نخستین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان کشور با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
به گزار شوش نیوز ، رییس جهاد دانشگاهی استان زنجان شامگاه سه شنبه در مراسم اختتامیه این سوگواره گفت: رهبر معظم انقلاب از مجموعه جهاد دانشگاهی دو انتظار داشتند و از این رو این نهاد علمی و فرهنگی در مسیر تحقق این دو موضوع حرکت می کند.
مهدی عباسی افزود: رهبر معظم انقلاب انتظار دارند، جهاد دانشگاهی جوان محصل کشور را هدایت کند و حرف گزیده و برتر را بر زبان بیاورد.
وی یادآورشد: طرح هفت شهر شایستگی برنامه ای است که جهاد دانشگاهی در مسیر تحقق این مطالبات رهبر فرزانه انقلاب در دست اجرا دارد.
عباسی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان زنجان نیز در جریان اجرای این برنامه به برگزاری دو برنامه ملی سوگواره میعادگاه عاشورایی و جشنواره ملی طنز دانشجویی که در سال آتی اجرا خواهد شد، اقدام کرده است.
رییس جهاد دانشگاهی استان زنجان گفت: فراخوان نخستین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان کشور در آغاز ماه محرم امسال منتشر شد.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 400 هزار پوستر در سطح 2300 دانشگاه و مرکز علمی منتشر شد و بنر این سوگواره در 60 سایت کشوری قرار گرفت.
عباسی ادامه داد: سایت روز واقعه نیز به منظور ثبت نام و ارسال آثار به این سوگواره راه اندازی شد.
رییس جهادد دانشگاهی استان زنجان گفت: این سوگواره در شش بخش عکاسی، گرافیک، طراحی المان شهری، شعر، داستان کوتاه و فعالیتهای دانشجویان در فضای مجازی برگزار شد.
وی اضافه کرد: 150 اثر در بخش شعر، 280 اثر در حوزه داستان کوتاه، 115 اثر فضای مجازی، دو هزار و 456 قطعه عکس در بخش عکاسی، 130 طرح در بخش گرافیک و 201 طرح المانهای شهری به دبیرخانه این سوگواره رسید.
در پایان مراسم اختتامیه نخستین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان از برگزیدگان تجلیل شد.
در بخش عکاسی :
مرتضی امین الرعایایی از نیشابور رتبه نخست، مهرداد فتحی از دانشکده فنی الغدیر زنجان رتبه دوم، مهدی امینی از مشهد رتبه سوم و آثار مازیار اسدی، فایزه فضایل، علی دهقان و حامد نیرومند به طور مشترک شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش معماری، طراحی و المان شهری :
هیچ اثری شایسته کسب رتبه نخست شناخته نشد و رتبه دوم به مهسا پورفرخ از قزوین، رتبه سوم به طور مشترک به سید محمدحسن معصومی و سید محمد معصومی رسید و رضا رسولی از همدان شایسته تقدیر معرفی شد.
در بخش فضای مجازی :
نیز هیچ اثر شایسته کسب رتبه نخست شناخته نشد و میثم طاهری از دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود رتبه دوم و مهدی شجاعی از دانشگاه سما اصفهان رتبه سوم را به دست آوردند.
در بخش گرافیک :
محمد تقی پور ار دانشگاه شاهد تهران رتبه نخست ؛ میثم نامدار از سمنان رتبه دوم را کسب کردند و هیچ شخصی حایز دریافت رتبه سوم نشد.
در بخش داستان :
اسماعیل الهیاری از دانشگاه پیام نور بروجرد رتبه نخست، مریم معینی از دانشگاه پیام نور نجف آباد رتبه دوم و حمزه ولی پور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه سوم را کسب کردند.
در بخش شعر :
محمد زارعی از دلیجان و محمدحسین رجبعلی زاده به طور مشترک رتبه نخست را کسب کردند و آثار رضا نیکوکار از رشت، مهدی مهدی زاده، بهزاد نجفی به عنوان رتبه دوم شناخته شد و علی سلیمانی از دانشگاه محقق اردبیلی، منیژه رضوان از مشهد و حسین طاهری از زنجان رتبه سوم را به دست آوردند و اشعار سودابه مهیجی از تهران، حسن اسحاقی، شبنم ورزی زاده از بستان آباد، جواد چراغی از زنجان و رویا باقری از زنجان عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.