ارسال فایل صوتی خطبه ها ـ دانیال فلاحی زاده
تایپ خبر ـ عباس کرم الهی
عکس ـ دانیال فلاحی زاده
نمازجمعه ی جمعه ی این هفته 07 دیماه ماه1403 همزمان با سالروز «تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی(ره)در سشال 1358 » به مجریگری « دکتر مهدی عارف» ـ تلاوت قرآن « محمد رضا تریچی » مؤذنی « دکتر عبدالعزیز حجازی » و قرائت دعای آل یاسین توسط « حاج عبدارحیم انصاری» نماز سیاسی نماز سیاسی جمعه به امامت حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در مسجد شهید دانش حرم مطهر حضرت دانیال نبی(ع) برگزار شد .
به گزارش شوش نیوز ؛ با حضور « آیت الله سید محمد امام زعیم حوزه های علیمه ی شهرستان های شوش و کرخه ـ سرهنگ پاسدار مهدی طرفی فرمانده ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) و جانشین ایشان ـ حجت الاسلام شیخ محمد دانیالی فر نماینده ی ولی فقیه در سپاه ناحیه ی اندیمشک ـ علی الهایی رئیس بنیاد شهید و ایثارگران ـ عامر الهایی مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان شوش ـ حسین داودی رئیس سواد آموزی شهرستان شوش ـ غلامحسین نظری رئیس کمیته ی امداد حضرت امام خمینی(ره) شوش ـ عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ـ محمدحسن پور نعمت رئیس اداره ی اوقاف و امور خیریه ـ عیسی ناصر رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ـ جمعی از عشایرغیور ـ جمعی از هنرمندان ـ اصحاب رسانه و مطبوعات ـ اعضای هیئت اندیشه ورز کانون بسیج رسانه ی سپاه ناحیه ی شوش دانیال (ع) ـ رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ـ اعضای قرارگاه پدافند رسانه ای سپاه ناحیه ی شوش دانیال(ع) و بانوان» نماز جمعه ی شهرستان شوش به امامت حجت الاسلام شیخ مرتضی مرعشی در مصلای نمازجمعه برگزار شد .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ابتدا به دعا و نیایش پرداخت و گفت :«بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ . الحمد للَّه ربّ العالمین . لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم . حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ . العبد المؤید و رسول المسدد المصطفی الامجدالمحمود الاحمد القاسم مصطفی محمد(ص) السلام علی ابن ابیطالب و آله الطیّبین الطاهرین المعصومین الهداة المهدییّن و لعنت الله علی اعدائهم اجمعین من الآن الی قیام یوم الدین . أستغفر الله الذی لا اله الّا هوالحی القیوم و أتوب الیه توبة عبدٍ خاضعٍ مسکینٍ مستکین ، لا یستطیع لنفسه صرفاً و لا عدلاً و لا نفعاً و لا ضراً و لا حیوةً ولا موتاً و لا نشورا و صلّی الله علی محمدٍ و عترته الطّیبین الطاهرین الآخیار الأبرار و سلّم تسلیما . اللهّم صلّ علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم و أهلک عدّوهم من الجنّ و الأنس من الأولیّن و الآخرین . ابتدا خود و بعد شما برادران و خواهران ایمانی و نمازگزار را دعوت به تقوای الهی می کنم که همان راه خداست .راه انبیاست . راه پیغمبران است که از مسیر انجام واجبات ؛ ترک محرمات ؛ خدمت به خلق و گره گشایی از مردم می گذرد . روز جمعه است ؛ متعلق به آقا امام زمان(عج) است .
امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه ی خطبه های سلسله ی حدیث مبارک و نورانی سفر معراج رسول اکرم(ص) گفت :رسیدیم به این نکته که سفر نورانی نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصظفی(ص) وقتی مشرف شد به معراج ؛ حضرت جبرائیل مآمور بود پیغمبر رابرای بازدید از بهشت و جهنم ببرد ؛ پیامبر این بازید را به طور کامل انجام داد ؛ جمله اول را که بالای درب اول نوشته بودند را هفته ی گذشته گفتم و جمله ی دوم این بود « همنشینی با خوبان خیر است » وقتی با خوبان همنشین با شی ؛ عاقبت بخیر می شوی؛ رفیق خوب در سختی ها و مشکلات تو را کمک می کند ؛ هفته ی گذشته در مودد جمله ی دوم هم توضیح دادیم اما حق مطلب ادا نشد .
حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی افزود : ابن عباس روایتی از (ص) نقل میکند که آن حضرت به طور بسیار واضح، آشکار و زیبا درباره همنشین سخن میگوید. ابن عباس میگوید: به پیغمبر اکرم(ص) عرض شد که «قیل یا رسولالله! ایُّ الجلساء خیر؟»؛ کدامیک از همنشینها خوب هستند؟ «قال: من تذکرکم الله رؤیته». بر اساس این سخن مبارک، بهترین همنشین در مرحله اول، کسی است که صرف دیدن او شما را به یاد خدا بیندازد. با دیدار او به یاد خدا بیفتد، نه اینکه با دیدار او اهرم شهوت تحریک شود و یا غضب انسان فوران کند. البته این از نظر ظاهر است، و الا یک معنای عالیتری دارد. این مرحله ابتدایی است که معاشر و مصاحب انسان باید چهره نورانی داشته باشد که با دیدار او به یاد خدا بیفتیم. دوم: «ویزید فی علمکم منطقه» کسی برای تو معاشر خیر است که گفتار او به دانش و بینش تو اضافه کند؛ یعنی وقتی صحبت میکند، به بینش تو بیفزاید، نه اینکه جلوی بینش تو را بگیرد و تو را به شهوت و غضب راهنمایی کند. سوم: «و یرغبکم فیالآخرة عمله»؛ جلیس خوب کسی است که عمل او انسان را مشتاق به آخرت کند و او را به آخرت، یعنی جهان دیگری ترغیب کند، نه این که عملش طوری باشد که انسان آخرت را فراموش کند و خیال کند که زندگی همین است و بس، یا اینکه عملش انسان را به حیوانیت دعوت کند.
وی افزود : معلوم میشود که دوست و رفیق، روی انسان نقش بسیار بزرگی دارد. اگر هیچ کاری نکند و حرفی هم نزد، قیافه او مؤثر است. البته اشتباه نشود! یک وقت انسان در رابطه با مسائلی، با دیگران برخوردهای عادی دارد. این مطلب سر جای خودش است، اما وقتی میخواهیم رفیق و معاشری انتخاب کنیم که با او انس داشته باشیم، باید این سه مطلب را درباره او رعایت کنیم. یعنی کسی که میخواهد با ما مأنوس باشد، باید به «شکل ظاهری»، «حرف و گفتار» و «عمل و کردار» او توجه داشته باشیم. پیامبر اسلام(ص) این معیارها را در اختیار ما قرا داده است. با توجه به اینکه همنشینی رابطه مستقیمی است و این دو انسان از یک نوع بوده و از نظر قوای درونی مشترک هستند، لذا خیلی باید در انتخاب دوست دقت کرد. چون همان اهرمهایی که در دوست من وجود دارد، در وجود من هم موجود است. هر اهرمی از اهرمهای داخلی او که رو به تزاید رفته باشد، عمل او مربوط به آن است و شکل، گفتار و کردارش در رابطه با آن اهرم تنظیم میشود و این روی انسان اثر میگذارد. حرکت
خطیب نماز جمعه ی شهعرستان شوش سپس به « صعودی و نزولی» اشاره کرد و اظهار داشت : در انسان ؛ آموزههای دینی در کنار توصیههای فراوان به همنشینی با صالحان، بر پرهیز از مجالست با اشرار نیز تأکید کرده است. انسان چون در مهد طبیعت و دامن مادیت قرار دارد و قوای حیوانیاش قبل از قوای انسانی اش شکوفا میشود، میل او به طبیعت بیشتر است. لذا میل انسان به هر حرکتی که در این رابطه باشد، بیشتر است. اینکه گفته میشود: «میل انسان به شرّ بیشتر است»؛ همین است. به عبارت دیگر، حرکت کمالی انسان، یک حرکت صعودی است؛ یعنی بالا رفتن و کمال عقلانی است. این کمال قلبی، روحی و معنوی زحمت و دشواری دارد. مثل پرندهای است که دو بال دارد، اما به هر یک از پاهایش هم زنجیری بسته شده است؛ یکی زنجیر شهوت و دیگری زنجیر غضب؛ چون او در دامن طبیعت است، جاذبه هم اقتضا میکند که ثقل او به سوی مرکز باشد. حال اگر بخواهد بپرد، خصوصاً با آن پایبندهایی که دارد، خیلی زور میخواهد. البته دو بال هم برای پرواز به او داده شده است که یکی بال «معرفت» - علم و ایمان - و دیگری بال «عمل» است.با این دو بال باید پرش و صعود کند. با وجود اینکه در دامان طبیعت است و از نظر مزاج طبیعی، میل به مرکز طبیعت دارد، ولی اگر میخواهد سیر کمالی داشته باشد، باید حرکت کند. لذا حرکت کردن به سمت خیر- کمال و فضیلت- زحمت دارد ولی از آن طرف، حرکت به سمت رذایل مثل حرکت در سرازیری است، با یک هول دادن حرکت میکند.
حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه به «تأثیر اشرار» اشاره کرد و خاطر نشان نمود : اینکه میگویند: رفیق، دوست و معاشر خود را از میان اشرار انتخاب نکن، به این جهت است که انسان در مهد و دامن طبیعت است و میل او به شر بیشتر از میل او به معنویت است. چون از این پستان شیر خورده است، لذتش را چشیده؛ ولی هنوز لذت معنویت را آنطور که باید بچشد، نچشیده است. این طرف سرازیری است و او آسانتر حرکت میکند، اما آن طرف، سربالایی است؛ بنابراین دوستی انتخاب نکن که تو را به این ذلت و سقوط بکشاند. چون اگر از اشرار دوست انتخاب کنی، به سرعت به آن طرف خواهی رفت. این مطلب را انبیاء و اولیای الهی به بیانهای گوناگون مطرح کردهاند. پیامبراکرم(ص) میفرمایند: «حفت الجنه بالمکاره و حفت النار بالشهوات»؛ بهشت به ناراحتیها پیچیده شده است و جهنم در لابلای راحتیها و خوشیهای نفسانی است. این روایت همین معنا را میرساند؛ یعنی تحصیل رذایل اخلاقی خیلی آسان است، اما کسب فضایل اخلاقی مشکل است.
امام جمعه ی شهرستان شوش در ادامه یاد آور شد : لذا کسی که دوست خوب نداشته باشد ؛ درون خانه هم غریب است ، دوست خوب یعنی همنشین ، یعنی همراز ؛ یعنی وقتها خانو.اده ئوستان خوبی هستند ؛ همسر دوست خوب است ، کم داشتیم همسرانی که شوهران خود را عاقبت بخیر هستند ؛ کم داشتیم همسرانی که دوست هم بودند با شوهراشون و راه خیر را به آنها نشان داد؟ دعوتش نمی کرد که برو خانه را پر کن ، من نمی دانم از زیر سنگ هم که شده بهترین طلای روز را برای من بگیر ؛ بهترین ماشین مدل روز را بگیر . اینها را هم دیده ایم و هم شنیده ایم آخر و عاقبتش را هم دیده ایم ؛ لذا پیامبر اکرم(ص) فرمود : « فکر نکنید دوستان و همنشین خوب فقط در دنیا به درد می خورند بلکه در برزخ و قیامت بیشتر به درد می خورند » آرامش و آسایش در کسی است که اهل خیر است و با خوبان دیده می شود ؛ مالش برای کار خدایی به کار گرفته می شود ؛ امام معصوم(ع) می فرماید : « با یک دوست خوبِ مؤمن یک ساعت بنشینم از عبادت یک سال بهتر است .» چنین اشخاصی عاقبت بخیر می شوند و نام نیکشان هم می ماند ؛ اینها آبرو هستند ؛ لذا بعضی ها هم تغییر می کنند و گرفتار می شوند ؛ لذا شعریست از مولوی گه می فرماید « تا توانی میگریز از یار بد /// یار بد بدتر بود از مار بد/// مار بد تنها تو را بر جان زند/// یار بد بر جان و بر ایمان زند»جوری ضربه فنی ات می کند که خودت هم نمی فهمی ودر ادامه شاعر می گوید : « اسب تازی در طویله گر ببندی پیش خر/// رنگشان همگون نگردد ؛ طبعشان همگون شود » طبعت را رفیق بد تغییر می دهد ، عوضت می کند ؛ می گوید دیگر در دعای کمیل هم حال ندارم ؛ دیگر در مجالس حضرت امام حسین(ع) آن شور و اشتیاق را ندارم ؛ علت میدانی چیست؟ چون دور و بر خود را نگاه نکرده و ندانسته با چه کسی دوست و رفیق می شود ؛ کنار هر سفره ایی نشین ؛ هر لقمه ایی نخور ، اینها توصیه های اهل بیت(ع) ماست . خدایا بار پروردگارا توفیق داشتن استاد ؛ راهنما ؛ همنشین و رفیق خوب را به همه ی ما عنایت بفرما .
خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش خطبه ی دوم آغاز نمود و گفت : « ٱلحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلعَلَمِينَ ، اَلْحَمْدُ لِلهِ بِجَمِیعِ مَحَامِدِهِ كلِّهَا عَلَی جَمِیعِ نِعَمِهِ كلِّهَا الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا مُضَادَّ لَهُ فِی مُلْكهِ وَ لا مُنَازِعَ لَهُ فِی أَمْرِهِ الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی لا شَرِیك لَهُ فِی خَلْقِهِ وَ لا شَبِیهَ [شِبْهَ] لَهُ فِی عَظَمَتِهِ وَ نحمده نَسْتَعِينُهُ وَ نَسْتَغْفِرُهُ وَ نَسْتَهْدِيهِ وَ نَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ مِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِی اللَّهُ فَلَا مُضِلَّ لَهُ وَ مَنْ يُضْلِلْ فَلَا هَادِيَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ انْتَجَبَهُ . الحمد لله رب العالمین وصلی الله علی سیدنا محمد وآله الطاهرین المعصومین سیما بقیة الله في الأرضین واللعن علی أعدائهم إلی یوم الدین ، رُوحِی وَ اَرْواحُ الْعَالَمیِنَ لِتُرابِ مَقْدَمِه اَلْفدَاء .... اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن ، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی ، هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ ، دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ ؛طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا”.... اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله » . مجددا خودم و شما عزیزان را دعوت می کنم به تقوای الهی ـ دعوت می کنم
که همان راه خداست ـ دعوت می کنم به حفظ کردن رفیقان خوب ـ به همنشینی با خوبان ـ با همنشینی با اهل خیر است ـ آخر و عاقبت ما همنشینی با مؤمنین است ـ با صالحان است ـ در مجلس صالحان دیده شدن است ـ در کار خیبر پیش قدم بودن است ـ نه فرار کذردن از اهل خیر است ـ نه دور شدن از صالحان ـ نه غفلت از یاد خدا ـ آماده بودن برای لحظه ی جان دادن ـ آماده شدن برذای آن لحظه ایی که ما را بر سنگ غسالخانه می گذارند ـ, این حرف حق است ـ این حرف را شما و ما دیدیم ـ آماده بودن بذای آن لحطه ایی که لباسبها رو هم از تنمان در می آورند ـ نمی توانیم هیچ حرکتی کنیم ـ پیام نماز جمعه همین است ـ پیام نماز جمعه همین هشدار است ـ پیام بیداری است ـ آماده شدن برای لحظه ایی که غسال ما را غسل می دهد ؛ هیچ تحرکی نداریم ؛ هر جوری که غسال بخواهد حرکتمان می دهد باید حرکت کنیم ـ در حرحقل پوشش هم اراده ایی نداریم ـ اون روز مال همه است ـ مرگ حق است ـ آماده بودن برای آن لحظه ایی که کفنمان می کنند ؛ کافورها را برمواضع هفت گانه می زنند ـ آماده شدن برای آن لحظه ایی که ما را تشعییع می کنند ـ سه بار در مسیر جسد ما را با گفتن الله اکبر با تابوت روی زمین می گذارند ـ تا به قبر جنازه برسد ـ آماده شدن برای آن لحظه ایی که به سرازیری قبر ما را می برند ـ می گویند نزدیکترین فامیل هاش بیان ـ محرماش بیان ـ همسر ـ پسر ـ دختر ـ مادر و یا پدر ـ بعضی ها می آیند اما بعضی رغبت نمی کنند که بیایند ـ و به مرذدم می سپارند ـ می گوند بند کمنش را از کمر باز کنید ـ وبند روی صورتش را هم باز کنید تا صورتش با خاک آشنا شود ـ آماده شدن برای آن لحظه ی سخت ـ که وحشت سراپای روح میت را گرفته ـ می بینه همه ی فامیل هاش هستند ؛ همه عزیزانش هستند اما هیچ اراده ایی ندارد ـ دست خودش نیست ـ تمام قطع شد ـ هرچه مال و منال داشت ـ خانه ماشین داشت و از همه مهمتر آبرو داسشت دو متر پارچه برای کفن بیشتر با خود نمی برد ـ این دو متر حقشه ـ تکونش می دهند « اِسْمَعْ اِفْهَمْ يا فُلانَ بْنَ فُلانٍ ـ هَلْ اَنْتَ عَلَى الْعَهْدِ الَّذى فارَقْتَنا عَلَيْهِ مِنْ شَهادَةِ ـ اَنْ لا اِلهَ اِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَريكَ لَهُ ـ وَ اَنَّ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ عَبْدُهُ وَ رسُولُهُ وَ سَيِّدُ النَبِّييّنَ وَ خاتَمُ الْمُرْسَلينَ ـ این لحظه حق است ؛ این عمر تمام شدنی است پیام هر هفته ی نماز جمعه همین است .
حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی افزود :قدر فرصت ها را بدانیم ؛ قدر این موقعیت هایی که هنوز خودمون اراده داریم ؛ میتونیم دست بکنیم توی جیبمان به فقیر ـ یتیمی ـ به یک محسنین بیوه زنی مال و ثروتمان را بذل و بخشش بکنیم و خیرات بدهیم که از پل صلات به سلامت عبور کنین و با آبرو بگذریم نه هی جمع کنیم و به احدی کمک و انفاق نکنیم لذا تشکر می کنم از حضور همیشگی و دلگرم کننده ی مؤمنین و شیعیان امیر المؤمنین ؛ نمازگذاران هفته به هفته ی نماز جمعه ی وحدت آفرین شهرستان ولایتموار و شهید پرور شوش دانیال نبی(ع) ؛ احسنت بر شما و همتتان ـ روز جمعه روز استراحت ـ روز خانواده و روز فامیل , بخشی از آن را در نظر می گیری به حضور در نماز وحدت آفرین نماز جمعه ؛ آفرین و احسنت بر شما .
خطیب نماز جمعه ی شهرستان شوش به مناسبت های هفته اشاره کرد و در اولیبن مناسبت به وارد شدن در ماه رجب المرجب پرداخت و خاطر نشان نمود : « فضیلت ماه رجب» از نظر رسول اللّه (ص) که می فرماید :« : إنَّ اللّهَ تَعالى نَصَبَ فِي السَّماءِ السّابِعَةِ مَلَكا يُقالُ لَهُ : الدّاعي ، فَإِذا دَخَلَ شَهرُ رَجَبٍ يُنادي ذلِكَ المَلَكُ كُلَّ لَيلَةٍ مِنهُ إلَى الصَّباحِ : طوبى لِلذّاكِرينَ! طوبى لِلطّائِعينَ!» ــ « ويَقولُ اللّهُ تَعالى : أنا جَليسُ مَن جالَسَني ، ومُطيعُ مَن أطاعَني ، وغافِرُ مَنِ استَغفَرَني ، الشَّهرُ شَهري ، وَالعَبدُ عَبدي ، وَالرَّحمَةُ رَحمَتي ، فَمَن دَعاني في هذَا الشَّهرِ أجَبتُهُ ، ومَن سَأَلَني أعطَيتُهُ ، ومَنِ استَهداني هَدَيتُهُ ، وجَعَلتُ هذَا الشَّهرَ حَبلاً بَيني وبَينَ عِبادي ؛ فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إلَيَ ». ماه بزرگ که به متاه خدا معروف است فرمود :« هیچ ماهی در حرمت و بزرگی به پای این ماه نمی رسد » عادت های با شکوه امیرالمؤمنین
ـ معث پیامبر و ولادت با سعادت امام محمد باقر(ع)در آن نهفته است . فرمود که « رجب ماه پروردگار است ـ شعبان من است و رمضان ماه امت من است .» اگر می خواهی لیالی قدر حاجت بگیری ؛ نماز عید با شکوه عیدی بگیری ؛ باید از رجب شروع کنی ؛ قدر رجب را بدانید
وی در ادامه به حماسه ی 9 دی اشلاره کرد و گفت : یمن چندین ناو هواپیما بر آمریکا را با موشک غرق در دریا نمود و مابقی 1500 کیلومت از دریا عقب نشینی کرده اند ؛ اینها از پس حماس بر نیومدن ؛ هنوز حماس دارد اسرائیل را با موشک می زنند ؛ در مقابل حزب الله تسلیم شدن ؛ اومدن التماس کردن بیائید توافق کنیم ؛ آتش بس کنیم در مقابل یمن هم همینطور تسلیم هستند ولی هارت و پورت خودشان را هم دارند ؛ سوریه هم اتفاقی بود که همه متوجه شدیم ؛ اون لایه های نقوذ و آن تحلیل های غلط ـ که دادند به برخی از ارتشی ها که بدون مقاومت تسلیم شدند ولی همین سوریه هم الان بالند شدند ؛ راهپیمایی ها ـ تظاهرات ـ اون رزمندگان وفاداری که از سوریه دارند دفاع می کنند و مباره می کنند با این داعشی ها .
حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در ادامه به سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی اشاره کرد و خاطر نشان نمود : حسیین داودی در این خصوص مطالبی را عرض کردند این روز را به همه دست اندرکاران نهضت تبریک می گویم و اون فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند « سواد آموزی یک تلکیف شرعی است با شعار یاد بگیریم تا بهتر زندگی بکنیم » تشکر و قدردانی می کنیم از مسئولین خدمتگذار شهرستان خاصه فرماندار و نماینده که در پیگیری وصل برق منازل هفت تپه ؛ منازل 1100 نفره ی هفت تپه که دو سه روزی گرفتار بی برقی شدند و خیلی در این سرما اذیت شدند ؛ مدارس این منطقه ی صنعتی در این سرماو در تاریکی همت و غیرت مسئولین ما به میدان آمدند تا از طریق وزیر نیرو پیگیری هایی شد و احمدوالله برقشان وصل شد .
امام جمعه ی شهرستان شوش در پایان به پیگیری قطع برق شرکت ها هم با مشکل مواجه هستیم که مسئولین همت بکنند این مشکل هم برطرف شود که اگر برق این شرکت ها وصل نشود هزاران کارگر بیکار می شوند ؛ شرکت ها قسظ دارد دست دیگران چک دارند و اگر پیگیری نشود با مشکل برگی مواجه خواهیم شد .البته این معضل کشوری است ؛ شرکت های شوش هم گرفتار این معضل شده اند ؛ امیدواریم مسئولین با پیگیری که می کنند ؛ این مسئله را هم حل بکنند. یکی از پیشنهادات من تعامل با بانک هاست ؛ بانک هایی را نسبت به آن چک هاکه داز عزیزان دارند ؛ توصیه بکنند که این بانک ها سریع این چک ها را بعه اجرا نگذارند ؛ وقتی که تولید نمی کنند نمی توانند چگ بانک ها را پرداخت بکنند ؛ لذا این پیشنهاد ان شاالله بانک ها هم فرصتی بدهند به بعضی از شرکت ها کما اینکه خبر داریم بعضی از شهرستان های همجوارمان همچنین اتفاقی افتاده ؛ این دو مسئله هست که ان شاءالله از دادستان عزیز هم تشکر بکنم برای پیگیری نزدیکی که لبا فرماندار و نماینده دارد و برای همین مسائل اینچنینی دارند انجام می دهند که ان شاءالله نتیجه اش را ببینند . تریبون نماز جمعه بایدفریاد این جامعه ی کارگری باشد
حجت الاسلام سید مرتضی مرعشی در بخش پایانی خطبه دوم به جاده های کم عرض و عدم وجود پارکینگ اشاره کرد و گفت :باید کارشناساس بررسی کنند که طرح درستی که نه کسبه ضرر کنند و نه دستفروشان ضرر کنند هم یک فضای آبرومندی داشته باشیم ـ حرم دانیال نبی (ع) زواراز دیگر شهرستانهای دور و نزدیک دارد و نمی توانند ماشین خود را پاک کنند ؛ نه می تونه وارد خیابون بشه و حتی نمی توانند وارد آن کوچه ی فرعی بشوند ؛ عملا یک اتفاقات ناخوشایندی است لاذا تصمیم دادستان و فرمانداری و مجموعه ی شهرداری و شورای اسلامی شهر یک کارکاشناسی دارند انجام می دهند و این مطالبه ی شماست که این فضای اطراف حرم پاک سازی و ساماندهی شود . خدایا بار پرور دگاراقلب نازین آقا امام زمان(عج) از همه ی ما خشنود بگردان ـ پروردگارا تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) عنایت بفرما ـ نائب بر حقش مقام معظم رهبری تا ظهرش حفظ بگردان ـ حوائج جمع حاضر برآورده بخیر بگردان ـ خدایا به مسئولین ما توفیق بیش از پیش خدمتگذاری عنایت بفرما .
از دیگر برنامه های این هفته می توان به سخنرانی پیشس از خطبه های حسین داودی رئیس سواد آموزی و تشکیل میز خذمت توسط رئیس و کارکنان این نهضت اشاره کرد ـ همچنیبن « قرائت زیات آل یاسین توسط حاج عبدلرحیم انصاری » اشاره کرد و یاد و خاطره ای شهدایی که از تاریخ 1 دی ماه الی 8 دیماه ماه در هشت سال جنگ دفاع مقدس شربت شهادت نوشیدند به « شهید مهدی بنداوی ـ شهید غلامحسین منطقی ـ علی حسین بنداوی ـ شهید فرید آذر پیکان ـ شهید عبدالساده لطیفی ـ شهید سید محمد موسوی ـ شهید سید جبار و شهید حسین فاضلی هفت لنگی » اشاره کرد ـ یادشان گرامی باد .
سخنرانی حسین داودی فردا در یک بخش خبری جداگانه منتشر خواهد شد