12032024سه شنبه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۹۷۰۶۰۲3341

امام جمعه ی موقت شوش گفت : مسئولین برای خدمتگزاری شهید رجایی را الگوی خود قرار دهند

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

روز جمعه 2 شهریور 1397  پس از اقامه ی اذان ظهر ، در اولین روز از هفته ی دولت و سالروز شهادت  سید علی اندرزگو  ، نماز جمعه ی شهرستان شوش  به امامت حجت الاسلام عبدالرزاق عفری در مصلای این شهرستان برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ امام جمعه ی موقت شهرستان شوش ضمن توصیه ی خود و نمازگذاران به رعایت تقوای الهی ؛ خطبه ی اول را به واقعه ی عید غدیر خم و آغاز ولایت حضرت امام علی (ع) اختصاص داد  و در این خصوص گفت : رسول خداوند حضرت محمد (ص) در غدیر خم در معرفی امیرالمؤمنین (ع) به جانشینی خود ، خطبه ای غرّاء و مفصل درباره ی امیرالمؤمنین و فرزندان و جانشینان وی و اهل بیت (ع) و نیز در باره امام زمان حضرت مهدی موعود(عج) ایراد فرمودند که در بخشی از این خطبه آمده است : خداوند چنین وحی فرستاد «يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ ـ في علي ـ وَإِن لَّمْ تَفْعلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللّهُ يَعصِمُكَ مِنَ النَّاسِ///اي فرستاده ما! آن چه از سوي پروردگارت ـ در باره علي عليه السلام ـ بر تو وحي شد، ابلاغ كن، وگرنه رسالت خداوند را به انجام نرسانده‌اي؛ و او تو را از آسيب مردمان نگاه مي‌دارد»

خطیب موقت نماز جمعه شهرستان شوش افزود : عمود این خطبه ی جریان ساز غدیر خم «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» است. این جمله در یک کلمه به «ولایت» حضرت امیر علیه السلام تصریح دارد. ولایت کلمه ای است که معنا و مفهوم آن در یکی دو جمله خلاصه نمی شود بلکه همه زندگی پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) تا خالدین فیهایِ جنت العدن، قطره ای از گستره ی دریا معنای آن است. به عبارت دیگر هر آنچه از کمال و جمال معصومین؛ از آدم تا خاتم شنیده اید همه و همه جلوه ای از معنای من کنت مولاه فهذا علی مولاه است و الا معنای ولایت خارج از عقول ما و بلکه اولیاء و انبیای عظام است؛ مگر نه این است که پیامبر اکرم (ص) که درود خدا بر او باد فرمود: « یا علی! ما عرفک حق معرفتک غیر اللّه و غیری گویی همه آنچه که از آدم ابوالبشر تا قیام قیامت و بعد از آن خواهید دید و شنید همه و همه جهت تفسیر و تبیین همین مقام است. با نگاهی به معنای لغوی ولایت می شود بر حقانیت مدعای فوق استدلال نمود.»


وی در پایان خطبه ی اول  امام علی(ع) را قرآن ناطق دانست و به گفت : از امام صادق(ع) پرسیدند آیا قرآن کتابی ناطق ایت ؟ ، ايشان فرمودند: «قرآن سخن نمى‏گويد: ليكن محمد(ص) و اهل بيت او(ع) ناطق به كتاب ، يعنى قرآن  مى‏ باشند.» امام صادق(ع) در حديثى ديگر فرمود: «امير المؤمنين(ع) مى‏ فرمايد: «من علم خداوند و... زبان گوياى خداوند... هستم.»

حجت الاسلام عبدالرزاق عفری امام جمعه ی موقت شهرستان شوش خطبه ی دوم را با توصیه ی خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی آغاز نمود و ضمن تبریک فرا رسیدن آغاز هفته ی دولت به مسئولین کشوری ، استانی و شهرستانی ؛ سالروز شهادت شهید محمدعلی رجایی رئیس جمهور و شهید حجت الاسلام محمد جواد باهنر نخست وزیر را گرامی داشت و در این خصوص اظهار داشت : بارزترین ویژگی شهید محمدعلی رجایی دومین رییس جمهور اسلامی ایران « ساده زیستی » و دومین فاکتور مهم ایشان « صداقت و راستگویی با مردم » بود. همیشه سعی می کرد خود را هم سطح طبقات پایین جامعه بداند چرا که او می دانست فقر چیست و نیازمند کیست .


وی افزود : از مهم ترین ویزگی هایی که شهید رجایی را به عنوان یک اسوه و کسی که الگوی مدیریت کلان کشور بود، در اذهان جا داده در درجه اول بی تکلفی وی بود، او زندگی ساده ای داشت و در زندگی کاری هم این حال و هوا را داشت و چون جنس او از طبقه پایین یا متوسط مردم بود در جنوب شهر زندگی می کرد . وی وقتی در بحبوحه ای که بنی صدر مخالفت می کرد دو نکته را برای معرفی خود گفت و تاکید کرد که « من فرزند ملت هستم و مقلد امام هستم » در همین سه نکته شهید رجایی همه ی  ابعاد خود را معرفی کرد یعنی درست زمانی که امام خمینی(ره) تعیین خط می کردند که مسئولین از خود مردم و از قشر مستضعف و متوسط جامعه باشند در این گیرودار کسی آمد که از جنس مردم بود و این همان موضوعی است که امام تاکید داشتند و وقتی شهید رجایی آمد چند محور را دنبال کرد. از ویژگی های بارز وی این بود که مثل مردم، با مردم و ساده زیست بود و زندگی خود را بعد از ریاست جمهوری در خیابان ایران حفظ کرد و وقتی برای بازدیدها می رفت خانواده شهدا اولویت داشتند.


 

امام جمعه ی موقت شهرستان شوش در ادامه دوری از تکبر و ریا را از دیگر خصوصیات بارز شهیدان رجایی و باهنر عنوان کرد و گفت: مسئولین کشوری ، استانی و شهرستان شوش برای خدمتگذاری  شهید رجایی را الگوی خود قرار دهند .

وی با بیان این که وحدت رمز پیروزی و رسالت اصلی خدمت به مردم است اظهار داشت: اعتماد مردم ونامیدی دشمن وموفقیت های ما در تمام عرصه ها اعم از « سیاسی ، فرهنگی  و اقتصادی » نتیجه ی وحدت است و اگر خواهان حل مشکلات اقتصادی داخلی هستیم نباید این تحریم ها را بهانه ای برای رکود  اقتصاد کشور بدانیم بلکه ما از همان آغاز جنگ تحمیلی هشت ساله تحمل تحریم های سخت تر از این هم بوده ایم اما وقتی که وحدت و همدلیب را حفظ کرده ایم سربلند ببرون آمده ایم چون این مردم  در تمام عرصه ها و صحنه ها سهیم بوده و تأثیر گذار بوده اند از انتخاب مجلس خبرگان رهبری تا انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت مستقیم  خود انتخاب کرده اند و در زمان پیروزی انقلاب اسلامی همین مردم بودند که انقلاب را به پیروزی رساندند .



خطیب موقت نماز جمعه ی شهرستان شوش : حمایت ایران از مظلومان جهان را یک وظیفه ی شرعی و قانونی دانست و در این خصوص اظهار داشت : در هر جای جهان که مظلومی مورد ستم ظالمی قرار گیرد و آن مظلوم دست  حمایت  دراز کند ما هم به حمایت او می رویم و این پیام امام زمان(عج) است که از مظلومان و مستضعفان حمایت شود .

وی در پایان گفت : اگر می خواهیم در عمل ثابت کنیم که همچون شهید رجایی ساده زیست هستیم و می خواهیم او را الگوی خود قرار دهیم  از این زندگی های تجملاتی کلا خود را دور کنیم ؛ به مردم دروغ نگوییم  و حقوق بیت المال را همچون شهید رجایی رعایت کنیم .

دکتر عدنان غزی  فرماندار شهرستان شوش به مناسبت آغاز هفته ی دولت به عنوان سخنران بین صلاتین قرار گرفتن هفته ی دولت بین دو عید مذهبی  « قربان و غدیر» را به فال نیک گرفت و در این خصوص گفت : این نظام و این انقلاب متعلق به مردم است و همه ی ما مسئولین که از جنس مردم برخواسته ایم  حفاظت از  نظام ، انقلاب و ولایت را باید وظیفه ی خود بدانیم

 

وی در ادامه به شوش قبل از انقلاب و مقایسه ی آن با شوش امروز پرداخت و در این خصوص ترسیم نمود : به یاد داشته باشیم که قبل از انقلاب فقط یکی دو خیابان اصلی و مهم این شهر آسفالت شده بود اما امروز می بینیم که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی حتی کوچه پس کوچه های شوش هم از نعمت آسفالت بهره مند هستند ؛ قبل از انقلاب شهر شوش فاقد نعمت گاز رسانی بود اما امروز حتی روستاهای مهم از این نعمت  استفاده می کنند و یا در بخش « بهداشت و درمان ، برق رسانی ، آبرسانی ، تلفن و... »همین رشد  را شاهد هستیم .


فرماندار شهرستان شوش به شعار اصلی انقلاب اسلامی اشاره کرد و خاطر نشان نمود : طبیعی است وقتی شعار اولیه ی ما « استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی » است در ابتدا جمهوریت و اسلامیت ما  در سطح جهان دشمنانی داشته باشد و همانگونه آنهایی که سنشان اقتضا می کند  دیدند که 36 کشور به صورت مستقیم یا غیر مستقیم  وارد یک جنگ تحمیلی هشت ساله علیه انقلاب نوپای ایران شدند همانطور که امام جمعه ی موقت اشاره کردند با ایجاد وحدت و همدلی توانستیم پیروز شویم بدون این که وجبی از خاکمان را به دشمنان تقدیم کنیم و امروز همه بعد از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی  و با وجود مشکلات عده ای که دشمنان در پیش رویمان قرار داده اند ولی  کشورما  روز به روز رشد و ترقی می یابد.


وی در بخش ایجاد فرصت های اشتغال در اواخر سال 1396 و اوایل سال 1397 اشاره کرد و اظهار داشت : خوشبختانه با ایجاد 128 طرح اشتغال زا  در 5 شهر بالای جدول استان خوزستان  قرار گرفته ایم و این را مرهون تلاش ها و پیگیری های « شورای اداری ، شورای تأمین ، امام جمعه و نمایتنده ی شهرستان شوش در مجلس شورای اسلامی » می دانم که جا دارد از تک به تک آنها تشکر و قدردانی نمایم .بی شک این همراهی و همدلی که رشد 15 درصدی در بخش اشتغال را در پی داشته است اگر به همین روال ادامه داشته باشد به  نقطه ی اوج و ترقی خواهیم رسید .

اما این هفته پشت میز خدمت که ابداعی از ستاد برگزاری نماز جمعه ی شهرستان شوش در سطح کشور و با همکاری فرمانداری چند هفته ای است دایر شده ، دکتر محمدعلی نورمحمدی رئیس  و کارشناسان اداره ی امور مالیاتی شهرستان شوش از ساعت 12 ظهر تا قبل از اذان ظهر حضور داشتند و با مهربانی به ارباب رجوع خود پاسخ  دادند .


جمعه ی هفته ی آینده عبدالامیر خنیفر مدیر اداره ی آموزش و پرورش شهرستان شوش پشت میز خدمت قرار گرفته و پاسخگویی  مردم ولایتمدار شهرستان شوش خواهد بود .


 

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست