گردآورنده ـ عباس کرم الهی
اگر وحدت خودمان را از دست بدهیم و« انقلاب و ولایت» را تنها بگذاریم به خون تمام شهیدان خیانت کردهایم و خدا ما را نمیبخشد. و بدانیم بهترین آسوده خاطری شهدا به جا آوردن وصیتنامه ی آنهاست .
سئوالی که به ذهن میرسد، این است که : شهدای هشت سال دفاع مقدس از ما چه میخواستند ؟و ما بعد از 33 سال از اتمام جنگ چه جوابی داریم که به شهدا بدهیم ؟ بهترین راه برای رسیدن به این پاسخ که شاید هزاران جواب داشته باشد ؛ مرور و خواندن دست نوشتههای شهیدان است که در قالب وصیتنامههایشان به ما راه را نشان داده و خواستهشان را بیان کردهاند. رهبر فرزانه انقلاب هم بارها در بیاناتشان به این نکته اشاره فرموده است که «وصیت نامه شهدا را بخوانید...». این توصیه در کلام گهربار حضرت امام خمینی (ره) نیز دیده میشود. لذا در این شب جمعه که متعلق است به آقا امام زمان(عج) ؛ فرصتی است تا با هم مروری داشته باشیم بر گزیدهای از وصیت نامههای شهدای عزیزمان؛ باشد که مشمول دعای خیرشان باشیم .
علمداران انقلاب اسلامی که امروز عند ربهم یرزقون هستند، همانند مرادشان انتخابات را مظهر خداباوری، مردم باوری و خودباوری میدانستند؛ آنها حتی بر اساس تکلیف خود، در آخرین نوشتههای خود بر این موضوع حساس و سرنوشتساز کشور تأکید کردند.
در وصیت شهید سیدعلی اعتصامی آمده است:
ای امت شهیدپرور حالت انقلابی و مذهبی خودتان را حفظ کنید و در صحنه انتخابات شرکت فعال داشته باشید و صحنه را ترک نکنید که این خواست دشمن است.
شهید مهدی جعفری بیان میکند:
از مردم غیور و شجاع میخواهم که در مسائل سیاسی و انتخابات وارد شوند و نگذارند ولایت فقیه و روحانیت در خط امام مظلوم واقع شوند.
شهید حسین ترک میگوید:
اسلام آدم بیتفاوت و کنارهگیر از مسائل سیاسی نمیخواهد. حضور در انتخابات یعنی راه سعادت را انتخاب کردن و دنبال وسوسههای شیطان نرفتن.
شهید سیدرضا فاطمی تأکید میکند:
در انتخابات با کمال شناخت، آگاهی، بصیرت و ایمان انتخاب کنید.
در نوشته ی شهید رضا جوادی آمده است:
آگاهانه انتخاب کنید و نگذارید هوسهای شیطانی در شما راه پیدا کند.
شهید عباس جوشقانیحسینآبادی بیان میدارد:
خوب دقت نمایید به چه کسی رأی میدهید که اگر خطا کنید روز قیامت جوابگوی خون شهیدان خواهید بود.
در وصیت شهید اسدالله حبیبی آمده است:
هر کس به اندازه توانایی خویش احساس مسئولیت کند. در انتخابات با هوشیاری تمام به تقویت اسلام بپردازید. مبادا بگویید چیزها گران شده یا اجناس کم است و هی نگویید انقلاب برای ما چه کرده، بگویید ما به عنوان یک شیعه امام زمان(عج) چه کاری برای انقلاب و امام زمان(عج) کردهایم.
شهید آیتالله مساح بوانی میگوید:
با حفظ شور و شوق انقلابی و حضور در صحنه انتخابات مشت محکم بر دهان ایادی استکبار بزنید.
شهید علی طباطبایی بیان میکند:
ای مردم در صحنه باشید و افرادی را انتخاب کنید که ثمره خون شهیدان را پایمال نکنند که در این صورت شما مسئول خواهید بود.
شهید صفر جبار زارع نوشته است:
در همه انتخابات شرکت کنید و رأی خود را بدهید.
شهید سید مهدی مشایخی میگوید:
با حضور در صحنه نماز جمعه، راهپیماییها و انتخابات به حفظ دستاوردهای انقلاب و حراست از آنها بپردازید.
در وصیت شهید علی گودرزی آمده است:
مواظب ضربه منافقین باشید. اینها در نهادها، انتخابات در اجتماعات نفوذ میکنند و ضربه میزنند. امام عزیزمان فرمود خطر منافقین از کفار بدتر است.
شهید محمدعلی قیصری میگوید:
در انتخابات شرکت کنید که تکلیف الهی است. رأی شما دفاع از اسلام و قرآن است و مواظب باشید به کسانی که برای شهرت و قدرت خود را مطرح ساختهاند رأی ندهید.
در نوشته شهید قدمعلی عابدینی آمده است:
همیشه در صحنه باشید و پا به پای مردم صحنهها را پر نگه دارید و در انتخابات فعالانه شرکت کنید و مواظب دشمنان داخلی و خارجی باشید.
شهید علیرضا کریمی میگوید:
صحنهها را خالی نکنید و وحدت خود را حفظ کنید و با شرکت در نمازهای جمعه و جماعت و برنامه انتخابات چشم دشمنان اسلام را کور کنید.
در وصیت شهید فرجالله رضایی آدریانی آمده است:
برادران هوشیار باشید در انتخاب افراد مواظب باشید غافل نشوید که در دام تبلیغات دشمنان اسلام بیفتید حتی در رفت و آمدهای خود مراقب باشید که کسی شما را از مسیر رهبری خارج نکند.
انتخابات مجموعه عملیاتی برای گزینش فرمانروایان یا تعیین ناظرانی برای مهار کردن قدرت، تدبیر شده است. از این دیدگاه انتخابات به معنی فنون گزینش و شیوه های مختلف تعیین نمایندگان است. ابزاری است که بوسیله آن می توان اراده شهروندان را در شکل گیری نهادهای سیاسی و تعیین متصدیان اعمال اقتدار سیاسی مشارکت داد.
در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران، «شهدا» همواره به عنوان الگوهایی مهم به جامعه معرفی شده اند که با توجه به سخنان و رفتار آنها می توان در« اصلاح جامعه عملکردی پویا و مثبت داشت.» وصیتنامه شهدا یکی از یادگاری هایی است که آنها از خود برای آیندگان باقی گذاشته اند.
وصیت نامه ی شهدا حاوی مهمترین توصیه های«اخلاقی، اجتماعی ، فرهنگی و سیاست داخلی و بین المللی »است.همانگونه که در ابتدا به فرازی از این وصیتنامه ها اشاره شد .
امید است که مردم ولایتمدار شهرستان شوش با حضور حداکثری خود پای صندوق های اخذ رأی در روز جمعه 28 خردادماه 1400 ثابت کنند که همچنان به فرمان مقام معظم رهبری بوده و در گام دوم انقلاب با انتخاب یک رئیس جمهور انقلابی به شهدا که هر چه داریم از آنهاست نیز لبیک بگویند .ان شاءالله
رسهای زندگی برای همه اقشار جامعه به ویژه جوانان است. انتشار این وصیتنامهها در «فضای مجازی، مدارس و دانشگاهها» سبب ترویج فرهنگ جبهه و دفاع مقدس و ایجاد تحول و بهبود مشکلات در حیطههای «اخلاقی، اجتماعی ، فرهنگی و سیاست داخلی و بین المللی »خواهد شد.همانگونه که در ابتدا به فرازی از این وصیتنامه ها اشاره شد .
امید است که مردم ولایتمدار شهرستان شوش با حضور حداکثری خود پای صندوق های اخذ رأی در روز جمعه 28 خردادماه 1400 ثابت کنند که همچنان به فرمان مقام معظم رهبری بوده و در گام دوم انقلاب با انتخاب یک رئیس جمهور انقلابی به شهدا که هر چه داریم از آنهاست نیز لبیک بگویند .ان شاءالله