11212024پنج شنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۷۰۷۰۹3404

صد و ششمین آیین شهد صلوات شهرستان شوش برگزار شد

ساعت 20:30 یکشنبه 8 مهر1397 همزمان با سالروز رشادت های جمعی از سپاهیان شوش به فرماندهی شهید زنده «غلامعباس قلاوند» که مانع از سقوط شوش در سال 1359 شد ؛ به همت مجمع اهل بیت و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیریت ایثارگران تیپ حضرت مهدی(عج) ـ نزسا ، صد و ششمین آئین شهد صلوات در منزل « شهید جاوید الاثر عبدالحسن حرگانی منفرد »  با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط کربلایی مهدی لطیفی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی مجمع اهل بیت(ع)  حاج ابوالقاسم  بهرک از فرماندهان گردان فاطمیون مدافعان حرم حضرت زینب(س) ؛ سخنان خود را با یاد و گرامی داشت شهدای « واقعه ی کربلا ، هشت سال دفاع مقدس ، شهدای مدافع حرم ، شهدای ترور 31 شهریور اهواز و شهدای نظم و امنیت » آغاز نمود و گفت : جا دارد به هفته ی دفاع مقدس اشاره کنم ، حماسه ای که همه ی اقشار در آن به هر شکل و به هر نوع نقش داشتند ؛ اما قبل از این که به عنوان یکی از نمایندگان این مرز و بوم بخواهم در مورد خاطرات این هفته ی مقدس سخنی بگویم باید از پیشکسوتان ، رزمندگان و علمای حاضر در این آیین رخصت طلبیده تا  با خیالی آسوده از جنگی که بر ما تحمیل شد با شما جملاتی را در میان بگذارم .

وی افزود : در 31 شهریورماه 1359 رسما جنگی بر ما تحمیل شد که همانگونه که عرض کردم « اصناف و بازاریان  ـ ادارات ـ نیروهای مسلح متشکل از سپاه ، ارتش ، بسیج ، نیروی انتظامی ـ سنگرسازان بی سنگر جهاد ـ تصویربرداران و عکاسان جهاد رسانه و مطبوعات و.... اهم از خواهران و برادران و پیر و جوان » حضور  داشتند و هر کدام در فراخور کارش نقش آفرینی نمود .

فرمانده گردان تخریب و یادگار هشت سال دفاع مقدس در ادامه اظهار نمود : از این اقشار در طول جنگی که هشت سال به درازکشیده شد و برای ما یک دفاع مقدس بوده و هست تعدادی شهید شدند ، عده ای به درجه ی جانبازی نائل گردیدند و برخی هم  سال ها در اردوگاه های طاق فرسای عراق به عنوان آزاده با صبر و تحملشان برای دیگر هموطنان به اسوه ی صبر و استقامت تبدیل گشتند .اما قبل از این که بخواهم در این مورد صحبت کنم به نکته ی بسیار مهمی اشاره می کنم و آن این که ؛ قبل از پیروزی انقلاب اسلامی باید دشمن خود را بشناسیم ؛ عراقی که یک ارتش سازمان یافته ، آماده و تا دندان مسلح را در اختیار داشت ؛ رئیس جمهور و دیکتاتوری حزب بعث را به عنوان پشتیبان ، ادوات ، تجهیزات و نیروی انسانی 34 کشور جهان و هم چنین کمک های مالی کلان را به عنوان حامی پشت سر خود داشت ؛ ما با چنین دشمنانی در یک جنگ هشت ساله دفاع مقدسی داشتیم .


مسئول مالی اداره ی تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول در تکمیل بخش اول سخنان خود که جنگ نابرابر عراق علیه ایران بود اشاره کرد و تصریح نمود : در طول جنگ، صدام با دریافت بیش از 60 میلیارد دلار از رژیم‌های غربی، نیازهای مالی اقتصاد وابسته خویش را تامین می‌کرد. آمریکا علاوه بر تجهیز عراق، با کارشکنی تلاش‌هایی را در جهت محکومیت ایران در سازمان‌های بین‌المللی و جلوگیری از انتقال صحبت‌های به حق مسئولین ایرانی به دیگر کشورها و سازمانهای بین المللی انجام می‌داد.حمایت دول غربی و در راس آن‌ها آمریکا از صدام، موجب شعله‌ور شدن آتش جنگ می‌شد. آمار تجهیزات و حامیان صدام در جنگ هم به خوبی بازگو کننده نابرابری در جنگ است. به عنوان مثال در آستانه ی بازپس‌گیری «فاو» در اردیبهشت 1367، ارتش عراق حدود 5 هزار دستگاه تانک، 4500 نفربر زرهی، 5500 عراده توپ، 420 فروند هلی‌کوپتر و 720 فروند هواپیمای جنگنده و بمب‌افکن آماده برای عملیات در اختیار داشت.

وی افزود : این خیل عظیم سیستم‌های تسلیحاتی، با حداقل 300 فروند موشک زمین به زمین اسکاد بی‌، ساخت شوروی تجدید ساختار شده توسط آلمان‌ها و مقادیر زیادی مهمات شیمیایی صادراتی آمریکایی ـ اروپایی تکمیل می‌شد. حکومت بغداد با کسب این مقادیر عظیم از جنگ‌افزار‌های مدرن متعارف و غیر متعارف، توانست استعداد نیرو‌های زمینی ارتش خود را از 27 لشگر در سال 1365، به 50 لشکر در سال 1368، افزایش دهد. علاوه بر آمریکا، برزیل، انگلیس و آرژانتین که در صنعت نظامی تقریبا پیشرفته بودند تسلیحاتی را در اختیار عراق قرار می‌دادند. ایتالیا و بلژیک با ارسال موشک‌های پیشرفته ضد زره و کمک به عراق در ساخت توپخانه دوربرد و بخش‌های دیگر ارتش این کشور از جمله حامیان عراق بودند.


حاج ابوالقاسم  بهرک در ادامه یادآور شد : فرانسه  7/4 میلیارد دلار کمک مالی در اختیار رژیم  بعث عراق قرار داد. همچنین به منظور تجهیز صدام ؛ هواپیماهای « میراژ ،  سوپر اتاندارد و موشک‌های لیزری» که از آخرین دستاوردهای صنعت نظامی فرانسه بود در اختیار ارتش عراق قرار ‌گرفت. بحث در هیأت دولت فرانسه درباره امکان حمایت از دستیابی محدود عراق به سلاح هسته‌ای در جنگ نیز دلیلی دیگر بر حمایت فرانسه از صدام بود. آلمان نیز از دیگر کشورهایی بود که با ارسال مواد شیمیایی به یاری صدام شتافت به طوری که عراق را قادر ساخت تا 6000 تن بمب شیمیایی علیه ایران به کار گیرد.

این مدافع حرم در ادامه به اتحاد بلوک شرق و غرب علیه ایران در این جنگ نابرابر اشاره کرد و گفت : اما عجیب‌ترین اتفاق قرن همسویی شرق و غرب در جنگ بین عراق و ایران بود. با آغاز هجوم عراق، آمریکا و شوروی که پس از جنگ دوم جهانی درگیر جنگ سرد با یکدیگر بودند در صف حامیان صدام قرار گرفتند. در این بین شوروی نیز همچون آمریکا انواع کمک‌های تسلیحاتی، نظامی و مالی به صدام را جزو برنامه‌های خود قرار داد. پیشرفته‌ترین هواپیماهای جنگی، بالگرد، تانک و سلاح‌های دیگر از جمله تسلیحاتی بود که شوروی به عراق ارسال کرد. علاوه بر این فرماندهان ارتش شوروی با حضور در بغداد، آموزش‌های لازم را به ارتش عراق ارائه می‌دادند. حدود ۸۵ درصد تجهیزات استفاده شده از سوی عراق در حمله به ایران، ساخت کشور شوروی بود. بیش از ۴۰۰ تانک تی ۵۵، ۳0۰ موشک زمین به زمین اسکاد بی، هزار تانک تی ۶۲، بیش از ۵۰۰ تانک پیشرفته تی 72 و نزدیک به ۲۰۰ فروند انواع هواپیماهای میگ تنها بخشی از کمک‌های شوروی سابق به عراق در جنگ با ایران بوده است. در کنار کمک‌های مستقیم نظامی، دولت عراق برای توسعه برنامه موشکی بالستیک خود توانست کارشناسان موشکی شوروی را به خاک عراق دعوت کند. حضور این کارشناسان گرچه هیچگاه به تکنولوژی ساخت موشک‌های بالستیک منجر نشد، اما نشانه روشنی از پشتیبانی همه‌جانبه شوروی از عراق است. البته علاوه بر فهرست فوق باید کشورهایی چون «سوئیس، سوئد، لهستان، یوگسلاوی، چین، رومانی، ایتالیا، سنگاپور و ... »را نیز به حامیان صدام اضافه کرد.


وی در پایان این بخش از سخنان خود اظهار داشت : باید اشاره کرد که روال حمایت غرب و شرق از صدام، تنها به دوران جنگ عراق و ایران محدود نشد و پس از پایان جنگ هم این روند ادامه یافت. عراق افتخار ژاندارمی منطقه، یعنی همان عنوانی که پیش از انقلاب ایران ؛ رژیم طاعوتی در اختیار داشت را کسب کرد.

فرمانده گردان تخریب و یادگار هشت سال دفاع مقدس در بخش دوم سخنان خود که در واقع مهم تر از بخش اول است به آمار تلفات ، شهداء و مجروحین ایران و مقایسه ی آنها با تلفات و کشته شدگان عراق تا دندان مسلح اشاره کرد و خاطر نشان نمود : وقتی به آمار نگاه می کنیم دوبرابر و در برخی موارد تا سه برابر تلفات دشمن از ما بیشتر است مثلا دشمن در طول هشت سال جنگی که به ما تحمیل کرد ؛ 70000نفر اسیر داد و در مقابل ما حدود 40000نفر اسیر دادیم ؛ در مجموع ما ۲۱۳۲۵۵ ﻧﻔﺮ شهید دادیم و عراق سه برابر این رقم کشته داشت ؛ به نظر شما علت چیست که دشمن با آن همه آمادگی  سه برابر ما هم تلفات می دهد هم اسیر و کشته ؟ قطعا چیزی جز « ایمان » نیست و همین شهامت ها و رشادت هایی که مردم از خود نشان دادند و این به ما می گوید همه چیز به داشتن ابزار جنگی برای موفقیت و پیروزی نیست بلکه با ایجاد وحدت ، یکپارچگی ، همدلی و نیروی ایمان در مقابل هر دشمنی قوی تر از کشورهایی که در کنار عراق حضور داشتند با دست خالی پیروز و سربلند خواهیم شد .


وی افزود : یادم می آید در آن زمان وقتی هواپیماهای عراق بر فراز هر شهری می آمدند و بمباران می کردندیکی از دلایل این بمباران ها ایجاد رعب و وحشت بین مردم بود که در مقابل نظام بایستند اما این مردم وفادار به نظام و انقلاب  روز به روز پخته تر و آبدیده تر گشتند و در کنار نظام و انقلاب اسلامی ایستادند ؛ الان هم همان مردم را داریم با ایمان تر و راسخ تر که در حمله ی تروریستی 31 شهریور 1397 در اهواز این ایمان ، اراده و همدلی مردم را دیدید .


حاج ابوالقاسم  بهرک از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس شهرستان دزفول سپس به شهید اسماعیل جنگ از شهدای شهرستان شوش اشاره کرد و خاطر نشان نمود : شهید اسماعیل جنگ در گروه شناسایی و تخریب رشادت های زیادی از خود نشان داد ، معمولا در شناسایی ها ؛ اطلاعات لشکر و ادوات دشمن حائز اهمیت است . اطلاعات این شهید والامقام و دیگر همرزمانش و آنهایی که در شناسایی  دشمن دست داشتند در طراحی برخی از عملیات ها تأثیر مثبت داشت . کلا در این جنگ شهدا و جانبازانی را تقدیم نمودیم و جا دارد چون این شهدا در سنین مختلف از « 12 ساله تا 80ساله » بودند و با توسل به ائمه ی اطهار(ع) به کمال رسیدند به نسل امروزی بگوییم بدون متوسل شدن به اهل بیت ؛ رسیدن به کمال جز محالات است . لذا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در قالب «  تفسیر وصیت نامه ها ، بازگویی خاطرات ، ذکر صلوات و... » حاوی نکاتی است که «اسوه اخلاق، ایثار و رشادت» است و این موضوع می‌تواند به عنوان مهمترین عامل برای مقابله با تهاجم فرهنگی مورد اهتمام بیش از پیش قرار گیرد. و این یعنی خون شهداء هیچوقت هدر نمی رود .

در ادامه  کربلایی سید محمد مجتبایی  از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) با ذکر مصیبت و نوحه سرایی ؛ شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و دیگر یاران باوفایش را برای -حاضرین در مراسم یادآوری نمود .


حاج ناصر پیوست مدیر مجمع اهل بیت ضمن قدردانی از « قاری قرآن کربلایی مهدی لطیفی ، مداح اهل بیت(ع) کربلایی سید محمد مجتبایی و  یادگار هشت سال دفاع مقدس حاج ابوالقاسم بهرک» ؛ به فرازی از زندگی شهید مجلس به نام اشاره کرد و گفت : شهید جاوید الاثر عبدالحسن حرگانی منفرد در تاریخ 4 دیماه 1339 در شهرستان اهواز دیده به جهان گشود و پس از گذراندن مراحل آموزش نظامی در ارتش جمهوری اسلامی به شمال غرب کشور  عازم شد و در تاریخ 8 مهرماه 1364 به درجه ی رفیع شهادت نائل گردید و با توجه به این که محل سکونتشان شهرستان شوش است ؛ پیکر پاکش در گلزار شهدای این شهرستان به خاک سپرده شد و ما برای شادی این شهید والامقام با استفاده از حروف ابجد  18514 صلوات در این آیین ـ 19000 صلوات توسط مردم ولایتمدار شوش ؛ 18000 هزار صلوات  از طرف گروه یاضامن آهوی مشهد مقدس و 10000 صلوات توسط اهالی شهر میانرود از توابع شهرستان دزفول و در مجموع 65514 صلوات قرائت شد .


شایان ذکر است صدو هفتمین آیین شهد صلوات روز  یکشنبه 15 مهر1397 ساعت 20:30 در منزل عبدالزهرا آل کثیر  به نیت « شهید صدام آل کثیر و فرزند شهیدش عبدالرضا آل کثیر » در شهر حر ریاحی  ـ روبه روی میدان تعزیه ی امام حسین(ع)  پلاک 71 برگزار می شود .

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست