11212024پنج شنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۹۱۱۱۲4148

زنگ انقلاب به صورت نمادین در دبیرستان دخترانه ی فرهنگ و فدک شهرک بهرام نواخته شد

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

همزمان با سراسر کشور در اولین روز از دهه ی مبارک فجر که مصادف است با بازگشت حضرت امام خمینی(ره) به ایران و به عنوان روز « انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، عبدصالح خدا، احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) » نام گذاری شده است ، زنگ انقلاب در دبیرستان دخترانه ی «فرهنگ و فدک» با حضور مسئولین و جمعی از فرهنگیان و دانش آموزان نواخته شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ ساعت 9 صبح روز یکشنبه 12 بهمن ماه 1399 زنگ انقلاب در دبیرستان های فرهنگ وفدک شهرک بهرام با حضور اعضای شورای تأمین ، شورای اداری و جمعی از فرهنگیان  و دانش آموزان این آموزشگاه نواخته شد .

احمد الباجی سرپرست اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش ضمن عرض خیر مقدم به مسئولین و تبریک چهل و دومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در راستای نواختن زنگ انقلاب  گفت : به اتفاق مسئولین شهرستان شوش تصمیم گرفته ایم که از این به بعد زنگ های مهم را در مدارس کم برخوردار و یا روستایی بنوازیم تا با حضور مسئولین شاید بشود مقداری از آن محرومیت ها برطرف شود  و شهرک بهرام اولین نقطه ای بود که برای آغاز این حرکت انتخاب شده است .


سرپرست اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش در ادامه به « ثبات ، پیروزی ، دوام  انقلاب و رسالت آموزش و پرورش » پرداخت و یادآور شد : انقلاب اسلامی دارای سه ویژگی بسیار مهم است و این سه ویژگی باعث تداوم انقلاب شده که چهل و دومین سال پیروزی آن را پشت سر گذاشتیم  و در واقع وارد گام دوم شده است .

وی افزود : رهبری حضرت امام خمینی(ره) و بعد از آن مقام معظم رهبری اولین ویژه گی ؛  پشتیبانی مردم از این انقلاب و امام خمینی(ره) دومین ویژگی و سومین ویژگی ایمان و عقیده است و در واقع این سه ویژگی رمز موفقیت انقلاب اسلامی است .

احمد الباجی افزود :خیلی از کشورها انقلاب کردند اما سقوط نمودند که علت اول آن نداشتن رهبری واحد و غیر وابسته بود که بتواند این قیام را مدیریت نماید که به همین دلیل انقلاب این کشور بیش از یک سال دوام نیاورد ، اما انقلاب اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره)  در ایران وابسته به هیچ قدرتی نبود و امام راحل بر اساس مردمی بودن بنیان نهاد و همین انقلاب در طول این 42 سال از هر ابعاد « مذهبی ، فرهنگی ، اقتصادی » مورد تهاجم قرار گرفت  و در مجموع در طول این 42 سال در حال جنگ بودیم ، از « ترور شخصیت های انقلاب در اویل انقلاب تا جنگ تحمیلی هشت ساله » که باعث شد خیل عظیمی از جوانان ما به شهادت نائل گردند .


سرپرست اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش در ادامه به جنگ اقتصادی اشاره کرد و فرمود : اخیرا دشمن علاوه بر جنگ فرهنگی که آن را گسترش داده است ، جنگ اقتصادی را نیز از هر نظر علیه ما آغاز نموده است و انتظار ما از جوانان این است که اسیر فتنه های فرهنگی دشمن نشوند ، دشمن می خواهد جوانان را از انقلاب  دور کند و این فرهنگ اسلامی را از ما بگیرند .


وی افزود : مردمی بودن یکی از فاکتور هایی است که باعث مستحکم شدن ریشه ی این انقلاب شود ، در طول این 42 سال هر وقت مسئولین احساس کردن که به این مملکت فشار آمده ؛ مردم را فرا خواندند و این مردم بلافاصله در تمام صحنه ها  حضور یافتند و نقشه های دشمنان را باطل و خنثی نمودند .

احمد الباجی در بخش دیگری از سخنان خود به عامل سوم یعنی «ایمان و عقیده» اشاره کرد و گفت : آنچه که از درون عقیده ی ملت بیرون آمده بود « اسلامی بودن انقلاب » بود ؛ طاغوت  همیشه مردم را نسبت به فرهنگ اسلامی بودن بیگانه می کرد و فرهنگ غربی را بر ما تحمیل می کرد بنا بر این انقلاب اسلامی از دل مردم بیرون آمد ؛ «یک رهبری قدرتمند با پشتوانه ی مردم و عقیده ی راسخ اسلامی بودن » رمز موفقیت پیروزی و استحکام انقلاب اسلامی است .


سرپرست اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش در ادامه به رسالت  دستگاه خود اشاره کرد و تصریح نمود : وظیفه ی ما این است که این انقلاب را با تدریس درست حفظ کنیم و یکی از این فاکتورها این است که اهداف انقلاب را برای دانش آموزان تشریح کنیم ؛ فداکاری ها و فرهنگ شهادت را باید برای آنها به صورت شفاف باز کنیم تا بدانند این فرهنگ باید برای همیشه حفظ شود . دانش آموزان باید بدانند در دوره ی هشت سال دفاع مقدس چه گذشته است و بالاخره باید بدانند چرا جوانان ما به خارج از کشور می روند و به عنوان مدافع حرم از حریم حضرت زینب(س) دفاع می کنند تا  شهید شوند . این رسالت اداره ی آموزش و پرورش است و برای تداوم و پایداری انقلاب اسلامی ما باید به خوبی رسالت خود را انجام دهیم .


احمد الباجی در پایان به معرفی مشاور رسانه ای خود پرداخت و اظهار داشت : جا دارد که اعلام کنم «برادر جهادی و انقلابی عباس کرم الهی را از بین خبرنگاران به عنوان مشاور رسانه ای اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش » معرفی می کنم ، ایشان همیشه به صورت جهادی و انقلابی در کنار آموزش و پرورش بوده اند و از اصحاب رسانه ای که در این آیین نواختن زنگ انقلاب حضور یافته اند کمال تشکر و قدردانی را به عمل می آورم .


در ادامه حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل امام جمعه ی شهرستان شوش ضمن تبریک چهل و دومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، به طرح یک سئوال از دانش آموزان پرداخت و یادآور شد : در 22 بهمن ماه سال 1357 انقلابی محقق شد ؛ افرادی که در مسیر اون انقلاب قدم برداشتند و در مسیر واژگونی رژیم ستم شاهی فعالیت داشتند به آنها افراد انقلابی می گویند .انقلاب یعنی درگرگونی و به انگلیسی یعنی « Revolution » ؛ «حال چرا به آدم هایی که در مسیر انقلاب هم قدم برمی دارند انقلابی می گوییم ؟ » مگر ما می خواهیم یک چیزی را دوباره زیر و رو کنیم؟ ما در ذهنمان و آن چیزی که به باورمان رسیده هر چیزی که خلاف نظم باشد و نظم را از بین ببرد به آن انقلابی می گوییم ؛ انقلاب ایجاد کردن یعنی آن نظم را از بین ببریم . سئوال اینجاست ؛ آیا ما می خواهیم دوباره انقلابی صورت بگیرد که این افراد را می گوییم انقلابی؟ یا نکته ی دیگری در کار است .


امام جمعه ی شهرستان شوش خاطر نشان نمود : قبل از این که به این جواب برسیم ، دو اتفاق بزرگ و عمده قبل از انقلاب اسلامی ایران محقق شد و افراد بزرگی در راستای تحقق آن دو اتفاق قدم برداشتند اما نه تنها موفق نشدند بلکه وقتی شکست خوردند آن چیزی که به دنبالش بودند را بیشتر از دست دادند ، اولین اتفاق « نهضت مشروطه» بود . نهضت مشروطه که برخی از آن به انقلاب مشروطه نیز یاد می‌کنند، اتفاقی است که در اواخر دوران ۱۵۱ ساله حکومت قاجار در ایران روی داد  و روند حکومت را که تا پیش از آن بر اساس تفکر فردی و استبدادی و سلطه پادشاه بر کشور حاکم بود، به روندی قانونی تبدیل کرد هر چند این روند دیری نپایید و دوباره حتی با وجود قانون، استبداد فردی بر کشور سایه افکند و برای ده ها سال دیگر ایران را زیر سلطه خاندان های مستبد نگه داشت. نهضت مشروطیت از این جهت که باعث کاهش قدرت استبدادی پادشاه شد، جایگاه ویژه‌ای در تاریخ سیاسی معاصر ایران دارد چرا که توانست پایه‌های این قدرت مطلق و بی‌پایان شاه را که هیچ چیز خارج از اراده او انجام پذیر نبود و خواست و اراده مردم هیچ جایگاهی نداشت، فرو ریخته و آن را به پادشاهی مشروطه تبدیل کند.

وی افزود : این اقدامات به مدت یک سال، ایران را به استبداد ننگینی فرو برد که از آن به «استبداد صغیر» یاد می‌کنند اما با هجوم همه جانبه آزادیخواهان که از «آذربایجان، گیلان و اصفهان و از نقاط دیگر» به طرف تهران حرکت کرده بودند با تصرف آن در ۲۳ تیر ۱۲۸۸، محمدعلی شاه مجبور به پناهندگی نزد سفارت روسیه شد و «استبداد صغیر به پایان رسید.» اما استبداد کبیر جایگزین گردید .


حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل سپس به دومین اتفاق قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت : مصدق به خاطر این که نفت در اختیار انگلیسی ها نباشد و در اختیار ایران باشد گفت « باید صنعت نفت را ملی کنیم» با هر کسی هم قرار است رابطه داشته باشیم مهم نیست ، ما فقط به دنبال این هستیم که نفت در ایران ملی شود .وقتی صنعت نفت که مسبب آن محمد مصدق بود شکست خورد ، بعد از کودتای28 مرداد ۱۳۳۲ نفتی که تا قبل از آن در اختیار انگلیس بود بعد از آن چهار میخه در اختیار آمریکا و انگلیس قرار گرفت ؛چرا؟ به خاطر این که ما در آن دو اتفاق به دنبال مسائل اندک و کوچک بودیم .

امام جمعه ی شهرستان شوش برای اثبات گفته ی خود به سرگذشت علامه مجلسی پدر و پسر اشاره کرد و تصریح نمود : علامه محمدتقی مجلسی مشهور به مجلسی اول، پدر علامه محمدباقر مجلسی که نویسنده کتاب بحار الانوار  ؛ روزی علامه مجلسی پدر وقتی که پسرش یک نوجوان بود از او پرسید «می خواهی در آینده چه کاره شوی؟» علامه ی مجلسی پسر گفت : « می خواهم شبیه شما شوم » علامه ی مجلسی پدر یک پس گردنی به پسر نوجوانش زد و گفت : « من می خواستم همانند امام صادق(ع) شوم این شدم تو اگر می خواهی مثل من شوی به هیچ جا نخواهی رسید » .

وی افزود : ما به دنبال چه هستیم کسانی که به دنبال حداقل هستند بی شک آن حداقل را به دست نخواهند آورد .انقلاب اسلامی بخ دنبال چیست؟ 14 بهمن 1357 وقتی که دولت موقت تشکیل گردید مهندس مهدی بازرگان به مردم گفت : کار شما دیگر تمام شده  به خانه ها برویم و اجازه دهید ما از این به بعد کارها را انجام دهیم اما امام راحل فرمود : تازه کار مردم شروع شده است ، ما تازه بستری آماده کرده ایم برای حرکت به سمت آن که انقلاب را به صاحب اصلی اش امام زمان(عج) تحویل دهیم . انقلاب اسلامی ایران مثل حکومتی نیست که بیاید و پس از چند روزی برود اگر قرار بود چنین اتفاقی رخ دهد فرق ما با دیگر انقلاب ها چیست ؟ به دنبال این نبودیم که رژیم پهلوی برود و فقط یک حکومت اسلامی ایجاد شود ، خیر ، ما به دنبال یک «حرکت ، جوشش و تعالی»هستیم ما باید تمدن اسلامی در جهان ایجاد کنیم .


امام جمعه ی شهرستان شوش افزود : وقتی به دنبال پیاده کردن تمدن اسلامی باشیم دو نکته به وجود می آید . نکته ی اول : در ادبیات سیاسی دنیا یک جمله هست که می گویند «انقلاب فرزندان خود را می بلعد» یعنی این انقلاب در مسیری نسل اول و نسل دوم که گذشت ، نسل سوم بیگانه با انقلابند .کسانی که « انقلاب ، امام و جنگ تحمیلی هشت ساله» را ندیده اند با انقلاب بیگانه اند باید در تضاد با انقلاب باشند  اگر ما بخواهیم بر اساس نظر مهدی بازرگان دولت موقت عمل می کردیم . ولی وقتی ما می گوییم انقلاب هنوز تمام نشده است و هنوز در مسیر تحقق انقلاب هستیم . « ما 22 بهمن 1357 آغازِ حرکتِ انقلابی است به سمتِ تمدن سازی اسلامی .»پس هنوز تمام نشده است .

وی  افزود : دشمنان ما که می آیند جلسه می گیرند و کنفرانس برگزار می کنند و می گویند هر انقلابی نهایتا بعد از 30 سال باید رو به افول برود ؛ چرا انقلاب اسلامی ایران رو به افول نرفته است چون شناختی نسبت به انقلاب اسلامی ایران ندارند .پس ما کسانی را که در مسیر انقلاب قرار می گیرند چرا می گوییم انقلابی ؟ به خاطر این که ما هنوز به دنبال تحقق هستیم و هنوز به دنبال دگرگونی هستیم و «انقلاب در منظومه ی فکری امامین انقلاب به معنای درست کردن آن چیزی است که غلط است .»

حجت الاسلام شیخ مهدی علیزاده اصل برای اثبات گفته ی خود اظهار داشت : شما یک زمینی را برای ساخت و ساز آمده می کنید و در این زمین هر روز تغییری ایجاد می شود وی در چارچوب همان زمین تغییر به وجود می آید تا این زمین به یک خانه ی بسیار شیک تبدل شود ، این تغییراتی که شما هر روز ایجاد می کنید به این تغییرات می گویند انقلاب . 22 بهمن سال 1357 ما این ضریب را آماده کردیم ، چارچوب ها آماده شده است والان در حال تغییرات هستیم تا به تمدن نوین اسلامی برسیم که ان شاءالله ظهور یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) مقدمه سازی و زمینه سازی اش در پرتو تحقق آن تمدن نوین اسلامی است .


فرماندار شهرستان شوش ضمن قدردانی از اداره ی آموزش و پرورش و خیرمقدم به مسئولین ، فرهنگیان ، اعضای شورای اسلامی شهرک بهرام و دانش آموزان ، نثار روح پر فتوح معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و «شهدای اسلام ـ انقلاب اسلامی ، ترور ، هشت سال دفاع مقدس ، نظم و امنیت ، مدافعان حرم و جبهه ی سلامت » دورد فرستاد  و برای سلامتی و تندرستی مقام معظم رهبری دعا نمود و گفت : دهه ی فجر را به همه ی فجرآفرینان و انقلابیون تبریک عرض می کنم و هفته ی زن را به زنان متعهد و انقلابی تبریک می گویم و امیدوارم روز زن بر این بانوان مبارک باشد .


دکتر عدنان غزی با اشاره به سئوالی که امام جمعه مطرح کرده بود اشاره کرد و یادآور شد : سئوال خوب و به جایی که ایشان مطرح نمودند باعث گردید که موضوع سخنرانی خود را عوض کنم و به دگرگونی اشاره می کنم ، دگرونی که همیشه سالم است ؛ ما یک غلبه داریم به معنای برتری یافتن  و یک قلبه داریم به معنای دگرگونی ؛ امام خمینی(ره) در جمله ای زیاد فرموده است « انقلابی بودن آسان است اما انقلابی ماندن انقلابی شدن سخت است» واژه ی انقلاب از قلب گرفته شده است ؛ همه ی ما در جسم خود قلب داریم ؛ قلب یک تلمبه ی  است که در سینه قرار دارد و به طور مداوم در حال کار کردن و تلمبه زدن است. قلب به طور شبانه روزی خون را به سرتاسر بدن تلمبه می‌کند. در حدود 100000 بار در روز قلب ضربان می‌زند. برای اینکه قلب بتواند این کار سنگین را انجام دهد نیاز دارد که توسط شریان های کرونری ، به عضله خودش هم خونرسانی مناسبی صورت پذیرد. و بایستد  سکته ی قلبی  و در نهایت سکته ی مغزی را به دنبال خواهد داشت . ما می توانیم قلبی را درست کنیم اما این قلب دائما پمپاژ کند و دائما خونِ سالم به جسم تزریق کند خیلی مهم تر است « انقلابی شدن آسان است ولی انقلابی ماندن مهمتر است .»


وی به دوران کودکی خود در انقلاب اشاره کرد و خاطر نشان نمود : من در انقلاب اسلامی 8 ساله بودم دائما می گفتیم : « مرگ برشاه و مرگ بر آمریکا» این خاطره را برای دانش آموزان حاضر در این آیین بازگو می کنم ؛ ما در حکومت اسلامی و تفکر اسلامی هیچگاه مرگ را برای کسی نمی خواهیم ؛ ما نمی خواهیم مثلا فلانی بمیرد بلکه ما از تفکر آمریکا خوشمان نمی آید ، وقتی می گوییم مرگ بر شاه از تفکر شاه متنفریم ؛ این تفکر نباید ادامه پیدا کند و الا یک روز بالاخره همه از این دنیا می رویم  ، « اصلِ فلسفه ی انقلاب اسلامی ، این است که ما رهرو فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری باشیم در حرکت به سمت انقلاب» انقلاب ما با این حرکت هایی که انجام می دهیم زنده خواهد ماند و از خدا می خواهیم که شیطان اکبر که در واقع همان آمریکا است و به تعبیر امام خمینی (ره) آمریکا از ابلیسی که خدا خلق کرده برای ما خطرناک تر است . و تا زمانی که این تفکر چه در صهیونیست باشد و چه در آمریکا ما می گویم مرگ بر تفکر بد هر کشوری که بر علیه ما برنامه ریزی می کند .

دکتر کرم یعقوبی استاد دانشگاه و از فعالان فرهنگی و اجتماعی شهرک بهرام ضمن تبریک فرا رسیدن چهل و دومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامی داشت یاد و خاطره ی شهدای «انقلاب اسلامی ـ هشت سال دفاع مقدس ـ نظم و امنیت ـ مدافع حرم و سلامت » گریزی به زندگی نامه ی شهیدسید عیسی  موسوی زد و گفت : در سمت راست من تصویر این شهید را مشاهده می کنید و من از حسن انتخاب مدیریت دبیرستان فرهنگ و فدک ، شورای اسلامی شهرک بهرام ، دهیاری و پایگاه مقاومت بسیج که تصویر این شهید والامقام در در آیین نواختنِ زنگ انقلاب ، که قطار انقلاب ایستگاه 42 را رد می کند و آغاز ایستگاه 43 را آغاز می کند تشکر و قدردانی می کنم  و ما افتخار می کنم که یک انقلابی در کنار همه ی انقلابیون به نام شهید سید عیسی موسوی تصویرش در این مکان نصب شده است .


وی افزود : همانگونه که فرماندار اشاره کردند در دوران انقلاب کودکی هشت ساله بوده است منم در 7 سالگی دیدم که سید عیسی موسوی چگونه تشکل های مردمی را در شهرک بهرام زمانی که خفقان و سکوت بود مدیریت می کرد ؛ با توجه به این که واژه ی گروه جهادی جدید است اما این شهید اولین گروه جهادی را برای کمک به محرومین در جهت ساخت و ساز راه اندازی نمود و جالب این که این رهرو راه امام خمینی(ره) جز اولین شهدای هشت سال دفاع مقدس در منطقه ی داپری بود و الان ما به عنوان یک فرهنگی خوشحالیم که زنگ انقلاب که در واقع زنگ تفکر است و الفبای اقتدار راما معلم ها در مکتب امام راحل به نسل آینده آموزش می دهیم .


این فعال فرهنگی و اجتماعی افزود : امام جمعه  شهرستان شوش پرسید « این زمین چگونه باید بارور شود ، شخم بزنیم که باروری داشته باشد » دکتر عدنان غزی به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان شوش حضور دارند و به خوبی می دانند که این الفبای اقتدار که میراث فرهنگی بنیانگذار انقلاب اسلامی بود ، میراث فکری و عملی آن در آموزش و پرورش باز تولید می شود ؛ استمرار پیدا می کند و انتقال داده می شود و خوشحالیم که زنگ نمادین نوای انقلاب که یادآوری و گوشزد است به میراث داران انقلاب اسلامی این پتانسیل ها و تهدیدها را . انقلاب میراث و محصول دارد ؛ محصول انقلاب اسلامی دو پدیده است ، پدیده ی اول حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای«مدظله العالی» است و پدیده ی دوم ذولفقار امام خامنه ای«مدظله العالی » سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی .


دکتر کرم یعقوبی در بخش پایانی سخنان خود گفت : ما در مسیر انقلاب گام برداشته ایم اما یکی از همین دانش آموزان قبل از این که مراسم شروع شود به او گفتم « فرض کن فرصتی به شما داده اند تا با فرماندار صحبت کنی در یک جمله چه می گویی؟ چون می خواهم از زبان شما این جمله را با فرماندار در میان بگذارم » این دختر گفت : « من دنبال عدالت هستم ـ ما عدالت آموزشی می خواهیم » فقر و تبعیض یک مسئله ی ملی است به این قضیه ورود نمی کنیم اما همکارهای من در هر سه آموزشگاه به صورت حضوری تدریس می کنند شاید در برخی از جاهای شهرستان شوش همکاران با استفاده از برنامه شاد در منزل تدریس می کنند اما همکاران من در شهرک بهرام با توجه به وضعیت ویروس کرونا حضور فیزیکی داشته اند ، اما رنج همکار من این است که دانش آموزان می گویند « ما گوشی تلفن نداریم » خانواده ای را در همین شهرک می شناسم که سه دانش آموز دارد و از یک گوشی بسیار ساده به نوبت استفاده می کنند ؛ لذا انتظار داریم اگر بنیادهایی هستند که قطعا هستند مثل بنیاد برکت ؛ اگر خیرینی هستند که قطعا هستند ما همین دیروز در روستای عین شاهد افتتاح آموزشگاهی بودیم ؛ اینجا هم انتظار داریم به دختران و پسران ما پیرامون تبلت و گوشی برای آموزش مجازی عنایتی شود و سرمایش و گرمایش کلاسها دومین معظلی است که محصلین این شهرک در طول سال با آن دست و پنجه نرم می کنند .

از دیگر برنامه های این آیین می توان به « اجرای ترانه ی انقلاب با صدای خواننده ی نوجوان حسین ستاری فر ـ تجلیل فرماندار از این خواننده و حضور در گلزار شهدای شهرک بهرام و نثار فاتحه به روح والامقام این شهدا » اشاره کرد .

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست