10182024جمعه
Last updateسه شنبه, 03 نوامبر 4505 7pm
کد خبر: ۰۳۰۷۲۰5277

امام جمعه شهرستان شوش گفت : مطمئن باشید اتفاق بزرگی در راه است

ارسال فایل صوتی خطبه ها ـ دانیال فلاحی زاده

تایپ خبر ـ عباس کرم الهی

عکس ـ دانیال فلاحی زاده

نمازجمعه ی جمعه ی این هفته 20مهرماه 1403 «هم زمان با روز بزرگداشت حاقظ» به مجریگری « عبدالامیر بشکار » ـ تلاوت قرآن« علی احمدی» مؤذنی « علی دیناروند  » و قرائت دعای آل یاسین توسط « حاج عبدارحیم انصاری» نماز سیاسی نماز سیاسی  جمعه به امامت حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی  در مسجد شهید دانش حرم مطهر حضرت دانیال نبی(ع) برگزار شد .

 

به گزارش شوش نیوز ؛ با حضور « مهندس محسن حویزه فرماندار شهرستان شوش ـ حجت الاسلام شیخ عارف آل کثیر رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شوش دانیال(ع) ) ـ سرهنگ محمد محمدی نسب فرمانده نیروی انتظامی ـ علی الهایی رئیس بنیاد شهید و ایثارگران ـ غلامحسین نظری رئیس کمیته ی امداد حضرت امام خمینی(ره) شوش ـ  عامر الهایی سرپرست اداره آموزش و پرورش ـ عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای  ـ محمدحسن پور نعمت رئیس اداره ی اوقاف و امور خیریه ـ عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ـ جمعی از عشایرغیور ـ  جمعی از هنرمندان ـ اصحاب رسانه و مطبوعات ـ اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال (ع)  ـ  رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ـ اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) و بانوان» نماز جمعه ی شهرستان شوش به امامت حجت الاسلام شیخ مرتضی مرعشی  در مصلای نمازجمعه برگزار شد .


 

امام جمعه ی شهرستان شوش در ابتدا به دعا و نیایش پرداخت و گفت :«بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ . الحمد للَّه ربّ العالمین . لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم . حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ . العبد المؤید و رسول المسدد المصطفی الامجدالمحمود الاحمد القاسم مصطفی محمد(ص) السلام علی ابن ابیطالب و آله الطیّبین الطاهرین المعصومین الهداة المهدییّن و لعنت الله علی اعدائهم اجمعین من الآن الی قیام یوم الدین . أستغفر الله الذی لا اله الّا هوالحی القیوم و أتوب الیه توبة عبدٍ خاضعٍ مسکینٍ مستکین ، لا یستطیع لنفسه صرفاً و لا عدلاً و لا نفعاً و لا ضراً و لا حیوةً ولا موتاً و لا نشورا و صلّی الله علی محمدٍ و عترته الطّیبین الطاهرین الآخیار الأبرار و سلّم تسلیما . اللهّم صلّ علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم و أهلک عدّوهم من الجنّ و الأنس من الأولیّن و الآخرین  . ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را دعوت به تقوای الهی می کنم که همان راه خداست  .راه انبیاست . راه پیغمبران است که از مسیر انجام واجبات ؛ ترک محرمات ؛ خدمت به خلق و گره گشایی از مردم می گذرد . روز جمعه است ؛ متعلق به آقا امام زمان(عج) است


 

امام جمعه ی شهرستان شوش افزود : نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) فرمودند :« قول الناس یوم الاقیام اکثرم الیه صلات فی دارآخره /// نزدیک ترین شما فردا در قیامت کسانی هستند که در دنیا زیاد دائما صلوات می فرستند » پیام همیشگی نماز جمعه ؛ پیام دعوت به تقوای الهی است ؛ تقوای الهی ؛ یعنی ؛ دعوت به عمل کردن به سفارشات و احادیتِ 124 هزار پیغمبر و پیعمبر زاده . تقوای الهی ؛ فرنلیشات پیغمبران ؛ صالحان و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را فراموش نکنیم ؛ تقوای الهی یعنی آنچه که می دانیم  و می شنویم به آنها عمل کنیم . تقوای الهی یعنی اینکه قدر فرصت ها را بدانیم ؛ فرصتها زود گذر هستند ؛ فرصت ها مانندِ ابر و باد بهاری می گذرند ؛ لذا خطیب نماز جمعه اول خودش و بعد نور عزیزان بهتر از خودش را دعوت می کند به این راه خدا ؛ راهِ اهل بیت(ع) .


 

خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش افزود : مناسبت پیش روی مهمی داریم و آن هم ولادت با سعادت آقا امام حسن عسکری(ع) پدر آقا امام زمان(عج) است .لذا از فرصت استفاده می کنیم بر آن سنت همیشگی , وقتی یک مناسبتی هست خطبه ی اول را پیرامون همان معصوم می پردازیم .


 

حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه به سبک زندگی حضرت امام حسن عسکری(ع) پزداخت و گفت : حضرت امام حسن عسکری(ع) با تمام دشواری‌های پیش رو در 22 سالگی ازدواج کردند و ثمره ازدواجشان از نظر علمای شیعه تنها یک فرزند بود. امام یازدهم شیعیان با تنها فرزندشان، امام زمان (عج) رفتار سنجیده و دقیقی داشتند. امام حسن عسکری (ع) همواره به فرزندشان احترام می‌گذاشتند و اطرافیانشان را هم به رعایت حال حضرت مهدی (عج) سفارش می‌کردند. ایشان در خصوص رفتار با فرزندان مطالب ارزنده‌ای دارند. در رابطه با توصیف رفتار امام حسن عسکری (ع) در داخل خانه روایتی از آن حضرت نقل شده که فرموده‌اند: «با فرزندانتان طوری رفتار نکنید که نسبت به شما جری شوند. حتی با یکدیگر طوری برخورد نکنید که فرزندانتان احساس کنند می‌توانند مقابلتان بایستند. چون در این صورت وقتی به بزرگ‌سالی رسیدند طوری رفتار خواهند کرد که مجبورید آن‌ها را نفرین کنید». در حقیقت ایشان در این حدیث تربیت کودک را طوری عنوان می‌کنند که درنهایت پدر و مادر هم مسئول رفتار خود می‌شوند. به عبارت دیگر بازتاب رفتار پدر و مادر نه‌تنها با فرزند بلکه با همدیگر در آینده فرزند مؤثر است.


امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به متواضع بودن امام حسن عسکری(ع) نزر همسرش اشاره کرد و اظهار داشت : ازدواج امام حسن عسکری (ع) و رفتار با همسرشان از دو منظر اهمیت دارد: نخست اینکه همسر ایشان از اسرای رومی بود که بعد از جنگ بین مسلمانان و روم به عنوان اسیر وارد سامرا شد. نرجس خاتون که از او در برخی اسناد با نام‌های «سوسن» یا «ملیکه» هم یاد شده، از نوادگان شمعون بود که امام هادی (ع) او را خریدند و به عقد پسرشان درآوردند. امام یازدهم شیعیان با اینکه با یک بانوی اسیر ازدواج کرده بودند اما هیچ‌گاه نسبت به او سخت نگرفتند. حتی از او به پاک‌دامنی و شایستگی تعریف می‌کردند. امام به قدری در مورد رفتار با خانواده حساس بودند که می‌فرمودند با اهالی خانه و مردم با تواضع و فروتنی رفتار کنید. کسی که در مقابل خانواده‌اش متواضع باشد، در آخرت از صدیقین محسوب می‌شود و در زمره شیعیان راستین امیرالمؤمنین (ع) قرار می‌گیرد. آن طور که از این حدیث برمی‌آید امام تواضع و فروتنی نسبت به خانواده و عموم مردم را سیره و روش معصومین (ع) می‌دانستند.


 

حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه به محزون در غم دیگران و خوشحال در شادی آنان پرداخت و خاطر نشان نمود : امام حسن عسکری (ع) در خانه‌ای به دنیا آمدند که 3 برادر به نام‌های حسین، جعفر و محمد در آن زندگی می‌کردند. حسین مردی با تقوا و عابد بود که امام به او عشق می‌ورزیدند. امام حسن عسکری (ع) نه‌تنها در مورد او بلکه درباره تمام برادران ایمانی‌شان می‌فرمودند: «کسی که حقوق برادران و اعضای خانواده‌اش را بداند و رعایت کند، نزد خدا ارج و قرب ویژه‌ای پیدا می‌کند». امام در تعریف دوست خوب، او را هم‌ردیف برادر دانسته‌اند و فرموده‌اند: «بهترین دوست و برادر کسی است که خطاهای تو را به عهده بگیرد و خود را در آن‌ها مقصر بداند». امام حسن عسکری (ع) همان طور که با روی گشاده با مؤمنان رفتار می‌کردند، به شیعیان هم می‌فرمودند وظیفه آن‌هاست که با مؤمنان با اخلاق خوب و نیک برخورد کنند. به عبارتی ایشان به مؤمنان تکلیف می‌کنند که با برادران دینی خود با خلق و خوی پسندیده رفتار کنند. حتی به قدری درباره رفتار با مردم حساس بودند که می‌فرمایند: «در غم مردم محزون باشید و در شادی‌هایشان مسرور». یعنی انسانی که شاد یا غمگین باشد، باید مراعات حال مردم را بکند چراکه در غیر این صورت افراد محزون با رفتار خنده او ناراحت می‌شوند و شادی افراد خوشحال را با غم و غصه‌اش از بین می‌برد امام حسن عسکری (ع) در سوگ برادرشان عزاداری کردند، در مراسم تشییع او حاضر شدند و معتقد بودند این رفتار از حقوق برادران است نسبت به یکدیگر..


 

خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به مهربانی آن حضرت با مخالفان اشاره کرد و یادآور شد : امام حسن عسکری (ع) در برابر همه مردم رفتار سنجیده‌ای داشتند. حالا فرقی نمی‌کرد آن افراد با ایشان رفتار خوبی داشتند یا بد. جعفر کذاب از برادران امام بود که رفتار درستی با ایشان نداشت اما حضرت همیشه با احترام با او برخورد می‌کردند. سازش و مدارا با مردم نااهل و مخالف بهتر از هر صدقه‌ای است چرا که در این صورت با ملاحظه رفتار مناسب شما ممکن است همان دشمن به دوست تبدیل شود و به اسلام روی آورد. سیره امام یازدهم شیعیان این گونه بود که بسیار مراقب زبانشان بودند تا کسی نرنجد. روایتی از ایشان بدین مضمون بیان شده است که: «قلب احمق در دهان اوست و زبان حکیم و عاقل در قلب او». قلب در اینجا به معنی اندیشه هم به کار می‌رود؛ بدین گونه که احمق قبل از آنکه تفکر کند، حرف می‌زند و آدم عاقل بعد از اندیشه لب به صحبت می‌گشاید. حضرت در ادامه حدیث نکته جالبی را مطرح می‌فرمایند : «دقت در سخن گفتن، نشانه فرد مؤمن است». البته ایشان با نااهلان طوری رفتار نمی‌کردند که آن‌ها جری شوند و نسبت به دین و احکامش بی‌احترامی کنند.


 

حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی سپس مدارا و نرمش وی با همسایه اشاره کرد و گفت : امام یازدهم شیعیان در خصوص رفتار با همسایگان توصیه‌های فراوانی دارند و رعایت حال آنان را می‌کردند. روایتی از ایشان در این خصوص نقل شده که: «شما را به تقوای الهی، پرهیزکاری در دین، کوشش برای خدا، راست‌گویی در گفتار، طولانی کردن سجده، معاشرت نیکو با همسایگان و بازگرداندن امانت به کسی که شما را امین قرار داده؛ چه خوب باشد و چه بد سفارش می‌کنم. رسول اکرم (ص) نیز برای همین‌ها فرستاده شد.» این امام بزرگوار به هر کسی که می‌رسیدند سلام می‌کردند و می‌فرمودند: «سلام کردن بر هر که با او برخورد می‌کنی از تواضع و فروتنی است». همچنین حضرت هرگاه به مجلس و میهمانی دعوت می‌شدند، در جایگاه و مکانی که غیر از شأن ایشان است، می‌نشستند و می‌فرمودند: «هرگاه وارد مجلسی شدید، هر جایی که خالی است بنشینید و دنبال مکان و جایگاه بالایی در مجلس نباشید». حضرت درباره رفتار با همسایگان هم فرموده‌اند: «کسی که حقوق همنوعش را رعایت نمی‌کند، امکان ندارد حق خدا را که همان تقوای الهی است ادا کند».


 

امام جمعه ی شهرستان شوش افزود : امام حسن عسکری (ع) به دو نشانه ی مؤمن اشاره می کند و می فرماید :« هر مؤمنی که امیرالمؤمنین را می شناسد این دوتا نشانه را دارد یکی از این دو نسانه ؛ ایمان به خداست ؛ و دومین نشانه از نشانه های مؤمنین این است که خدمت به خلق بکند . » لذا این دو خصلت را آقا امام حسن عسکری(ع) سفارش می کند می فرماید :« کسانی که ولادت مرا جشن می گیرید هواستان به این دو خصلت باشد» . اما روایت کاملتری را دارد امام حسن عسکری(ع) می فرماید :« إِنَّكُمْ فِي آجَالٍ مَنْقُوصَةٍ وَ أَيَّامٍ مَعْدُودَةٍ وَ اَلْمَوْتُ يَأْتِي بَغْتَةً مَنْ يَزْرَعْ خَيْراً يَحْصُدْ غِبْطَةً وَ مَنْ يَزْرَعْ شَرّاً يَحْصُدْ نَدَامَةً لِكُلِّ زَارِعٍ مَا زَرَعَ لاَ يُسْبَقُ بَطِيءٌ بِحَظِّهِ وَ لاَ يُدْرِكُ حَرِيصٌ مَا لَمْ يُقَدَّرْ لَهُ مَنْ أُعْطِيَ خَيْراً فَاللَّهُ أَعْطَاهُ وَ مَنْ وُقِيَ شَرّاً فَاللَّهُ وَقَاهُ.» عمرشما رو به کاهش است , دوران شما محدود است ؛ و مرگ ناگهان فرا می رسد ؛ هرکه نیکی بکارد خوشی درو می کند؛ هرکس زشتی بکارد پشیمانی درو می کند ؛ به هر کسی خیری برسدبرایش بداند از خداست و به هرکس شرری برسد بداند به خاطر آن غفلت است » خدایا بار پروردگارا توفیق عمل این احادیث نورانی به همه ی ما عنایت بفرما ـ خدایا شب اول قبر ما آقا امام حسن عسکری(ع) به فریاد همه ی ما برسان .


 

امام جمعه ی شهرستان شوش با چند دعا از جمله دعای سلامتی آقا امام زمان(عج) سخنان خود را در خطبه ی دوم آغاز نمود و گفت : « ٱلحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلعَلَمِينَ ، اَلْحَمْدُ لِلهِ بِجَمِیعِ مَحَامِدِهِ كلِّهَا عَلَی جَمِیعِ نِعَمِهِ كلِّهَا الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا مُضَادَّ لَهُ فِی مُلْكهِ وَ لا مُنَازِعَ لَهُ فِی أَمْرِهِ الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا شَرِیك لَهُ فِی خَلْقِهِ وَ لا شَبِیهَ [شِبْهَ] لَهُ فِی عَظَمَتِهِ وَ نحمده نَسْتَعِينُهُ وَ نَسْتَغْفِرُهُ وَ نَسْتَهْدِيهِ وَ نَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ مِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِی اللَّهُ فَلَا مُضِلَّ لَهُ وَ مَنْ يُضْلِلْ فَلَا هَادِيَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ انْتَجَبَهُ . الحمد لله رب العالمین وصلی الله علی سیدنا محمد وآله الطاهرین المعصومین سیما بقیة الله في الأرضین واللعن علی أعدائهم إلی یوم الدین ، رُوحِی وَ اَرْواحُ الْعَالَمیِنَ لِتُرابِ مَقْدَمِه اَلْفدَاء .... اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن ، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی ، هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ ، دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ ؛طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا”.... اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله » . مجددا خودم و شما عزیزان  را دعوت و سفارش به راه خدا ـ  دوت می کنم به عمل به احادیث نورانی اهل بیت(ع)ـ دعوت می کنم به تقوای الهی ـ دعوت می کنم به آماده شدن برای لحظه ی جان دادن ـ آماده شدن برای سرازیری قبر ـ آماده شدن برای لحظه ای که بند کفن باز می کنند و صورت ما را روی خاک می گذارند ـ آماده شدن برای سئوالت نکیر و منکر ـ آماده شدن برای برای صحرای محشر وا مصیبتا ـ آماده شدن برای روزی که زن و مرد از هم فرار می کنند ـ اولاد از پدر و مادر خود فرار می کند ـ برای روزی که آبروها ریخته می شود ـ پرده ها فرو می افتد ـ آماده شدن برای آن لحظه ی سخت ـ حاصل نمی شود ؛ مگر انجام واجبات و ترک محرمات و خدمت به خلق  ؛ لذا این پیامِ نماز جمعه ؛ پیام بیدارباش است ـ پیام هشدار است ؛ پیام اینکه زمان ؛ زودگذر است و پیام یادِ مرگ افتادن است ؛ پیام دستگیری از نیازمندان و مستضعفان ؛ پیام اینکه در کنارِ اجتماع باید درکِ دیگران را بشنویم ؛ حرکت کنیم ؛ بی خیالی طی نکنیم ؛ نگوئیم به من چه ؛ که همین به من چه ها بعضی وقتها یک جامعه ای را نابود می کند .


 

خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش افزاد : اگر کسی امروز بارش افتاد و به شما پناه آورد ؛ پناهش ندادی روزگار همان بلا را سر تو می آورد تا چه در این دنیا و چه در اون دنیا ؛ لذا پیام همیشگی نماز جمعه ؛ پیام دعوت به تقوای الهی و گره گشایی خلق خداست لذا تشکر می کنم از حضور گرم شما مؤمنین شیعیان امیرالمؤمنین در نماز جمعه ی وحدت آفرین .مسئولی که در بین مردم دیده می شود ؛ خودش را خادم مردم می داند ؛ خودش را نوکر بداند ؛ شرف دارد . مسئولی که حرفش با عملش بخواند ؛ مردم تشخیص می دهند ؛ آن جمله ی زیبای شهید خدمت ؛ شهید رئیسی که مردم شوش دانیال نبی(ع)خوب این مرد خدا را می شناسند و همیشه محبتش در قلب مردم این دیار هست فرمود :« آقای مسئول ؛ « آقای امام جمعه ؛ آقای خادم مردم ؛ تو نوکر مردمی ؛ شأنی جز نوکری نداری و لاغیر . » لذا منِ امام جمعه باید حواسم جمع باشد ؛ من مسئول باید حواسم جمع باشد ؛ من باید جلوتر از همه باشم بعد مردم بیایند نه اینکه مردم جلوتر بیایند مسئول با تأخیر بیاید یا اصلا نیاید ؛ این خصلت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی بود که یک فرمانده ی میدان بود ؛ یک قهرمان نامی بود ؛ مردم جنس شهید سلیمانی را می پرسدند ؛ جنس خادمم بودن را می پرسدند .

 

حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه به حدیثی از امام رضا(ع) اشاره کرد و اظهار داشت : امام هشتم شیعیان جهان می فرماید :« هر کسی نمی تواند به زیارت من بیاید بزود به زیارت خواهرم حضرت معصومه(س)کریمه ی اهل بیت(ع) در قم؟»  ان شاءالله نصیب همه بشود.


 

امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به رژیم صهیونیستی اسرائیل اشاره کرد و خاطر نشان نمود : با تمام حمایت های اروپایی و استکبار جهانی ؛ یک سال است وحشیانه دارد به بمبارانهای خود ادامه می دهد ؛ یک سال است زن و مرد و کودک بیگناه را شهید می کند ؛ یک سال با حمایت های مستقیم و علنیِ آمریکا و اروپا دارد بمب بر سر بیمارستان ها و مدارس و مجتمع های مسکونی می اندازد ؛ خار و زار شده در بین دنیا ؛ این از نشانه های ضعف اسرائیل است ـ اسرائیلی که دارد نفس های آخرش را می کشدمی خواهد همه ی منطقه را به آتش بکشد , نه خودش دارد غرق می شود ؛ می خواهد دیگران را هم با خودش غرق بکتد اما جمهوری اسلامب هوشیار است ؛ بیدار است ؛ شما اگر می بینید شهیدان عزیزی مانند سید حسن نصرالله ـ اسمعیل هینه و برخی از سرداران دارند در این راه شهیدمی شوند ؛ مطمئن باشید اتفاق بزرگی در راه است , این آمادگی امت اسلام برای وقایع بزرگ  که ان شاءالله امیدوارم   به فضل پروردگار ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) باشد  .


 

خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش در ادامه به روز بزرگداشت حافظ اشاره کرد و گفت این روز را به همه اهل حافظ ـ شعر و شاعری تبریک عرض می کنیم ؛ شاعر عزیزی که اگر بخواهیم یک بیت از ابیات زیبایش به شما هدیه کنم این است :« هر گنجِ سعادت که خدا داد به حافظ /// ز یُمنِ دعایِ شب و وِردِ سَحَری بود» این شخص شاعر عزیز حافظ قرآن بود ؛ انسانی مؤمن ؛ فاضل و عالم بود و در راه دین خدا تبلیغ کرد و امروز بعداز ظهر همگردهمایی دارند که عزیزان را دعوت کرده اند


 

وی افزود : سالروزگرامیداشت روز معلولانو سالمندان را داریم ؛ سالمندان و پدران وپدر بزرگان و مادر بزرگان عزیزی که جوان بودند روزگاری ؛ بچه ها را به نان و نواریی رساندند ؛ بچه ها قد رعنا پیدا کردند ؛ خودشان یواش یواش خمیده شدند حرمت بزرگان خیلی واجب است تکریم کنید بزرگان را انسان با فضیلت آن است که خم شود و دست پر و مادرش را ببوسد در غیر اینصورت روحانی هم که باشد آن لباس بر او باطل است .خدایا بار پروردگاران قلب نازنین امام زمان (عج) را از ما خشنود بگردان ـ خدایا بارپروردگارا ظهور امام زمان(عج) را نزیک بفرما ـ خدایا نایب برحقش امام خامنه ای را تا حضورش حفظ بفرما ـ حوائج جمع حاضر برآمرده به خیر بگردان ـ خدایا بارپروردگار مسئولین و خادمان مردم توفیق خدمت بیش از پیش عنایت بفرما ـ خدایا بارپروردگارا اسرائیل و آمریکا را نیست  و نالود برگردان ـ سپاه اسلام پیروز بگردان.


از دیگر برنامه های این هفته  می توان به  « قرائت زیات آل یاسین توسط حاج عبدلرحیم انصاری » و یا د خاطره ای شهدایی که از تاریخ 21 مهر ماه الی 27مهرماه  در هشت سال جنگ دفاع مقدس  شربت شهادت نوشیدند به  « شهیدستار امیر پور ـ شهید علی ابراهیمی فرج آبادی   ـ شهیدحسین عیدی وندی ـ شهیده پروین میر موسوی ـ شهید گاطع موسوی  شهید یبر چنانی  ـ  شهید عبدالعباس آل کثیر  ـ شهیدرمضان فرج اله چعب ـ شهید سیاوس نچفی ـ شهید محمد ناظر بانپور ـ شهیده فاطمه خانم سعی الدین ـ شهید بهمن طهماسبی پور   و شهید کاظم چنانی »  اشاره کرد ـ یادشان گرامی باد 

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی شوش نیوز می باشد. تهیه و طراحی : 0171 هاست