تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی
عکس ـ زهرا حیدری نیا
به همت سپاه ناحیه ی شوش و با حضور جانشین قرارگاه فضای مجازی سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان از فعالین فضای مجازی تجلیل شد .
به گزارش شوش نیوز ؛ ساعت 10:30 صبح روز چهارشنبه 29 دی ماه1400 با حضور سرگرد پاسدار یونس سلیمانی جانشین قرارگاه فضای مجازی سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان ، سرهنگ دوم پاسدار علیرضا ایمانی فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش از فعالان فضای مجازی تجلیل نمود .
سرهنگ دوم پاسدار علیرضا ایمانی با بیان اینکه این حماسه برای نسل جوان باید به صورت ویژه و اساسی تبیین و تشریح شود، تصریح کرد: امروزه شبکه های اجتماعی سکاندار اقیانوس پرتلاطم اینترنت اند. شبکههایی که مبتنی بر فناوری «وب 2» فعالیت داشته و با اجتماع گرایی مجازی نقش اساسی ای را در معادلات رسانه ای جهان بازی می کنند. این وبسایت ها علاوه بر قابلیت شبکه سازی مجازی،« امکان استفاده از فرصت های مختلف در فضای اینترنت را اعم از جست وجو، خواندن و به اشتراک گذاری اخبار، آپلود عکس و فیلم، نوشتن یادداشت ها و عضویت در گروه های مختلف »، تحرک سیاسی فراهم کرده و این امر باعث اقبال کاربران اینترنتی به شبکه های اجتماعی شده است. فضای مجازی بسته به ساخت های اجتماعی شکل می یابد و «رشد فناوری، همگرایی رسانه ای و مسائل مربوط به آن»، در شرایط اجتماعی گوناگون برون دادهای متفاوتی داشته است.
وی افزود : امروزه یکی از مفاهیم و واژه های پرکاربرد در عرصه های «فرهنگی»، «رسانه ای»، «مدیریتی» و «دانشگاهی» و نهایتاً «روشنفکری» کشور، «جامعه اطلاعاتی» است که برخی عبارات به شرح زیر است: «حرف اول را در جهان امروز اطلاعات می زند و هر که اطلاعاتش بیش، توفیقش بیشتر. ما وارد دوران انفجار اطلاعات شده ایم و دیگر نمی توان جلوی نفوذ و گسترش اطلاعات را سد کرد و یا به کنترل درآورد. با جهانی شدن، همه مرزها درنوردیده شده و فاصله زمانی و مکانی از میان رفته است.» جامعه اطلاعاتی نیز مانند بسیاری دیگر از مفاهیم علوم اجتماعی تعاریف متعددی به خود دیده است. «وبستر» در (۱۳۸۳) در یک تقسیم بندی کلی ؛ پنج گونه از این تعاریف را ارایه می دهد: 1 ) ـ تکنولوژیک 2 ) ـ اقتصادی 3 ) ـ شغلی 4 ) ـ مکانی 5 ) ـ فرهنگی. از مهم ترین گونه های برشمرده «وبستر»، تعریف تکنولوژی محور است که مجموعاً به تغییر و تحولاتی در حوزه فناوری اشاره می کند که در نهایت «اطلاعات» را به کانونی ترین متغیر اجتماعی تبدیل می ماید. یعنی پس از اینکه در جامعه ای مجموعه این نوآوری های تکنولوژیک استقرار یافت، می توان از «جامعه اطلاعاتی» سخن گفت. محصول نهایی تحولات تکنیکی فوق به طور عمده به پدیده چندرسانه ای ها از یک طرف و متحد شدن ارتباطات مخابراتی، تکنولوژی های رایانه ای، شبکه های ماهواره ای و وسایل ارتباط جمعی در پدیده «اینترنت» از طرف دیگر منتهی می شود.
سرهنگ دوم پاسدار علیرضا ایمانی در پایان خطاب به فعالان فضای مجازی گفت : هم شما و هم کانون بسیج رسانه همیشه باید فعالیت های دشمنان و معاندان را در فضای مجازی رصد کنید تا قبل از این که بخواهند موضوعی را تحریف کنند و یا باعث دلسردی مردم از انقلاب شوند شما وارد عمل شوید و نقشه ی آنها را خنثی نمایید .
در پایان از فعالان فضای مجازی سپاه ناحیه ی شوش تجلیل به عمل آمد .