تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی
اولین همایش بزرگ تجدید پیمان با آرمان های انقلاب اسلامی در سال 1400 در شوش به همت بزرگان ایلات و طوایف و معاونت فرهنگی سپاه ناحیه ی شوش در حسینیه ی این ناحیه برگزار شد .
به گزارش شوش نیوز ؛ اولین همایش بزرگ تجدید پیمان با آرمان های انقلاب اسلامی در سال 1400 با رویکرد فرهنگی در شوش ساعت 10 صبح روز سه شنبه 10 فروردین ماه 1400 با حضور جمعی از اعضای شورای تأمین و بزرگان ایلات و طوایف شهرستان شوش در حسینیه ی سپاه ناحیه ی شوش برگزار شد .
سرگرد پاسدار علیرضا ایمانی فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه خصوصا میلاد صاحب الزمان(عج) و آغاز سال نو و خیر مقدم به سران ایلات و طوایف شهرستان شوش به نگرانی های خود برای فرزندان و نوجوانان اشاره کرد و گفت : استفاده ی غیر مجاز از سلاح های نظامی و شکاری آن هم توسط نوجوانان را باید از بعد فرهنگی مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار دهیم واز نظر امنیتی هم متأسفانه شهرستان شوش را به طرف شهرستان های غیر امنیتی می کشاند و ما باید این را کنترل کرده و مواظب جوانان و نوجوانان باشیم که فریب شبکه های بیگانه را نخورند تا به هوای برخی از آرزوهای پوچ و برخی نداهایی که بیرون از مرز وجود دارد به طمع آنها گول نخورند تا چنین اتفاقات امنیتی رقم نخورد .
وی افزود : دشمن جرأت ندارد از خودش مستقیما وارد عمل شود ؛ این را همه باور دارند که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ، دشمن جرأت ورود به خاک ما را نداشته است و الان با وجود سربازان این کشور اسلامی و این قدرت دفاعی و نظامی که داریم ، امان از معاندان و دشمنان بریده ایم ، اما ما نگران فرزندان خود هستیم که با پرداختن به شبکه های بیگانه گمراه می شوند و دست به اسلحه برمی دارند و در یک امنیت کامل ، محل اقتدار نظام را زیر سئوال می برند .
فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش در ادامه اظهار داشت : وقتی دو نوجوان به حوزه ی مقاومت بسیج شهید دانش می رسند که همه از فرزندان این شهرستان هستند بدون تفکر دست به اسلحه برده و به طرف افراد شلیک می کنند ، اگر پشت در افرادی شهید می شدند چه کسی پاسخگو بود؟ اینها فرزندان من و شما هستند ، اگر در اداره ی آگاهی سربازی که از فرزندان این دیار است شهید می شد چه کسی پاسخگو می شد ؟ در چه رسومی از طوایف چنین دینی بر گردن این افرادبوده که باید بپردازند ؟
سرگردپاسدار علیرضا ایمانی یادآور شد : حتی در رسم غلطی که بنده قبولش ندارم ، اگر پایبند آن هم باشیم ، شلیک یک تیر هوایی صورت می گرفت و بعد تماس می گرفتند و می گفتند شما بدهکار هستید ، از شما خبرداریم ، آن هم نیروهای مسلح که نماد اقتدار جمهوری اسلامی هستند ، عزیزان این زنگ خطر است برای چه نوجوان ما به این فکر برسد که بیش از یک خشاب و نیم تیر در مراکز نظامی خالی کند؟ ؛ ما اگر از کسی شکایتی داشته باشیم بعد از دستگاه قضا به سراغ نیروی انتظامی می رویم و از کسی که به ما اهانتی کرده و یا سرقتی مرتکب شده شکایت می کنیم تا نیروی انتظامی به داد ما برسد . اگر دشمن به انقلاب حمله کند سپاه پاسداران باید سینه سپر کنند . در سیل شاهد خدمات فرزندانتان در سپاه و بسیج بوده اید ، در هشت سال دفاع مقدس یک بار به طور کامل نیروهای سپاه شهید شدند و آن عده ای هم که شهید نشدند یا جز جانبازان هستند و یا به اسارت رفتند و در مجموع آن 30 هزار نفر اولیه ی سپاه « شهید ، ایثارگر ـ جانباز و اسیر» شدند این یعنی یک بار سپاه برای حفظ انقلاب و نظام شهید شده است .
وی خاطر نشان نمود: سپاه آرمان گرا ، خادم و دستبوس مردم است اما « مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنْجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا /// محمد [ص] پيامبر خداست و كسانى كه با اويند بر كافران سختگير [و] با همديگر مهربانند آنان را در ركوع و سجود مى بينى فضل و خشنودى خدا را خواستارند علامت [مشخصه] آنان بر اثر سجود در چهره هايشان است اين صفت ايشان است در تورات و مثل آنها در انجيل چون كشته اى است كه جوانه خود برآورد و آن را مايه دهد تا ستبر شود و بر ساقه هاى خود بايستد و دهقانان را به شگفت آورد تا از [انبوهى] آنان [خدا] كافران را به خشم دراندازد خدا به كسانى از آنان كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده اند آمرزش و پاداش بزرگى وعده داده است .» این هم جز رسالت سپاه است . و این اتفاقات با «همفکری ، برادری و برگشت به گذشته » باید برطرف شوند .
سرگرد پاسدار ایمانی خطاب به سران ایلات و عشایر شهرستان شوش گفت : ما به سوی شما بزرگان ایلات ، طوایف و عشایر دست برادری را دراز کرده ایم برای آن اندیشه و فکرهایی که بتواند این مسیر را کاهش داده و رفع کند و ما ناگزیر نباشیم که اقدام سلبی داشته باشیم ، مسیر قانونی وجود دارد و هیچ موضوعی در این مسیر نیست اما ما افراد با اصالتی هستیم و نمی خواهیم نام شهرستان خود را در فهرست امنیتی قرار دهیم ، بزرگانی از ایلات و طوایف تماس گرفتند و گفتند : « اعلام پشتیبانی می کنیم » و آن اقدام را نفی کردند و جا دارد قدردان این بزرگان باشیم .
وی در ادامه به طرح حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره کرد و اظهار داشت : از شما بزرگان انتظار دارم که برگزاری چنین همایش ها و جلساتی را با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ادامه دهید و با هم فکری کمک کنید که طرح مبارک صدیقه ی طاهره حضرت فاطمه زهرا(س) اجرا شود ، ما حدود یک ماه پیش این طرح را در شورای تأمین مطرح نمودیم ، رئیس ایلات و عشایر استان خوزستان در جریان هستند و به صورت تک به تک با بزرگان ایلات و عشایر و همچنین برخی از مسئولین از جمله امام جمعه و فرماندارتوضیح داده ام و نیاز است که این طرح را طایفه به طایفه ، عشیره به عشیره پیاده کرده و ان شاالله تیراندازی ها را کم رنگ کنیم تا به روزی برسیم که این معضل در شهرستان شوش برچیده شود .
در ادامه حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل امام جمعه ی شهرستان شوش همچون دیگر سخنرانی ها خود گفته های خویش را با قرائت دعای سلامتی آقا صاحب الزمان(عج) آغاز نمود و گفت : « اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن ، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ ، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً ، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً ، وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا" ////خدایا، ولى ات حضرت حجة بن الحسن ، درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد ، در این لحظه و در تمام لحظات ، سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش ، تا او را به صورتى که خوشایند اوست ساکن زمین گردانیده ، و مدت زمان طولانى در آن بهره مند سازى»
وی در ادامه اعیاد شعبانیه و خصوصا میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک گفت و اظهار داشت : ایام شعبانیه برای این است که ما ظرفی را آماده کنیم ، آن ظرف هر چقدر بزرگتر باشد و هر چقدر توسعه اش بیشتر باشد قطعا خدمات بیشتری در آن قرار خواهد گرفت و بر عکس هر چقدر این ظرف کوچکتر باشد نشانه ی این است که خدمات کمتری انجام داده ایم .گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست؟ .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به دوران پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد : در بحث انقلاب اسلامی و دفاع از آرمان های انقلاب و حرکتی که به سمت «تمدن نوین اسلامی »شروع شده است و دشمن این حرکت را مورد هدف قرار داده است و اگر بخواهم در این راستا مثالی بزنم ، شما درختی را در نظر بگیرید که بسیار آشفته است و شاخ و برگ هایش در هم تنیده شده اند ، و شما می خواهید این درخترا هرس کنید آیا از اصل و تنه این درخت را هرس می کنی یا شاخ و برگ آن را هرس می کنید ؟ قطعا از شاخ و برق هرس می گنید چون اصل را هرس نمی کنند ؛ دشمن قسم خورده ی ما اکه دشمن اسلام ناب محمدی(ص) که نفوذ ناپذیر است را مورد هدف قرار داده است .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل در ادامه به خاطر تأیید گفتار خود به ملکه ی انگلیس اشاره کرد که به کشور ترکیه سفر کرده بود ؛ کشوری که آمار جمعیت مسلمانان آن بسیار بالا است پرداخت و گفت : روزی ملکه ی انگلیس به ترکیه رفته بود و چون ادان ظهر پخش شده بود عنوان نمود : پخش این اذان برای تاج و تخت ما ضرر و زیان دارد؟ اهالی گفتند نه ضرری نداردگفت اگر ضرر ندارد پس اجازه دهید تا می توانند اذان بخوانند .اذانی که برای تاج و تخت ملکه ی انگلیس ، آمریکا و استکبار عیبی ندارد هر چقدر می خواهند اذان بخوانند . ولی اذانی که در مقابله با ظلم و استعمار باشد مشکل دارد و نباید خوانده شود .
انقلابی که با انفاس قدسی رهبر عظیم انفلاب حضرت امام خمینی(ره) ایجاد شد و با پرچم داری رهبر عزیز و بزرگوار حضرت امام خامنه ای «مدظله العالی» این مسیر را طی می کند تا ان شاءالله بستر برای ظهور آقا امام زمان(عح) آماده شود این اسلامی که در انقلاب وجود دارد اسلامی است که اسلام ناب محمدی(ص) است .
وی در ادامه خاطر نشان نمود : امام یک جمله ی پرمعنا و زیباگفته است که گفتن آن جمله جرأت می خواهد که امام با جرأت تمام آن را بیان فرمود « حفظ نظام از اوجب واجبات است حتی از حفظ جان امام زمان واجب تر است ؛اسلام، قائم به شخص امام نیست؛ بلکه قائم به اصل امامت است » این عین جمله ی امام خمینی(ره) می باشد که خود امام زمان(عج) هم جانش را فدای چنین اسلامی می کند .کما این که در طول هشت سال دفاع مقدس عزیزان ما با نثار خون خود درخت تناور اسلام ناب محمدی(ص) را آبیاری کردند . ندای انقلابی که داعیه دار اسلام ناب محمدی(ص) است . امام خمینی (ره) در طول حیات خود در زمان های متعدد، بارها و بارها بر لزوم حفظ این انقلاب و نظام تأکید کرده اند؛ گاه از حفظ نظام تعبیر به اوجب واجبات نموده و گاه نیز با این بیان که حفظ جمهورى اسلامى از حفظ يك نفر- ولو امام عصر باشد- اهميتش بيشتر است. شاید این تعبیر امام برای بسیاری سنگین و سؤال برانگیز باشد که چگونه حفظ نظام ما از حفظ جان جانان امام زمان ارواحنا فداه مهم تراست؟!! اما اگر به کلام امام، کامل گوش دهیم خود پاسخ این سؤال را داده اند. گویا امام نیز می دانست این کلام برای برخی قابل هضم نیست. امام در اول فروردین ماه سال 1362 در بخشی از سخنان خود در جمع مسئولان نظام به این مهم اشاره کرده و می فرمایند: « امروز ما مواجه با همه قدرت ها هستيم و آنها در خارج و داخل دارند طرح ريزى مى كنند؛ براى اينكه اين انقلاب را بشكنند و اين نهضت اسلامى و جمهورى اسلامى را شكست دهند و نابود كنند. و اين يك تكليف الهى است براى همه كه اهمّ تكليف هايى است كه خدا دارد؛ يعنى، حفظ جمهورى اسلامى از حفظ يك نفر- ولو امام عصر باشد- اهميتش بيشتر است؛ براى اينكه امام عصر هم خودش را فدا مى كند براى اسلام و همه انبيا از صدر عالَم تا حالا كه آمدند، براى كلمه حق و براى دين خدا مجاهده كردند و خودشان را فدا كردند.»
امام جمعه ی شهرستان شوش افزود : رفتار ما با این انقلاب چگونه است ؟وقتی تضادی رخ می دهد ما به دنبال اولویت می رویم و در آن واحد از هر دو نمی توانم حمایت کنم یا باید از انقلاب حمایت کنم همانند فتنه ی سال 1388 ، افرادی که مسئول بودند و می ترسیدند بین دو طرف گیر بیوفتند و این ترس بابت این بود که فرزندان خودشان در فتنه دست داشتند و لذا در یک تضاد یا پارادوکس گیر افتاده بودند اگر از انقلاب دفاع می کردند باید در مقابل فرزندان خود می ایستادند و اگر از فرزندان خود دفاع می کردند باید در مقابل انقلاب می ایستادند . آن دسته از افرادی هم که سکوت اختیار می کنند ، امام خامنه ای«مدظله العالی» در این خصوص فرمود : « کسانی که در فتنه ی 88 سکوت کردند و موضع شفاف نگرفتند صلاحیت حضور در بدنه ی نظام را از دست دادند .» چرا؟ چون نتوانستند سر بزنگاه تصمیم بگیرند که اصل چیست؟ و فرع کدام است ، نظام برای ما اصل است ؛ اگر از نظام زده شدیم دیگر چه داریم؟باید بدانیم از چه چیزی قرار است دفاع کنیم و چی قرار است حراست نماییم ، فلسفه ی وجودی حراست کردن کدام است ؟البته ما در قبال مسئولین فتنه ی 88 را مثال زدیم ولی به عملکرد شیوخ و خوانین و در مجموع عشایر غیور نگاه می کنیم به جز مواردی جزیی که خیلی قابل اعتنا نباشد ولی اکثر آن چیزی که اتفاق افتاده در مسیر پیشرفت انقلاب و نظام بوده است ولی همان نادر و اندک هم نباید اتفاق بیوفتد و نباید به خاطر « قوم ـ قلبیه ـ عشیره ـ ایل و طایفه و تیره» در مسیر مقابله با نظام بایستیم .
حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل خطاب به سران ایلات و طوایف شهرستان شوش اظهار داشت : شما بزرگان بالاخره آن عظمت و بزرگی خودتان را در حمایت و دفاع از نظام و انقلاب اسلامی بین قبایل ، ایلات و طوایف خود دارید و در انقلابی گری رفتار و منشمان هم باید مثل زدنی باشد . مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای«مدظله العالی» در تمام مقاطع راهگشا هستند و می فرماید : « انقلاب اسلامی ایران تا ابد می ماند و ما از نظریه انقلاب اسلامی دفاع می کنیم . » این نظریه انقلابی گری را اگر از نظر مقام معظم رهبری مورد بررسی قرار دهیم یعنی « انقلابی گری اصلاح آن چیزی که غلط است .»
امام جمعه ی شهرستان شوش در تکمیل سخنان خود افزود : یعنی هر چیزی که غلط است آن را اصلاح کنیم به ما انقلابی می گویند .و اگر ما نسبت به رفتار و اخلاق عکس العملی نشان ندادیم و ایستادیم و نسبت به رفتار و رسوم غلط بی تفاوت بودیم نه کاری انقلابی انجام داده ایم و نه به ما انقلابی می گویند پس باید در این حرکت رو به رشد به سمت تمدن سازی ، آن چیزی مانع است و آن چیزی که غلط است ؛ آنها را اصلاح کنیم ؛ در این راستا شاید موارد متعدد باشند ولی اولویت وقتی انجام می شود و در شهرستان شوش اولویت همین « تیراندازی ها» است ، مواردی که در اصل وجود نداشته ولی وارد شده است .
وی افزود : چیزی که به عنوان یک رسم کهن بین قبیله و طایفه ها وجود نداشته و دشمن آن را ی.اش یواش به جوانان قبایل تزریق نموده همین تیرانداری ها در عزاداری ها و عروسی هاست این به حدی جا افتاده که طرف حتی نان شب نداشته که خود و زن و فرزندش بخورند اما اندوخته ی خود را به جای اینکه برای شادی روح آن کسی که رحمت خدا رفته باقی الصالحاتی تهیه کند ، چندتا فشنگ می خرد و تیراندازی می کند .
امام جمعه ی شهرستان شوش برای ترک این رسم غلط به حکایت یک پژوهشگر که چندتا میمون را در یک قفس نگهداری می کرد اشاره کرد و تصریح نمود : یک پژوهشگر چندتا میمون را در یک قفس نگهداری می کرد ، درون این قفس یک پله وجود داشت و بالای این پله یک موز قرار داده بود ، از این پله یک میمون بیشتر نمی توانست بالا برود وقتی یکی بالا می رفت روی آنهایی که پایین می ماندند آب جوش می ریختند و وقتی که آن میمون که موز را خورده بود و به پایین می آمد او را کتک می زدند ، این کار ادامه پیدا کرد تا این که دیگر هیچکدام از میمون ها به بالای پله نمی رفت و فریب نمی خورد ـ بعد از مدتی یکی از میمون ها را عوض کردند و یک میمون جدا وارد قفس کردند و آن میمون که از قوانین درون قفس اطلاعی نداشت به بالا رفت و موز را خورد و او هم یک بار کتک خورد تا این که او هم تابع آن قانون شد و دیگر از پله بالا نرفت .
امام جمعه ی شهرستان شوش خاطر نشان نمود : این روزها حتی سبک زندگی اسلامی ما به طرف سبک زندگی غربی گرایش پیدا کرده است ، تفاوت « نوع رفتار ـ نوع طبغ غذا ، نوع زندکی کردن ها » را با گذشته مقایسه کنیم و اگر از فرزندان ما بپرسند که چرا اینطور شده است نمی داند که جواب بدهد .این یک همت و رفتار انقلابی می خواهد که شما آن چیزی که بد و غلط است آن را حذف کنید و به جای آن آن چیزی که خوب است را وارد کنید .وقتی ما این کار را انجام دهیم قطعا مسیر ما به سمت ظهور؛ سریع تر و آسان تر می شود .چون قرار است امام زمام(عج) در جامعه ای ظهور کند که بدی نباشد .
کثیر حمیدی رئیس کانون ایلات و عشایر استان خوزستان ضمن قدردانی از شورای تأمین ، دستگاه «قضایی ـ امنیتی و انتظامی »شهرستان شوش به اتحاد و همدلی که بین اقوام ساکن در شهرستان شوش اشاره کرد و گفت : در شهرستان شوش اقوام و عشایر « عرب ـ لر ـ بختیاری ـ دزفولی ـ کرد ، ترک و لک» در صلح و صفا در کنار هم زندگی می کنند و بین هم پیوند اخوت بسته اند به همدیگر دختر می دهند و اگر در بین قبایل عرب زبان نزاعی به وجود آید طوایف لر زبان آن را حل و فصل می کنند و اگر چنین اتفاقی بین ایلات لر زبان به وجود آید اعراب جلو آمده و آن نزاع را به صلح و دوستی تبدیل می کنند و به همین منظور است که به شوش رنگین کمان اقوام می گویند .
وی در ادامه به عمده ترین دلیل رو آوردن جوانان و بعضا نوجوانان به تیراندازی اشاره کرد و یاد آورشد: در حالی که در هر خانه که نگاه می کنی دست کم دو جوان بیکار زندگی می کند و همه هم در کاریابی ها ثبت نام کرده و پرونده تشکیل داده اند تا شاید فرصتی به وجود آید و به کار در یکی از شرکت های تولیدی و صنعتی مشغول به کار شوند اما وقتی که می بینند زمان استخدام از جویندگان غیر بومی از سایر استان ها و سایر شهرستان ها به کار دعوت می شوند و از طرفی چون دشمنان نوک پیکان خود را به طرف جوانان نشانه رفته تا آنها را از انقلاب جدا نمایند به دست خود کمک به دشمن نکنیم که به هدفش برسد .
مصطفی نظری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش به عنوان آخرین سخنران این همایش قبل از هر چیز از اقدام قاطع نیروهای بسیجی در تیراندازی اخیر خاطر نشان نمود : سرنوشت چنین افرادی جز پشیمانی چیز دیگری نخواهد بود ، مواردی هم در گذشته داشته ایم که چیزی جر پشیمانی برای خانواده هایشان نداشته است .
وی در ادامه به دو جز عمده اشاره کرد و گفت : اولین جرم سرقت است که آمار آن نسبت به سایر جرائم خیلی بیشتر است و الحمدالله با تلاش هایی که سپاه ناحیه ی شوش و نیروی انتظامی داشته اند در این دو ماه آمار مقایسه ای گرفتیم و از زمانی که گشت رضویون راه اندازی شده است از 10 اسفندماه1399 تا به امروز 182 مورد سرقت در شهرستان شوش داشته ایم ودر همین یک ماه 120 مورد کشف سرقت داشته ایم .
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش دومین جرم شهرستان شوش را تیراندازی دانست و در این راستا اظهار داشت : این تیراندازی ها اثرات مخربی را در سطح شهرستان داشته است و اولین اثر این تیراندازی ها سلب آسایش برای مردم است و دومین اثر آن درب خانه ها ، منازل و یا خودروهایی است که مورد هدف تیراندازی ها قرار می گیرند و خسارات مالی به وجود می آید ، سومین اثر متأسفانه تلفات جانی است که ما در سنوات و سال های گذشته داشته ایم که در یک مراسم با اسحله ی کلانش 11 نفر مجروح شدند که از بین این مجروحین برخی کور شدند تعدادی کر شدند و عده ای هم قطع عضو شدند و این اتفاق برای ما خیلی نگران کننده بود و در مورد دیگر سربازی داشتیم که برای شرکت در مراسم فاتحه خوانی مرخصی گرفته بود ، وقتی که در این مراسم شرکت می کند سهوا کشته می شود و مورد سومی که می خواهم به آن اشاره کنم و باز به دوسال پیش بر می گردد ؛ یک جوان مشغول تیراندازی شده بود که یک نوجوان 12 ساله که تک فرزند خانواده هم بود کشته شد و وقتی به چنین مواردی اشاره می کنم به عنوان خاطرات تلخ به آنها می پردازم .
مصطفی نظری سپس به یکی از مهم ترین اثرات تیرانداری ها در سطح شهرستان اشاره کرد و تصریح نمود : متأسفانه تیراندازی ها باعث گردیده که شوش توسعه ای نداشته باشد و سرمایه داران هر وقت چنین مواردی را مطلع می شوند سرمایه ی خود را به این شهرستان نمی آورد و حتی برخی از سرمایه داران شوشی هم برای سرمایه گذاری به دیگر شهرستان ها رفته اند لذا سران ایلات ، طوایف و عشایر دست در دست هم دهیم تا این تیراندازی ها برچیده شده و وقتی سرمایه دار ببیند که دیگر در شوش تیراندازی نیست برای توسعه ی شوش سرمایه گذاری می کند .
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش خطاب به آن دسته از جوانانی که سلاح نظامی و شکاری در اختیار دارند گفت : اگر سران طوایف و عشایر همکاری کنند که جوانان شخصا اسلحه ی خود را به دستگاه قضایی تحویل دهند ـ هیچگونه جرمی برای آنها ثبت نشده و به زندان هم نمی روند اما اگه توسط دستگاه های « قضایی ـ امنیتی و انتظامی» دستگیر شوند جرمشان سنگین بوده و هیچگونه تخفیفی برای آنها در نظر گرفته نخواهد شد .