؛ به همه مسئولین به همه ی کاربه دستان توفق خدمت عنایت بفرما ـ دشمنان اسلام نیست و نابود بگردان ـ سپاه اسلام پیروز بفرما ـ دعاها و حاجت های همه ی ما را حاجت روا عنایت بفرما .


از دیگر برنامه های این هفته  می توان به « قرائت زیات آل یاسین توسط حاج عبدلرحیم انصاری » اشاره کرد  و یا یاد و خاطره ای شهدایی که از تاریخ 10 آذر ماه الی  16 آذر ماه  در هشت سال جنگ دفاع مقدس  شربت شهادت نوشیدند به  « شهید جاسم چنانی ـ شهید عباس نیسی  ـ شهید عبدالنبی نیسی  ـ شهید بختیار بهرامی ـ شهید جابر تابوع ـ شهید عبدالحسن چنانی ـ شهید علیرضا شکری ـ شهید افشین مددی کاهکش ـ شهید صالح شعیبی کوکزی   و  شهید خلف ظهیری »  اشاره کرد ـ یادشان گرامی باد .


Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست