11222024جمعه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۶۰۴۰۴2489

دادستان عمومی و انقلاب شوش گفت : از این به بعد عملکرد ما در نشست های خبری اعلام می شود

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

ساعت 13:30 روز یکشنبه 4 تیرماه 1396 در آخرین روز از ماه مبارک رمضان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش به مناسبت هفته ی قوه ی قضائیه با حضور در سالن اجتماعات شهیدحیاری به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد .

به گزارش شوش نیوز ؛ مصطفی نظری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش ضمن  گرامی داشت یاد و خاطره ی شهدای هفتم تیر خصوصاً شهید مظلوم آیت الله سید محمد حسینی بهشتی اولین رئیس قوه ی قضائیه و حجت الاسلام شهید سید محمد کاظم دانش اولین امام جمعه و اولین نماینده ی شهرستان شوش در مجلس شورای اسلامی ؛ از حضور مردم ولایتمدار شهرستان شوش در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی نمود و اظهار داشت : مردم ولایتمدار شهرستان شوش همانند حماسه های قبلی که در تاریخ به ثبت رساندند ، این بار در راهپیمایی روز جهانی قدس حضوری پر رنگ و مقتدرانه داشتند که جا دارد به نوبه ی خود از تمام مردم این دیار تشکر و سپاسگزاری خود را اعلام کنم .


و اما سئوالات :

عباس کرم الهی(شوش نیوز) :

ـ آیا  بر این عقیده هستید که عملکرد دستگاه خود را در گفت و گوهای اختصاصی با یک نشریه ی خاص داشته باشید و یا این که نشست خبری با حضور کلیه ی خبرنگاران مدنظر شماست ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ اگر تاکنون ما عملکرد خود را به صورت اختصاصی در اختیار نشریه ای خاص قرار داده ایم در واقع کم کاری از روابط عمومی ما بوده ولی مطمئن باشید که از این به بعد با دعوت از کلیه ی خبرنگاران تحت عنوان نشست خبری عملکرد خود را مطرح می کنیم و از گفت و گوهای اختصاصی خودداری خواهیم نمود و این سئوال شما کاملا به جا و منطقی بود .

استاد جعفر دیناروند نماینده ی پایگاه خبری ایران انا :

ـ آیا تشکیل یک گروه پژوهشی با ترکیب خبرنگاران برای پایین آوردن میزان تخلفات و جرائم را به صلاح می دانید ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ تشکیل چنین گروهی با حضور دانشجویان دانشگاه های پیام نور و آزاد و برخی از خبرنگاران جهت آگاه سازی و فرهنگ سازی را کاری پسندیده می دانم اما باید بدانیم در مورد چه چیزی قرار است پژوهش داشته باشند و خروجی آن چیست ، چون از نظر قوه ی قضائیه هر خروجی نمی تواند همان راهکاری باشد که برای پایین آوردن جرائم مثمر ثمر باشد .

کریم ستاوی (هفته نامه ی صدای کرخه ) :

ـ برای آموزش مدیران کانال ها و گروه های فضای مجازی چه برنامه هایی را داشته اید ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ آموزش مدیران فضای مجازی در واقع کار دستگاه های فرهنگی شهرستان شوش نظیر « اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اداره ی تبلیغات اسلامی ، آموزش و پرورش و حتی دانشگاه ها » می باشد و ما زمانی وارد عمل می شویم که در فضای مجازی تخلف و یا جرمی صورت پذیرد ، البته رسیدگی ما به جرم ها به دو روش انجام می شود ، یکی این که برخی از جرم ها و تخلفات می بایست حتما شاکی خصوصی داشته باشند که ما رسیدگی کنیم که در چنین مواقع ای اگر شاکی رضایت دهد پرونده مختومه می شود و روش دوم آن دسته از تخلفات و جرم هایی است که نیاز به شاکی خصوصی ندارند و قوه ی قضائیه به صورت مستقیم وارد عمل می شود .


سجاد عبیدی پور ، خبرنگار خبرگزاری بین المللی تسنیم :

ـ در آماری که فرمانداری شهرستان شوش  در مورد آتش زدن کاه و کلش مزارع گندم اعلام کرده ، 130 کشاورز  به دستگاه قضایی معرفی شده ، برای این افراد چه تمیمی گرفته  شده است ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ چنین آماری به دست ما نرسیده و ممکن است یک صفر به این رقم اضافه شده باشد ، چون فقط 16 نفر  معرفی شده  و در این خصوص یک سری اصول را قاضی بررسی کند و ادله را مشخص کند آن موقع حکم صادر شود و اگر جرم ثابت شود به میزان خسارتی که وارد شده حکم صادر می شود اما اگر  جرمی ثابت نگردد  اصل بر برائت خواهد بود .

سید مهدی موسوی ، خبرنگار شبکه ی بین المللی الاهواز :

ـ با توجه به این که پرونده ی شرکت قند شوش  در اختیار دادگستری شوش بوده بفرمائید که وضعیت مالکیت این شرکت به کجا رسیده است ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ پرونده ی این شرکت به خاطر این که مدیر عامل  توان پرداخت دیون را نداشت در سال 1384 تا زمان  تصفیه ی کاملا دیون به دادگستری شهرستان شوش واگذار شد  و اما طبق قانون حمایت از صنایع ورشکسته در سال 1340 ؛ تا این لحظه دیون این شرکت تصفیه شده و فاز اول این کارخانه به صورت آزمایشی استارد خود و قرار است مالکیت آن به مدیرعامل برگردد اما فعلا در اختیار دادگستری است .

مرتضی حیدری آل کثیر ، سرپرست انجمن روزنامه نگاران :

ـ چه مرجع و یا منبعی مسئول رسیدگی به تخلفات در فضای مجازی است ؟ چون مشاهده می شود برخی از این کانال ها و گروه ها با گرایش سیاسی موضوعی را شروع می کنند و در نهایت بارها پیش آمده که این مباحث باعث تشنج شده است .

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ رسیدگی به تخلفات و جرائم فضای مجازی در واقع به عهده ی پلیس فتا در هر شهرستان می باشد و متأسفانه شوش فاقد پلیس فتا است و با توجه به این که شهرستان شوش از نظر جمعیتی برای ایجاد پلیس فتا مشکلی ندارد ، این موضوع را بارها از طریق نیروی انتظامی پیگیر شده ایم و در حال حاضر از طریق پلیس فتای دزفول پیگیر این گونه موارد هستیم ولی متأسفانه بعد از حداقل سه ماه ممکن است به نتیجه برسیم .

هوشنگ سالاری ، مدیر مسئول پایگاه اقتصادی آوای شوش :

ـ بارها مشاهده شده که برخی با استفاده از جنگ نرم ، ماهرانه باعث تشنج در فضای مجازی می شوند و امنیت اقتصادی شوش را خدشه دار می کنند و یکی از مضرات این کار فاصله گرفتن سرمایه داران جهت به کار گرفتن سرمایه ی خود در این شهرستان می شود و برای دور شدن از این دغدغه  خبرنگاران به عنوان رابطین قضات می توانند از خدشه دار کردن امنیت اقتصادی جلوگیری کنند ، آیا شما با این نظر هم عقیده هستید ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ همانگونه که گفته شد ، یکی از رسالت های خطیر خبرنگاران آگاه سازی جامعه است تا نه فقط امنیت اقتصادی بلکه در زمینه های دیگر هم می توان ثمرات زیادی را از این آگاه سازی ها به دست آورد و اما درست است که خبرنگاران با نظارت اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کنند ، اما نباید از این قشر انتظار داشت که برای خود دشمن تراشی کنند و کسی نباشد که از نظر حقوقی از آنها حمایت کند .

سیده مریم فدایی ، خبرنگار شوش 24 :

ـ در صورت امکان اعلام کنید که به چه میزان توانسته اید سلاح جنگی و شکاری کشف کنید و آیا در شهرستان شوش تا کنون از بانیان داعش کسی دستگیر شده است ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

خوشبختانه تا این لحظه شهرستان شوش از وجود هر گونه داعشی پاک است  ، هر چند در زمینه های دیگر شاهد جرائمی بوده ایم و آنها را دستگیر کرده ایم اما از نظر آمار کشف سلاح باید بگویم که در سال 1395 در مجموع « 41 قبضه ی جنگی و 213 قضبه سلاح شکاری»  جمع آوری شده  در این سه ماه سال 1396 تا کنون « 5 قبضه سلاح جنگی و 30 قبضه سلاح شکاری » کشف و ضیط شده است .

عیسی کرملاچعب ، عکاس خبرنگار شوش نیوز :

ـ به آمار کشف سلاح اشاره شد ، لطفا آمار تشکیل پرونده در سال 1395 را اعلام نموده و بگویید که بیشترین پرونده ها مربوط به چه جرائمی می باشد ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ در مجموع 11544 پرونده در سال 1395 تشکیل شده که 288 پرونده نسبت به سال 1394 افزایش داشته ایم و این فزایش نسبت به سال 1393 نیز 3000 پرونده بیشتر شده است . که 90 درصد این پرونده ها بیکاری بوده و بعد از آن اعتیاد و انواع سرقت در ردیف های دوم و سوم قرار دارند .البته این پرونده ها فقط مربوط به دادستانی می باشد و پرونده هایی که در دادگستری تشکیل می شوند نظیر پرونده های طلاق که آمار بالایی است نمی باشد .

سجاد عبیدی پور ، خبرنگار خبرگزاری بین المللی تسنیم :

ـ جنازه ی مشکوکی که در محوطه ی باستانی شوش پیدا شد آیا به قتل رسیده و اگر چنین است چرا اعلام نمی شود ؟

دادستان عمومی و انقلاب شوش :

ـ نیروی انتظامی و آگاهی  هیچ آثاری از ضرب و شتم در پیکر این جنازه مشاهده نکرده اند و مشخص شدن مرگ طبیعی و یا قتل به عهده ی پزشکی قانونی است که برای کالبدشکافی به اهواز منتقل شد ، یک سری آزمایش ها صورت گرفت و تا  نتیجه ی آن از تهران به دست ما برسد می بایست حداقل سه ماه به انتظار بنشینیم .

مصطفی نظری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش در جمع بندی این نشست خبری گفت : متأسفانه در راهپیمایی روزجهانی قدس در تهران  عده ی قلیلی خودسر به رئیس جمهور ایران  اهانت کردند و این یک حرکت مجرمانه و غیر قانونی بود که دادستان عمومی و انقلاب  تهران بزرگ وارد قضیه شد و قطعا با افراد قانون شکن برخورد جدی خواهد شد .

وی افزود : در شهرستان شوش  هم اگر کسی بخواهد وحدت بین مردم را به هم زند و 16 میلیون رأی را در مقابل 22 میلیون رأی قرار دهد و دو قطبی و دو دستگی به وجود آورد برخوردی جدی به آنها خواهد شد چون ایران 80 میلیون نفر است و رئیس جمهور متعلق به کل کشور است حتی آنهایی که رأی نداده اند .

شایان ذکر است شریف احمدی رئیس اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی در آغاز این نشست خبری ضمن عرض خیر مقدم به دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش و خبرنگاران ، سخنانی در مورد نحوه ی انتخابات دوازدهمین دوره ی هیئت مدیره و بازرسان انجمن روزنامه نگاران مطرح کرد که در بخش جداگانه ای منتشر خواهد شد .

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست